Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 92 מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי לנסר שנת 92 שמתחממת באופן קיצוני, המחוג מגיע לקו האדום.

המאווררים של הרדיאטור לא עובדים בשום טמפ'. הם נדלקים רק שמדליקים מזגן.

וגם עם המזגן והמאווררים עובדים, האוטו מתחמם.

מה לדעתכם הבעיה?

תודה.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

אגב ב 97 שלי כשזה קרה - הלך ראש מנוע

דבר ראשון שאני מציע לך זה לא לנהוג בה עד שתיקח אותה למוסך.

ואם המאווררים לא עובדים זה יכול להיות כמה דברים או תרמוסטט לא תקין או שהמאווררים לא תקינים, כי אם אתה אומר שכשאתה מדליק מזגן הם עובדים ועדיין המנוע לא מתקרר.

לפני שאתה מתניע תבדוק שיש לך שמן ומי קירור בצורה המספיקה לפי המדיד שמן ומי קירור עד הפקק. כמובן רק כשהאוטו קר!

Opel Adam S 2017

פורסם

כנס למוסך ומומלץ בגרירה לבדיקת מערכת הקירור כולה לפני שיהיה מאוחר מידי ויקר מידי. זה יכול להיות כל דבר: טרמוסטט תפוס על סגור, רדיאטור סתום, משאבת מיים שלא מתפקדת, יוניט וונטה תקולה ועוד ועוד... בקיצור כנס למוסך!

:)
  • תוכן חדש...