Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסופ"ש נעים

נקלעתי לסיטואציה כלשהי ואשמח שחברי הפורום יפתרו אותה.

התקשרתי לברר לגבי רכב מדגם פיג'ו 306 5 דל' שנת 99, 1.4 ידני XN. הרכב הזה אינו עבורי אך אני עוזר בחיפושים עבור חבר טוב.

אז שהתקשרתי דיברתי עם בחור מבוגר שסיפר לי שהאוטו עבר הרב יותר מיישור קו, יש כאלו שיגידו החליף את הרכב. הוא החליף מנוע, מתלים, משולשים, רדיאטור, מצבר וזה רק מה שזכור לי ! יש כמובן קבלות להכל ואפשר לדבר עם המוסך. הרכב גם עבר טסט בתחילת השבוע.

עכשיו הוא דורש מחיר שיכול לענות על הציפיות של חברי, אבל האם כדאי להתעסק מזה או שזה אמור להדליק נורה אדומה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בהנחה שמדובר בשיפוץ ולא בשיפור ושהחלקים מקוריים או תחליפיים איכותיים ושהעבודה נעשה על ידי בעל מקצוע רציני ושהרכב נסע מאז כמה אלפי ק"מ אז למה לא ? נראה כאילו הבעלים הקודם ספג את סבב הטיפולים הגדול ומי שיקנה ממנו ירוויח. הסתייגות אחת- החלפת מנוע במנוע משופץ מפירוק יכולה להיות עיסקה מפוקפקת. בסיטואציה הזאת אני ממליץ על בדיקה מדוקדקת במוסך פיזו לפני הקנייה

פורסם

אני לא הייתי קונה.

רצוי לקנות מכוניות שכמה שפחות התעסקו איתן, כאלו שעברו טיפולים ותיקונים קטנים בלבד.

ברכב שעבר החלפות מכלולים מאסיבית אתה אף פעם לא יודע מה טיב החלקים שהורכבו, אפשר להמר שהרוב הוחלף לחלקים תחליפים, משומשים או משופצים בגלל עלות גבוה של חלפים מקוריים.

אתה לא יודע מי ביצע את העבודה, אתה לא יודע כמה עבר המנוע, מה שאתה יודע זה שרכב שנזקק להחלפות ותיקונים כאלו נרחבים זה רכב בלוי שעבר הרבה מאוד, ושום שיפוץ או טיפול לא יחזיר לו את צעירותו.

פורסם

אני דווקא בגישה שמכונה כמכונה עוברת בלאי ואין מה לעשות מכונית היא סוג של מכונה [מורכבת].

אם כל התקלות כבר טופלו לדעתי גם אם מדובר בחלקים חליפיים אתה תקבל שקט לשנים הבאות,

מה שכן לגבי המנוע כדאי לבדוק פעמיים אם הוא משופץ או מפירוק כמו שכתבו מעליי.

רוב מה שכתבת לדוגמה המשולשים והרדיאטור הם חלקים שעובדים בתנאים קיצוניים על בסיס יום יומי, הרדיאטור עובד עם אדים וקיטור רווי בלחץ, המשולשים מועמסים בכוחות צד ומכות כל פעם שאתה עולה על בור או במפר ולכן שוב אני מאמין שאת רוב החלקים הוא החליף עקב בעיות בלאי ,

כדאי לבדוק שלא כל התיקונים קרו בבת אחת כי אצלי זה היה מדליק אור אדום לגבי תאונת חזית.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...