Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואאאוווווווו!!! מדהייייים! :shock:

לא יאומן כמה החלומות המוטורים האלה נפוצים שם.

אגב, מה זה הרכב הכתום לפני התמונה של הבוגאטי סופר ספורט?

זה SLS AMG עם איזשהו קיט

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה לוחית יש לAGERA הזאת :lol:

זה עוד מילא,

אני תוהה כמה עלה לבעל הלמבו הלבנה לשים את הלוחית שכתוב עליה "HRO IN"... :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה קצת אכזבה,היה ציפיה לרכבים יותר רציניים. זהו בגדול מה שהיה עם עוד הרבה למבו ופרארי... :shock:

מה עוד ציפיתה לראות?

פורסם

יש שם המון שייחים מדובאי וסעודיה שמביאים את הרכבים שלהם איתם מדובאי ומסעודיה. לנקר את העיניים של תושבי לונדון.

יש איזה תרד באינטרנט של בחור מדובאי שהעלה יותר מאלף תצפיות מדובאי, 99 אחוז מהן אקזוטיות וחמישים אחוז מהאקזוטיות של כל מיני סדנאות מחו"ל בצבעים מטורפים.

הינה תהנה:

http://www.e46fanatics.com/forum/showthread.php?t=276744&page=1124

אני מזהיר שזה הדבר הכי מטורף שראיתי ואני יושב בפורומים של מכוניות כבר מעל לעשר שנים.:cry:

פורסם

אני הייתי בלונדון לפני חודשיים

ו"במקרה" הגעתי לאיזה אירוע שהיה שם לא משהו רציני

:twisted:

כמות הרכבים האלו באנגליה פשוט אחרי יום כבר מפסיקים להתלהב מכל דבר..

DSC08397.jpg

DSC08375.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

נדיר פשוט נדיר!!!

אני רוצה רק איזה מכונית קטנה משם....:bigcry:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

עלה לי רעיון למחאה חדשה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מקווה שמה שאמרת על זה שהתאכבת זה היה בציניות כי מה שראית ממש יפה ונדיר.

ה-מקום לראות כל דבר נדיר זה בדובאי(נקווה לקצת שלום באזור שיתנו לנו להכנס)

פורסם

וואו עידן איזו מכה מתחת לחגורה!!

אבל עזוב אותך אין כמו בארץ, אין על הסובארו DL עם כנף או מיצובישי סופר לנסר עם קסנון.

אין לי מילים אחרות, כנראה שלחיות פה זה התיקון שלנו.

פורסם

בלונדון תמיד תראו רכבים מדהימים.

מספיק לעשוב סיבוב בסוהו סקוור, תמיד חונות שם כמה פרארי/למבו/אסטון שלא לדבר על פורשה.

בחודשי הקיץ החגיגה גדלה, כי שכמו שציינו כאן, רוב השייחים שמגיעים ממדינות הנפט מטיסים את הרכבים

איתם. מדובר בד"כ בגרסאות ודגמים שכמעט ולא תראו במקומות אחרים.

זו גם סיבה לכך שהחזירו או בקרוב מחזירים את הסנדול והגרירה לרחובות לונדון, כיוון שאותם "חברים" היו מגיעים,

ופתאום הוא עבר ליד בית קפה, ובא לו לשבת שם, אז הוא עוצר ומשאיר את הרכב. שיתנו לו מאה דוחות, מה זה מזיז לו,

אם בכלל הוא משלם את זה בסופו של דבר.

פורסם
אכזבה ?! אתה רציני ? לא יודע כמה זמן אתה היית בלונדון אבל אני בשבוע שהייתי שם לא ראיתי שליש מזה.. אני מניח שגם צריך לדעת איפה להסתובב שם בשביל לראות את אלה..

אתה ראית 4 בוגאטי, אלפא 8C, בנטלי ורודה, זונדה, למבורגיני דיאבלו, למבורגיני אוונטדור (או רנווטון, לא זוכר כבר איך נראית כל אחת), קוניגסג, קייטרהאם, רולס רויס, מייבאך, SLR, פרארי 458...

ובטח היו עוד כמה שלא הספקת לצלם...

הייתי בלונדון 15 יום.

למה אכזבה? היה חסרון של הרבה יצרניות ודגמים אחרים שלא נראו בהמלך השבועיים.

לדוגמא, GT3 RS לא היה,מרצדס SL בלאק סרייס,קאררה GT, פרארי אנזו לא הייתה, מורגן שזה יצרנית בריטית לא ראיתי אחת שם, היה חסרון של הלוטוס החדש, חסרון של וויסמן,של הקוניגסג CCX,זונדה F,ועוד לא מעט רכביטם שלא ניראו בשבועיים...

אגב ה SLS הכתומה והלבנה הם מסדנת FAB דיזיין.

עוד קצת משם...

מימין לשמאל,מרצדס SLS FAB,אסטו מרטין וואנטג קבריולט,פורשה 997 GT2,פאנטום קופה,ווירון רודסטר,ו-X6 של סדנת האמן.

zltyt1zkkjoj.jpg

ujzjmton25dj.jpg

zdmwolh4ncln.jpg

היה שם גם ALPINA B6 אדומה ועוד כמה אסטון מרטין ו-R8 ופרארים למינהם...

tm0qhmhjnnmb.jpg

3atocnzamddw.jpg

dta3mx1tommm.jpg

ושאלה, המיניוואן אסטון מרטין הזו בייצור סדרטי?

ראיתי אולי 2 כאלה,מה ליצרנית ספורט ללייצר מיני וואן?

tvtoewzzzkmm.jpg

• תוכן חדש...