Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנכ"ל צודק.

יותר מצלמות מהירות = יותר דוחות.

יותר דוחות = פגיעה במצב הכלכלי של הנהג.

פגיעה במצב הכלכלי של הנהג = פחות שימוש ברכב.

פחות שימוש ברכב = פחות מכוניות על הכביש = פחות תאונות.

ואני אומר, חוק שאוסר על האזרח שיהיה בבעלותו רכב. הרי זה כלי מסוכן. הוכח מדעית שאנשים מתו בגלל רכב. ככה לאף אחד לא תהייה מכונית ולא יהיו תאונות דרכים.

עכשיו כמה סתום צריך להיות כדי להאמין לחירטוט הנ"ל?

באותה מידה שצריך להיות סתום כדי להאמין שמשחקי מחשב אלימים גורמים לרצח, ושאם יש עליך סכין, אז אתה רוצח.

**כותב שורות אלו הוא חובב משחקי מחשב אלימים ופסיכוטיים לחלוטין, זה מוציא לו את האגרסיות מהגוף, ואספן סכינים שסולד מאלימות ולא מאמין בהיות הסכין כלי נשק, לחלוטין ובאמונה שלמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לסיכום עד כאן, וזו דעתי האישית:

יוצאת מכאן קריאה ברורה למר אבוהב: אם משעמם לך בפה - אז לך לאכול, או לפחות תסתום אותו [תשתוק, בשפה פשוטה].

אם אתה רוצה (ואתה צריך, אין חולק) להצדיק את המשכורת שלך וקיום העמותה, אז תתעסק בדברים האמיתיים והנכונים, ולא בדמגוגיות.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

טוב, בוקר עכשיו וזה הזמן להתעורר!

מי שלא יודע אז שלא תגידו שאני לא אמרתי לכם, במסגרת העצבים שאכלו אותי בתוצאות דוח חקירת התאונה שאור ירוק פרסמו שבה היה מעורב טל שביט ז"ל (למי שלא קרא הנה הלינק - חובה) התחלתי לעקוב אחרי אור ירוק והפרסומים שלהם וראיתי שעשו לנו פה תרגיל.

לכאורה אור ירוק הוא עמותה חברתית שמטרתה היא "שינוי תרבות הנהיגה בישראל", האמת היא שמאחורי התנועה הזאת עומדים בעלי הון וגורמים שמקורבים להם שמטרתם היא אחת לצעוק בשם הציבור - אחרי שהם קיבלו את הלגיטמציה שלנו בפעילויות קודמות שלהם - לקבל יותר תקציבים מהממשלה לדברים שטובים לאותם בעלי הון, במקרה הזה אני זוכר שהממשלה אמרה שלפני הצבת המצלמות היא תצא במבצע על החשיבות של זה בציבור וזה כנראה מה שאנחנו רואים עכשיו.

קצת על המצלמות:

בפיילוט שהתבצע בכביש 4 בקטע שבין צומת גהה לצומת מורשה, מול קרית אריה לכיוון צפון, הותקנה מצלמה אחת שכויילה בשלב הסופר למהירות של 120 קמ"ש. לפי הגדרות אלה, התקבלו במצלמה כ- 180 דו"חות מהירות ביום! כשהכיול עמד על 110 קמ"ש, כמות הדו"חות שהופקה היתה (ציטוט) "בלתי נשלטת".

לגבי ההכנסות מהדו"חות - בניגוד לסברה, מסתבר שהספק - מל"מ-תים - איננו מקבל אחוזים מהדו"חות. הספק מקבל תשלום פר-מצלמה, ולא לפי ההספק שלה. בכל מקרה, המשטרה, שהיא הגוף שאחראי על הגבייה בפועל, מעריך שכל הוצאות ההשקעה על הפרוייקט - כ- 480 מיליון ש"ח, יוחזרו למדינה בפרק זמן של בין שנה לשנתיים! לפי הערכה זו, מדברים על כמות הכנסות אסטרונומית מהדו"חות האלה, כלומר למעלה מ- 300 מיליון ש"ח בשנה! - זה מס עקיף לכל דבר-.

אני אשאיר אתכם עם שני לינקים, הראשון קצת ישן והוא לגבי מי מאחורי אור ירוק ואילו השני זה לינק לחיפוש של אור ירוק פה בפורומים כי עכשיו אני רואה שהנושא נטחן כאן בעבר.

