Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש בבעלותי Citroen C5 שנת 2008 צורה ישנה,ואחרי ביקור במוסך אחרי שבוע נתקלתי בבעיה קטנה,

הנעילה האוטומטית של הדלתות ברכב במהירות 10 קמ"ש + לא פועלת, נכנסתי לתפריט במחשב דרך ומצאתי סוג של רשימה של מערכות ברכב והסטטוס שלהן לדוגמא: ESP Actived ו- Passangers Air-Bags Actived וכו', עכשיו גם המערכת שנועלת את הדלתות ברכב מופיעה שם במצב Deactivated זאת אומרת במצב לא פעיל, והשאלה היא איך אני אמור להדליק אותה? אני רק יכול לציין שרוב המערכות שמופיעות ברשימה עם אני לא טועה מודלקות ומושבתות בעזרת מתג\לחצן או חפשתי ברכב כפתור או משהוא שנוגע למערכת הזאת ולא מצאתי.

עם מישהוא יודע במקרה אשמח לקבל עזרה.

אגב ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום מידע שנוגע לבעיה.

תודה מראש,:wink:

יאן.

פורסם

אם זה כמו בדגמים אחרים של פיז'ו/סיטרואן :

יש לך כפתור באוטו שנועל/פותח את כל הדלתות ?

תלחץ עליו לחיצה ארוכה של 5 שניות. זה מבטל/מפעיל את הנעילה האוטמטית.

• תוכן חדש...