Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הריו עלתה במבצע חבר 97,000 במקום 107,000. (כולל קודנית, מרימי שמשות, חיישני רוורס ואגרת רישוי)

אם נותנים הנחה של 22 אלף למאוכזבי פיקנטו, זה מעמיד את המחיר על 85 לכלל הציבור.

אם כך, לחבר מגיע עוד הנחה של כ-5,000 ש"ח.

ב-80,000 אני רץ לקנות אתמול. חבל רק שלא הזמנתי פיקנטו כדי להיכלל בקומבינה.

.

השאלה לאיזו מתכוונים לצורה החדשה שהייתה אמורה לצאת כבר ולא יודעים מתי היא תגיע או לצורה הישנה המגעילה?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה לאיזו מתכוונים לצורה החדשה שהייתה אמורה לצאת כבר ולא יודעים מתי היא תגיע או לצורה הישנה המגעילה?

לא הגענו בכלל לשלב של להגיע לסוכנות לראות את האוטו. אני דווקא לחצתי הפעם כן לקחת את הרכב בהנחה כזו, אבל אמא שלי שתחיה ברגע שנמאס לה נמאס לה ולא ניתן לשכנע אותה.

מי שמעוניין לבדוק את העניין שילך לסוכנות, יבקש לבטל ויראה מה מציעים לו, אם לא היה איחור בהזמנה שלך סביר להניח שלא תקבל הנחה כזו רק בגלל שנמאס לך לחכות.

ובקשר לחבר....

אין שום קשר בין הדברים, לקוחות חבר לא נפגעו בשום אופן שהו מהתנהלות היבואן. למה אתה בכלל מכניס את חבר לעניין של הנחה ללקוחות שמקבלים פיצוי? במילים אחרות, לא צריך לפתוח עיניים וסביר להניח שגם אם תפתח לא תקבל הנחה כזו

טל.

פורסם

אתה צודק.

לקוחות חבר עוד לא נפגעו. המבצע היה עד תחילת אוגוסט, כך שמתום המבצע אפילו אוניה אחת עוד לא הגיע לארץ.

מעניין מה יקרה בעוד 3-4-5 חודשים של המתנה. יש כאלה שהזמינו ביולי ונאמר להם אספקה בפברואר 2012 כלומר בעוד 7 חודשים. היות ובשום מקום לא כתוב מה המועד המובטח בע"פ, סביר שכל גירסה שתושמע, תהיה הגירסה הנכונה.

אם עניין ההנחה על ריו יהיה בתוקף גם בעתיד ומזמין רגיל מקבל הנחה של 22,000, אזי מאוכזב חבר יצטרך לקבל הנחה גדולה יותר.

בקצב הזמנות שהיה להם, נראה לי שמי שמזמין היום יקבל את הרכב בעוד שנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אתה שואל אותי מדובר בנסיון לסיים מלאי הריו הישנה כי למיטב הבנתי לאחר בדיקה קצרצרה באתר של קיה ישראל יש להם ריו חדשה בדרך, כך שככל הנראה הם רוצים לסיים את המלאי הקיים - אני לא רואה איך יבואן הופך נדיב ב-22 אלף שקל גם לא ללקוח לא מרוצה.

אם לקוחות שהזמינו לא מזמן ואמורים לקבל את הרכב בינואר 12 למשל יקבלו הנחה כזו ? לא יודע לומר. סביר שעד אז ישתנו דברים לכאן או לכאן. אבל מי שכבר יש לו עיכוב יכול לנסות את מזלו אם העניין קורץ לו. בכל מקרה שימו לב שע"פ המידע שאנחנו קיבלנו מהנציג - מה שכתבתי באחת ההודעות הקודמות דגם הEX לא הגיע ואין שום צפי לזמן הגעה שלו! כך שהדגם הזה סביר להניח הכי מועד לפורענות. סביר להניח גם שלקוחות אי אקס שישנו הזמנתם לLX או לידני יגרמו לעוד עיכוב ללקוחות שהזמינו את הדגמים הנ"ל.

ובקיצור: בלאגן שלם של יבואן שהצליח להפוך הצלחה פוטנציאלית לבדיחה מהלכת בגלל התנהלות לא נכונה.

-1 :wink:

טל.

פורסם
סביר להניח גם שלקוחות אי אקס שישנו הזמנתם לLX או לידני יגרמו לעוד עיכוב ללקוחות שהזמינו את הדגמים הנ"ל.

לא בטוח שאתה צודק בהנחה הזאת.

מישהו שאני מכיר הזמין פיקנטו. היתה לו התלבטות לגבי הצבע. בסופו של דבר בחר צבע. נאמר לו במפורש שאם יחליט לשנות צבע, החל מרגע השינוי יתחיל מחדש תור ההמתנה שלו.

אני מניח שכך אמור להיות גם עם מי שמשנה דגם (ידני לאוטמט, LX ל-EX ולהיפך וכד').

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא בטוח שאתה צודק בהנחה הזאת.

מישהו שאני מכיר הזמין פיקנטו. היתה לו התלבטות לגבי הצבע. בסופו של דבר בחר צבע. נאמר לו במפורש שאם יחליט לשנות צבע, החל מרגע השינוי יתחיל מחדש תור ההמתנה שלו.

אני מניח שכך אמור להיות גם עם מי שמשנה דגם (ידני לאוטמט, LX ל-EX ולהיפך וכד').

.

לא אמרו לנו "תשנו ל LX ותמתינו חצי שנה, אמרו לנו תשנו לLX ותמתינו גג עוד חודש וחצי. אני חושב שזה אומר שהתור לLX יתארך אלא אם יש משהו שאני ואתה לא יודעים לגבי אוניות אקסטרה שיגיעו לארץ

טל.

