Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט מזגן LG לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי מזגן קיר של LG, שאני לא מצליח לשלוט בו ע"י שלט. המזגן עובד והתברר שהשלט גם עובד, כי ניסיתי אותו על מזגן אחר והבעיה היא בפלטה האלקטרונית שבעצם מקבלת את האות מהשלט וממירה אותו. הפלטה האלקטרונית היא לא גדולה וצריך להחליף אותה, זה יפתור את הבעיה.

מישהו יודע היכן ניתן להשיג/לרכוש פלטה כזו?

תודה למגיבים!

פורסם
גם לי יש את אותה בעיה בדיוק! האם זה מזגן LG גולד או משהו כזה?

המזגן הוא בערך בן 10 שנים. הוא המזגן הראשון שיצא בזמנו בארץ עם טכנולוגיית פלאזמה.

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

יש המון חנויות מתמחות. בחולון יש את מנועי אריה קרול

http://mazganim.shopy.co.il/

שעובדים חזק עם LG. היום במקרה הייתי אצלו קניתי פילטרים חדשים.

קודם כל תודה על הלינק. אני מנתניה.

פורסם

בטוח יש בנתניה חנויות שמתמחות בציוד למיזוג אוויר.

בכל מקרה, אם לא - אז תרים טלפון לחנות שנתתי לך את המספר שלהם. מרבית המתקינים מהאיזור קונים אצלו או במחסן סיוון, אבל הוא יותר מתעסק עם LG.

פורסם

בנתניה יש לך את "סמקו" ליד "מוסכי ניסים ארביב" (UMI).

זאת אחת החנויות הטובות ביותר לציוד לקירור ולמיזוג, אם לא "ה"חנות הטובה ביותר שיש בארץ.

בכל מקרה נראה לי שבמקרה שלך האופציה הנורמלית תהיה להחליף את כל הפיקוד של המזגן למערכת אוניברסלית אחרת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...