Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר הרבה בירורים ושאלות, ננעלתי על רדיו דיסק של קלריון CZ500.

כרגע הבעיה הנוכחית היא שמציעים לי אותו במחיר של 1100 ש"ח.

יש חנות כלשהיא באיזור באר שבע, מוכרת ואמינה, שאוכל לפנות אליה לברר מחירים?

שמעתי לגבי ArtSound , אמינותה בספק, והיא יחסית רחוקה..

אולי מישהו יוכל לנסות ולהזכר, ויציע משהו יותר קרוב?

תודה! :)

פורסם

לא יודע לגבי האיזור שלך אבל אני קניתי אותו ב800 שקל לפני חודש בערך... שלא יעשו עליך קופה :D

(קניתי את האחרון במלאי אז אין טעם בלהגיד מאיפה קניתי)

פורסם

נגמר במלאי

היום רציתי להזמין (יש לי מקום בבת-ים)

יגיע עוד שבועים בערך הדגמים החדשים שווה לחכות

פורסם

אני מצטער להתפרץ לשרשור הזה אבל אני בהחלט לא חושב שמותר להשמיץ בעלי חנויות כשם שלא מותר להמליץ על חנויות

ואם כבר מישהוא השמיץ את אמינותו של "ארט סאונד" אז מותר לי להגיב ולומר שזה שטות גמורה ואין ולא היה שום פסול באמינותו של ארט סאונד

אמינות נמדדת בהלכה למעשה ולא בדיבורים ושמועות ותיאוריות

ובאספקט של הלכה למעשה ארט סאונד עובר בהנהגות שלו וברצונו למלא את רצון הלקוח ובסבלנות שלו בהחלפות של מוצרים לאחר יום יומיים של שימוש את רוב החנויות בארץ

ישנם חברי פורום שהחליפו אצלו מוצרים לא פעם ולא פעמיים תוך שהם מסמנים את רצונם וחוזרים למחרת עם אי שביעות רצון מהתוצאות והוא מחליף בלי להתווכח

אני מכיר גם חבר פורום מכובד שעשה זאת יותר מ 5 פעמים בדאבל דין מותגיים

אז חברים קצת סבלנות וקצת מחשבה לפני שפוגעים בפרנסתו ובהווייתו העיסקית של בן אדם

וכל שכן ספונסר פורום מכובד

שבת שלום

דרור

פורסם

^

בוא נרגע!

בוא נגיד שאף אחד לא השמיץ את ארט סאונד בשרשור הזה. "אמינות בספק" זה מה שבעל השרשור כתב. ואתה לא יכול לחלוק על דעתו.

אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית ולכן אני לא ירשום את מה שאני חושב על החנות כאן.

אז לפני שאתה מתפרץ לשרשור תחשוב טוב מה אתה גורם, יכול מאוד להיות שיתחילו לכתוב כאן דעות על החנות רק בגלל שאתה פותח את זה לדיון.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אתה צודק,

אני מצטער על הביקורת שרשמתי על סמך שמועה זוטרית,

שעוד בכלל לא ידעתי על המקרה מספיק פרטים.

לאחר בירורים נוספים נוכחתי לדעת שהחנות ArtSound בהחלט על רמה,

שלא רק שהם מקצועיים מאוד, אלה יש להם גם מחירים תחרותיים ביותר.

וכנראה בימים הקרובים אסע אליהם לבצע עסקה.

מנהלים,

תוכלו למחוק את השורה המיותרת וחסרת הביסוס הזו?

JANT18, תודה על הגיבוי, אך מצד שני,

תעמוד רגע במקום בעל החנות שקורא כאן בפורום, זה פגיעה בעסק שלו.

• תוכן חדש...