Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור גנט מגנזיום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגנט קיבל מכה והתעקם קצת.

הפנצרמכר אמר לי שניתן לישר עם חימום ויש מישהו מיקצועי במרכז שעושה את זה.אבל לא זול.

זה גנט מקורי יפה של רכב ישן. אין חדשים. (או קשה למצוא)

יש אולי מישהו באיזור הצפון שעוסק בזה?

תודה לעונים.

פורסם

בחיים זה לא יהיה כמו אחד חדש.

תקנה גאנט רגיל פשוט, ותשים מדבקה או משהו שיראה כמו. (אלה אם זה רכב אספנות יפה, שחבל לקלקל.)

פורסם

יש במפרץ חיפה את מוסך נח'לה.

אני אישית שיפצתי אצלו סט ג'נטים כאשר אחד מהם היה במצב טוטלוס (קנט מכוסח + פיצוץ חזק במרכז הג'נט).

מחיר בהתאם לאיכות העבודה.

04-8412511

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
יש במפרץ חיפה את מוסך נח'לה.

אני אישית שיפצתי אצלו סט ג'נטים כאשר אחד מהם היה במצב טוטלוס (קנט מכוסח + פיצוץ חזק במרכז הג'נט).

מחיר בהתאם לאיכות העבודה.

04-8412511

+1

יישרתי אצלו ג'אנט מקורי של 406 לפני כמה חודשים. עבודה ברמה גבוהה מאוד, היום לא תוכל לראות שהג'אנט היה עקום אי פעם (והוא חטף מכה רצינית מאוד)

עלה לי 300 ש"ח כולל מע"מ

Ford Focus estate ; Subaru XV

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן:

הייתי אצל מוסך נחלה.

עשו עבודה יפה מאוד! הגנט כמו חדש. לא רואים שהיה תיקון.

המחיר סביר בהחלט.

מצטרף להמלצות

תודה לאנשי הפורום על שיתוף המידע שעוזר לכולם!

• תוכן חדש...