Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד את האמת, עם יד על הלב, אתה באמת מאמין ש 10 מתוך רשימת המתקלקלות ביותר הן אירופאיות ו 10 מתוך 10 הלא מתקלקלות הן יפניות/קוראניות?

אין אפילו יפנית אחת לרפואה שהיא לא מוצלחת?

אין אפילו אירופאית אחת שהיא רכב מוצלח?

הרי כל אדם שעיניו בראשו, שכל בקודקודו ושלא מנסה למכור לך איזה אג'נדה, ברור לו לחלוטין שזה קשקוש מקושקש ללא שום אחיזה במציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה 607 היתה מאז ומתמיד מכונית לא מוצלחת - בעיקר בכל מה שקשור לעיצוב, פאר ותכונות דינאמיות. זאת לא פג'ו "אמיתית".

מאידך, תקלות חשמליות כמעט ולא נתקלתי ב 607, למעט הצגים הדיגיטליים שהיו מתקלקלים (התצוגה היתה נמרחת\"נמחקת", בעיקר בגלל החום שיש בתוך הרכב עם השמש הישראלית) ובעיה נקודתית בדגמי ה 2.2 עם המצערת החשמלית. בדגמי ה V6 היו בעבבר סלילי הצתה שלא היו מאריכים חיים, אבל הם הוחלפו בסלילים משופרים וטובים יותר. כל יתר הדברים שנתקלתי היו באמת בלאי.

סה"כ מכונית לא רעה מבחינת מכאנית וחשמלית, אבל ממש לא "פג'ו" אמיתית: עיצוב סתמי וזקן, נסיעה לא נוחה (למרות מערכת חשמלית השולטת על כיוונון קושי המתלים- בדגמים המפוארים\יקרים) ואיכויות דינאמיות של שברולט קורסיקה 2.2 ...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת שאני כן מאמין לזה, מהנסיון שלי האירופאיות פחות אמינות מהיפניות.

כן גם גולף.

עכשיו רק נותרת השאלה עם איזו תוצרת אתה תתבזה תקוע באמצע הכביש :)

כי יש בעיות חשמל שהן שטותיות אבל נכנסות לסטטיסטיקה ויש כאלה שמשאירות אותך בווסט צהוב חסר אונים.

להלן מצעד 10 המכוניות האמינות ביותר באנגליה:

1Toyota Corolla4.00

2Suzuki Alto

7.003

Honda HR-V

8.00

4Ford Fiesta

14.00

5

Honda Jazz

16.00

6Volvo S40

18.00

7Mazda 2

20.00

8Mitsubishi Colt

21.00

9Lexus IS

21.00

10Toyota Yaris22.00

האינדקס שלהם מתייחס לכמות תקלות ביחס לממוצע כאשר משוקללים שם גם כמות התקלות וגם עלות התיקון,

הממוצע הוא 100.

דרך אגב, בתחתית ב10 הכי מתקלקלות :

1Mercedes-Benz SL349.00

2Mercedes-Benz CL327.00

3Land Rover Range Rover295.00

4Mercedes-Benz S-Class287.00

5Nissan Pathfinder269.00

6Renault Espace264.00

7Jeep Grand Cherokee256.00

8Mercedes-Benz V-Class248.00

9Renault Vel Satis247.00

10Citroen C8238.00

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טעות מגמתית בניסוח :

אתה מתכוון 3 שנים עם 2 מגאנים חדשות מהניילון שטופלו ע"י הליסינג ואתה לא יודע מה הוחלף או לא הוחלף.

הלוואי שהיית יודע איך הרכבים האלה מתפרקים כשהם 5-6 שנים על הכביש... :)

אצלנו בחברה דרך אגב, אסרו על העובדים לקחת פלואנס כי לקצין הרכב פשוט נמאס.

גם למרובות ילדים , מזדה 5 במקום הC4 פיקאסו.

לדעתי הסקר לא כולל יפניות או כי הוא יועד לאירופאיות או מהעובדה הפשוטה שבאירופה רוב המכוניות הן אירופאיות...

נ.ב. הייבול מהשבוע האחרון בדרך לעבודה :

רנו מגאן2- 5 דלתות כחולה תקועה באמצע איילון , מעשנת כמו קטר .

רנו קנגו תקועה בצומת הפיל גרמה לפקק בכל קק"ל

רנו קנגו תקועה הבוקר באיילון

פיג'ו 309 תקועה במחלף קוממיות בחולון מפריעה לעלות מאיילון (אבל זה לא חוכמה, רכב מיושן).

זהו, יצרנים אחרים לא ראיתי השבוע. ננסה בשבוע הבא

אייל,

דווקא אני רואה יפניות תקועות באמצע צומת וגורמות לפקקי תנועה (בעיקר במחלף אלוף שדה על הגשר לכיוון תל השומר), הכוכבות סוזוקי בלאנו ומיצובישי לנסר.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

יש גם אפלאוזים פה ושם, אני לא אומר שאין לגמרי .

אני גם מאמין שאחרי שלרכב יש גיל דו ספרתי זה כבר לא משנה מה המוצא שלו, יותר חשוב איך הוא טופל.

