Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מעוניין לרכוש מגבר 4 ערוצים להגביר סט קדמי דוטק אוביישן 6 ואחוריים 6x9 של רוקפורד p1694c

אני מתלבט בין הmac audio zx4500 ל jbl gto1004 אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המגברים האלה ?

המק האודיו חזק יותר ומוצהר 125 rms לערוץ האם כדאי יותר מהjbl????

פורסם

אין לי מושג לגבי המאק אודיו אבל הגיביאל יעשה עבודה טובה עם הרמקולים שלך.

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יש לי את mac audio 4500

ואני לא ממש מרוצה ממנו במיוחד בימים חמים אלה הוא מתחמם דיי מהר ואני לא באמת מרגיש שהוא מוציא את המקסימום מהרמקולים morel dotech/jbl gto6507

אבל בסך הכול הוא בסדר אולי פשוט הציפיות שלי גבוהות ולכן אני טיפה מאוכזב ממנו

לגביי ה jbl אני לא יודע להגיד לך אבל יש פה הרבה מאוד המלצות על המגבר

פורסם

יש לי את ה JBL מרוצה מאוד, ביחס לכסף נותן תרומה מעולה, סוס עבודה הספיק לגמור לי כבר סאב אחד...

מגביר אצלי MB QUART DSD216, סאב JBL JT5-1204BR

פורסם

לא מבין אותך בחיי.

שיפור לא יהיה לך מהסרוין וגה, תחפש מגבר ברמה מיד שניה.

יש לך את הרוקפורד 5 ערוצים ביד שניה מפלצת אמיתית מגבר נדיר והוא גם מחיפה, יגביר את כל המערכת שלך יחד בלי למצמץ.

ותמכור את שני המגברים הזבל סיני שיש לך.

פורסם

פותח השירשור אני מבין שיש לך מגבר של סרוין וגה? איזה דגם? לפני כמה ימים פתח תדר על איטום שרצית לעשות

בוא תסביר ממה אתה לא מבסוט מהמערכת? אתה לא סגור על עצמך.

A3

K04 Inside

פורסם

Cerwin vega hed300.4 זה הדגם מתלבט אם לשדרג אותו או להשקיע באיטום?

אני לא מרוצה ממש מהסאונד הרמקול מותקן על הדיפון והצליל שהמיד מוציא נלווה ברעש של פלסטיק כאשר אני שומע שירים עם הרבה באס אני נאלץ להוריד אותו כדיי לא לשמוע את הדיפון והתוצאה שאין באס בכלל מהמידים!

מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000 שקל לשדרוג כי בנוסף המגבר הזה אוליי לא הכי טוב בעולם לקומפוננט הזה !

בקיצור אני שואל במה כדאיי להשקיע מגבר או איטום? 

פורסם

איטום משפיע בצורה משמעותית על הסאונד ברכב ! ואני תמיד ממליץ על איטום אפילו בסיסי עוזר מאשר כלום .

מה גם שמחירי האיטום הם שפוים לחלוטין כיום בכל מקרה אצלנו האיטום מתחיל ב סכום שלח 130 ש"ח לסט איטום לרמקול בלבד ועולה כמובן אבל לא משמעותית .

אשמח לפרט ולעזור גם במחירים וגם בידע מיקצועי לכל החברים היקרים שלנו בפורום.

פורסם

מוזר

יריעת דיינאמאט בודדת מBULK קיט או אפילו ממגה פאק אפשר לקנות בסביבות ה100 שקלים ויריעה כזו לבד מכסה יותר שטח משני הריבועים המסכנים האלה של הספיקר קיט...

הייתי מעדיף לשלם 200 שקלים וכבר לבודד בכל דלת גם את האזור שהספיקר קיט מטפל בו וגם את הדופן החיצונית באזור הישיר מאחורי הרמקול.

מוזר שאתם לא מפרסמים אופציה כזו כשאתם יודעים היטב שהיא קיימת... מה שעוד יותר מוזר זה שכל המתקינים שאני מכיר כבר עובדים ככה מזמן ורק אתם כנראה רוכשים את הקיט המפגר הזה לרמקולים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...