:king:

פורסם

למרבה האירוניה, בכביש 4 הידוע בכמות המצלמות הנכבדת שבו, לפי דבריו לא אמורות להיות תאונות כי יש מצלמות.

ודווקא היום היה רכב הפוך בדרך שבין רעננה למורשה וממש לא הרבה אחרי מצלמת מהירות...

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני דווקא לא מודאג מכתבות מהסוג הזה, ולו מכיוון שאני מאמין שמרבית הקוראים שלהן הם אנשים עם רבע שכל לפחות, ומבינים שזו דמגוגיה וכתבה שנקנתה בשקל.

יותר מזה, לגבי הכתבה הספציפית הזאת, שני דברים עולים לראש:

1. הכותרת "רוב הנהגים הישראלים מצפצפים על החוק": מי הדביל שחשב שהצהרה מהסוג הזה תקלע איכשהוא לדעות של רוב הקוראים? אף אחד לא אוהב לשמוע שהוא לא בסדר, וכשכתוב "רוב הנהגים", אז אותו רוב קורא את הכתבה ואומר לעצמו "מי הם שיגידו לי אם אני בסדר או לא". בקיצור - אור ירוק לא זוכים פה לנקודות אצל "רוב הנהגים"...

2. האחוזים שנכתבים בכתבה חסרי משמעות כיוון שהם לא מלווים בנתוני קמ"ש. הרי לא צריך להיות גאון גדול בשביל לדעת שכולם נוסעים מעל המהירות המותרת, אבל אם לא כתוב בכמה - זה חסר משמעות. שיכתבו כמה אנשים נוסעים 105 בכביש של 90, וכמה נוסעים 130 ומעלה - ואז נדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברשותכם אהיה ישיר: מר אבואב, תפסיק לבלבל לנו במוח ותעזוב אותנו בשקט. המצלמות שלך לא מפחידות אותי או את רוב הנהגים בדרך, אנו אסע במהירות המתאימה לטעמנו לתנאי הדרך ולא אתה ולא המצלמות שלך תאטו אותנו. מעבר לכך תאמר לחברים שלך עם הלייזר שאני מכיר כבר בע"פ את המקומות מסתור שלהם והם יכולים להפסיק לכוון עליי את הלייזר, במילא הם ייראו "90" כל הזמן. את הניידות הסמויות עם הדבורה מסוג מאזדה 6 הלבנות של החברים שלך ממתנ"א אנו מכירים גם כן בע"פ, וגם את הניידת של "אור ירוק" שמסתובבת כאן מסוג "פורד פוקוס" עם סיומת 62 אנו מכירים. תחסוך מאיתנו את השטויות שלך בבקשה.

כשהיית ראש מועצת קרית טבעון לפחות לא שמענו ממך, מלבד כמה ידיעות קטנות שראינו מידי פעם בעיתונות המקומית ודיפדפנו הלאה מחוסר עיניין.

בשנת 2007 כשהתחלת לתפקד כמנכ"ל "אור ירוק" ידענו שמשהו לא טוב קורה פה, אבל בכל זאת אמרנו "אולי", "אולי אדם שיש לו תואר ראשון ממכללת אורנים יכול להוביל לשינוי..."

טעינו. אנו מודים. לא אישי, כן? אבל תתפטר. תחזור הביתה לטבעון.

נ"ב

את הדו"ח הביזיוני על טל שביט ז"ל לא נשכח לעולם. תתפטר כבר אמרנו?

פורסם

מאז הבזיון עם טל שביט ז"ל, גם אם האיש הזה יגיד לי שהשמש זורחת בבוקר אני אצא החוצה לבדוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כתבה מגוחכת.

רמות האי ציות למהירות המותרת בישראל נמצאות בערכים העליונים של אי ציות לעומת מדינות OECD

כמובן סטטיסטיקה היא מין "מדע" שכזה שנוח באמצעותו לתמוך בכל אג'נדה שחפצים. אבל כשהם משווים את את הציות למהירות המותרת בישראל בהשוואה למדינות OECD, ראוי גם לציין שברוב המדינות הנ"ל, המהירות המותרת בכבישים בין עירוניים ומהירים גבוהה ב-20% מזו שבישראל. בכבישים מהירים היא בד"כ לפחות 120 קמ"ש, בעוד שבארץ ברוב הדרכים המהירות מדובר עדיין ב-90 קמ"ש (למרות שקיימת מגמה להעלות את המהירות ל-100, שזה עדיין 20 קמ"ש פחות!)