פורסם

לפני כשנתיים החלו ביבוא סוזוקי אלטו.

זמן ההמתנה עמד על 4-6 חודשים בהתאם לדגם ולצבע.

אנשים קנו והמתינו והמתינו והמתינו עד שקיבלו את הרכב.

לאלטו מותר ולפיקנטו אסור ?

.

פורסם

לאף רכב לא צריך להמתין זמן כ"כ רב, בטח לא רכבים בסיסיים. בזמן הזה, הייתי מייבא פרארי F430.

מכישרי תנועה טיפלו בלקוחות שלהם הרבה יותר טוב מאשר טלקאר.

הבעיה במקרה של הפיקנטו היא כפולה: זמן המתנה ארוך ושירות מזעזע של היבואן.

להרבה רוכשים הם פשוט החריבו את חווית הקניה.

שאנשים יפסיקו ליצר באז כאילו הפיקנטו נמכרת כמו מאזדה 3. מדובר בכמויות הרבה יותר קטנות.

פורסם

.

מותר אך כסוזוקי התחילה את השיווק שלה במחיר הזה לא היו לה מתחרות.היום יש אופציות אחרות טובות גם כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מנסח את זה אחרת.

מותר לחכות אם בוודאות יש למה לחכות. למה לחכות אם הסוכן בעצמו אומר לא ידוע מתי (אם בכלל) יגיד הדגם EX שהזמנת ?

טל.

פורסם

כל כלב ב'יג'י יומו ועכשיו טלקאר מאבדים את דיהטסו.

אישית אני חושב שזה חבל לשוק רכב שלנו שלא יהיה בו את המכוניות של דיהטסו שיש להם היסטוריה יפה בארץ (אפלאוז, סיריון והמכונית של הבת של לוי יצחק השרייד), במיוחד שקשה להאמין שטויוטה יתפסו את הנתח שוק הזה...

:king:

פורסם
הייתי מנסח את זה אחרת.

מותר לחכות אם בוודאות יש למה לחכות. למה לחכות אם הסוכן בעצמו אומר לא ידוע מתי (אם בכלל) יגיד הדגם EX שהזמנת ?

היית מרגיש יותר טוב אם היו אומרים לך "אפריל" אבל באפריל היית מגלה שאתה נאלץ לחכות עוד חודשיים? ואל תשכח שחתמת על מסמך בו כתוב כי אתה מודע שייתכן ויהיה איחור.

פורסם
היית מרגיש יותר טוב אם היו אומרים לך "אפריל" אבל באפריל היית מגלה שאתה נאלץ לחכות עוד חודשיים? ואל תשכח שחתמת על מסמך בו כתוב כי אתה מודע שייתכן ויהיה איחור.

יודע על מה חתמתי. וכן הייתי מרגיש יותר טוב אם היו אומרים לי אפילו ינואר 2012, הייתי מעריך את זה שלא מורחים אותי והייתי גם יכול לשקול צעדים באופן יותר נכון. אחרי שאמרו לנו במפורש לא ידוע אם בכלל יגיע אנחנו לא ראינו סיבה להמשיך להמתין, בשילוב עם יחס מרגיז של נציגים במעמד הקניה ומריחות אח"כ כשעבר זמן האספקה בחודשיים וחצי. אבל זה אנחנו וכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון.

טל.

פורסם

תקשיב ותקשיב לי טוב, זה מה שאתה עושה(פירטתי לך שלב שלב כי כנראה אתה לא בעניינים אם לא עשית זאת עד עכשיו)

1.לוקח מחר יום חופש מהעבודה.

2.לובש חולצה שחורה צמודה.

3.מגיע לסוכנות.

4.נזכר בדברים שהכי עיצבנו אותך בחיים.

5.נכנס עם הזרת של הרגל בפינה של הדלת של הסוכנות בעוצמה, כואב? מעולה! עוד מעט תוציא את זה.

6.טורק את דלת הסוכנות וצועק"איפה המנהל" תוך הליכה מהירה.

7.נכנס למנהל לפניו שולחן ולפני השולחן יש כיסא לכיוון המשרד שלו.

8.מרים את הכיסא לגובה מקסימאלי וזורק בעוצמה לכוון ימין (לא לפגוע במנהל),תוך צעקות(תזכר שוב בדברים המצעבנים ותתרוק את הדלת על הזרת שוב ליתר ביטחון).

9.ניגש לשולחן, אחוז אותו בשני ידיים בפינות, מרים לגובה החזה ודוחוף כלפי המנהל(ראה ערך "הפוך שולחן").

10.תסביר למנהל שיש לו 24 שעות להשיג לך את רכב שהובטח לך והזכר לו שאתה מכיר את מרגול מכוכב נולד 14 אז שלא

יתעסק.

11.צא מהסוכנות.

12.כנס שוב וגש אל הנציג שמכר לך את הרכב, הרם את ידך הימנית לגובה פניו קח תנופה והצמד את כף ידך ללחי הימנית שלו, מרגיש טוב הא?.

13.שתה מים קרים.

14.תתקשר לביטוח ישיר ותעשה ביטוח למחר.

15.לך לישון.

16.תתעורר פתח את הטלפון וקרא את ההודעה הבאה "בוקר טוב כאן מנהל X מקיה, אני מחפש אותך מאתמול, ואני שמח לבשר לך

כי יש לך מכונית חדשה, אתה מוזמן להגיע לקבל אותה, עדיף אחרי הצהרים כי היום אני יוצא מוקדם".

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...