Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן בורה 02-03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה חושש יותר מידי, הכי חשוב למצוא רכב שמור שטופל מסודר, כי בVW לא משחקים , לא מושכים טיפולים או מזניחים.

מחלות יש לכל רכב, אם תעשה חיפוש על VW BORA אתה תגלה שהיו הרבה שדיברו על מחלה של החלונות חשמל שנופלים וכו , אני לא נתקלתי . או צריכת שמן מוגזמת , אני כבר אחרי 8 אלף מהטיפול לא הוספתי אפילו כפית של שמן .

בהצלחה

פורסם

. מהצצה מהירה במחירון, רואים שהערך הריאלי של רובן הוא היכן שהוא בסביבות ה-30-35 אש"ח. סכום קצת גבולי לביטוח מקיף, הייתי אומר.

אתה מתכוון מבחינת טעם לעשות ביטוח מקיף? או מבחינת חברת הביטוח?

אני יש לי מקיף על קאוואליר שנת 2000 שהמחירון שלה באיזור ה 17.

ויש לנו גם מקיף על קאוואליר 2003 שהמחירון שלה 24 - אגב,אני משלם 2200 מקיף :roll:

פורסם
כל זמן שאתה מוכן לשלם, לחברת הביטוח אין סיבה לסרב לבטח אותך. הכל שאלה של מחיר ותועלת.

מחיר תועלת....וכמה אתה מאמין במרפי וכתמי שמן על הכבחש ;-)

• תוכן חדש...