על פי מחקרים בעולם, אכיפת מהירות אוטומטית גורמת לירידה של 15-30% במספר תאונות הדרכים

אילו מחקרים בדיוק?! בבריטניה, בה החזיקו עד לפני כשנתיים בדעה דומה לזו של "אור ירוק" הוצבו מצלמות רבות שלא הועילו במאום למניעת הקטל בדרכים, ורק גרמו לזעם של הנהגים. בעקבות הכשל הזה חלק גדול מהמצלמות בוטל.

לפני כשנה פורסם דו"ח על פיו ב-9 החודשים לאחר הסרת המצלמות חלה ירידה בנפגעי תאונת דרכים באותו האיזור בו הסירו את המצלמות.

פורסם
הלוואי שהיה גורם שהיה מפעיל לובי נגד העמותה הארורה הזאת באותה להיטות שבה "אור ירוק" מפעילה לובי נגד ציבור הנהגים.

אם יקום גוף כזה, על אף שאינני שופע אמצעים, אני מתחייב כאן קבל עם ועדה לתרום לו בעין יפה.

יש כזה גוף כבר האמת אמנם קטן אבל קיים , שמו הוא "אור אדום לאור ירוק":

לינק לדף הפייסבוק שלהם :

http://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7/214263971931873

keep drooling im spooling :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ברשותכם אהיה ישיר: מר אבואב, תפסיק לבלבל לנו במוח ותעזוב אותנו בשקט. המצלמות שלך לא מפחידות אותי או את רוב הנהגים בדרך, אנו אסע במהירות המתאימה לטעמנו לתנאי הדרך ולא אתה ולא המצלמות שלך תאטו אותנו. מעבר לכך תאמר לחברים שלך עם הלייזר שאני מכיר כבר בע"פ את המקומות מסתור שלהם והם יכולים להפסיק לכוון עליי את הלייזר, במילא הם ייראו "90" כל הזמן. את הניידות הסמויות עם הדבורה מסוג מאזדה 6 הלבנות של החברים שלך ממתנ"א אנו מכירים גם כן בע"פ, וגם את הניידת של "אור ירוק" שמסתובבת כאן מסוג "פורד פוקוס" עם סיומת 62 אנו מכירים. תחסוך מאיתנו את השטויות שלך בבקשה.

כשהיית ראש מועצת קרית טבעון לפחות לא שמענו ממך, מלבד כמה ידיעות קטנות שראינו מידי פעם בעיתונות המקומית ודיפדפנו הלאה מחוסר עיניין.

בשנת 2007 כשהתחלת לתפקד כמנכ"ל "אור ירוק" ידענו שמשהו לא טוב קורה פה, אבל בכל זאת אמרנו "אולי", "אולי אדם שיש לו תואר ראשון ממכללת אורנים יכול להוביל לשינוי..."

טעינו. אנו מודים. לא אישי, כן? אבל תתפטר. תחזור הביתה לטבעון.

נ"ב

את הדו"ח הביזיוני על טל שביט ז"ל לא נשכח לעולם. תתפטר כבר אמרנו?

לא, לא!

לא צריך שיחזור הנה! אני מעדיף שיפתח קריירה בצוות בידור על אוניית נוסעים. הוא יכול להצליח בזה.

זה ממש עצוב שלוקחים פוליטיקאי ונותנים לו להוביל עמותה שבתכלס כוונותיה טובות (לפחות היו טובות) שפועלת לבטיחות בדרכים, שאין לו שמץ של מושג על הנושא חוץ מדעות אישיות מטופשות ומיושנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי זה בכלל שמואל אבוהב ?

מה ההשכלה שלו בתחום התחבורה והתשתיות שהוא מלהג בלי סוף ?

האדם הזה הוא תמונת מראה של מרבית מחזיקי התפקידים הציבורים במדינה הזו, פופוליסטים חסרי השכלה בתחום אותו הם מנהלים , מקשקשים בלי סוף דברי הבל אשר נועדו רק לצרכי תקשורת.

היה מר אבוהב פועל לאכיפה מוגברת של משטרה בעיר , היה דואג למהפכה בלימודי הנהיגה, היה דואג להורדת מיסים על אביזרי בטיחות , ועוד מאות רעיונות אשר היו חוסכים חיי אדם, אבל מה יש לצפות מפופוליסט ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...