סופר לנסרים ובלנואים אלו רכבים ב10-15K שגם התחזוקה שלהם בהתאם, מה עוד שללנסר הזו יש מחלת גירים קשה וידועה. (נדיר ביפניות)

אגב, לנסרים מלפני הסופר לנסר נמצאים על הכבישים עדיין בכמות פנומנלית, מעשנות, חבוטות אבל עדיין ממשיכות :)

מצד שני רנו מגאן זה רכב שעלה על הכבישים בשנת 2004...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

שוב, הטבלא שצירפת היא פשוט בדיחה אחת מגוחכת.

אם אתה רוצה לבדוק אם רכב עמוס לעייפה במערכות אלקטרוניות כמו מרצדס S אמין או לא, תשווה אותו לרכבים אחרים בסגמנט שלו!

להשוות אותו לסוזוקי אלטו שהמערכת החשמלית הסבוכה ביותר שם היא זו שגורמת לנורת האיתות להדלק ולהכבות כשמזיזים את מנוף האיתות, זה חוסר מקצועיות עלוב במקרה הטוב, מגמתיות שגובלת בנוכלות במקרה הרע!

אבל זה רק מוכיח את מה שאמרתי מלכתחילה, אוסף של נתונים תלושים שמחוברים ביחד בכדי להציג איזה משהוא שאין לו כל אחיזה במציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, לנסרים מלפני הסופר לנסר נמצאים על הכבישים עדיין בכמות פנומנלית, מעשנות, חבוטות אבל עדיין ממשיכות :)

הלאנסר הצעירה ביותר כבר בת 18, כמו גם הסובארו ליאונה.

מהשנתונים האלו מעטות המכוניות האירופאיות ששרדו, אבל כמובן שזה לא מעיד במאום על הדור החדש של המכוניות.

בדבר אחד אין הרבה ספק - המכוניות האירופאיות, ואפשר בהחלט להכליל, סבלו מלא מעט תקלות חשמל שמקורן באלקטרוניקת בוסר.

למרות שלרוב לא מדובר בתקלות "גדולות" , זה סוג התקלות שמוציאות לאדם את כל החשק מהמכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם למרובות ילדים , מזדה 5 במקום הC4 פיקאסו.

מחזק.

בזמנו שעבדתי בחברת הליסינג המגאנים תפסו בערך 50% מנפח העבודה שלנו בעוד שהם תפסו אולי 10% מהצי.

קציני רכב פשוט הפסיקו להציא אותם כאופציה ללקוחות בחברה. אי אפשר היה לעמוד בקצב התקלות המוזרות שלהן.

פורסם
טעות מגמתית בניסוח :

זהו, יצרנים אחרים לא ראיתי השבוע. ננסה בשבוע הבא

קוראים לזה ראיה סלקטיבית, ואו הגמל לא רואה את הדבשת, במיוחד בתוצרת שבה אתה נוהג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מוזר אני ראיתי הרבה רכבים תקועים מסוג מזדה 6 ו3..

זה שראית במקרה רכבים כאלה לא אומר כלום, כי אני יכול להבטיח לך שעל הכביש אתה תראה מכוניות מכל הסוגים והמינים תקועות (אם תרצה להסתכל) אבל כמו שזה נראה אתה מאלה שנתפסים לסטיגמות

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אל תשכחו שיש השפעה ניכרת על בלאי רכיבי הרכב מהחום והלחות הלא נורמליים שיש בארץ.

מה שנכון לאקלים אירופאי לאו דווקא נכון לאקלים ארץ-ישראלי, וגם הפוך.

אני לא הייתי לוקח שום אינדיקציה מסקר חלקי שנערך בבריטניה ע"י חברה פרטית כלשהי בנוגע לאמינות,

כאשר בסקר משתתפים רכבים שכלל לא מיובאים ארצה/רק חלק מהדגמים המיובאים.

יש הבדלים משמעותיים בין הרכבים, וכמו שבאגירה ציין לפני גם הסגמנטים שונים לחלוטין ואי אפשר להשוות סוזוקי אלטו לאיזושהי מרצדס.

להסיק מזה על הרכב שלי/על הרכב הבא שאני אקנה זה פשוט שטות גמורה. מקווה שאחרים עושים כמוני.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
דמגוגיה לשמה!

רק 3 מתוך העשיריה הן צרפתיות.

השאר גרמניות/בריטיות.

אבל לפותח השרשור זה מספיק בכדי להשמיץ.:evil:

וגם הן מלכות! דגם אחד מכל יצרן כולה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
אייל,

שוב, הטבלא שצירפת היא פשוט בדיחה אחת מגוחכת.

אם אתה רוצה לבדוק אם רכב עמוס לעייפה במערכות אלקטרוניות כמו מרצדס S אמין או לא, תשווה אותו לרכבים אחרים בסגמנט שלו!

להשוות אותו לסוזוקי אלטו שהמערכת החשמלית הסבוכה ביותר שם היא זו שגורמת לנורת האיתות להדלק ולהכבות כשמזיזים את מנוף האיתות, זה חוסר מקצועיות עלוב במקרה הטוב, מגמתיות שגובלת בנוכלות במקרה הרע!

אבל זה רק מוכיח את מה שאמרתי מלכתחילה, אוסף של נתונים תלושים שמחוברים ביחד בכדי להציג איזה משהוא שאין לו כל אחיזה במציאות.

יש בזה משהו, אתה צודק.

מצד שני הנתונים שנתתי הינם לא לבעיות חשמל אלא כללי.

אבל כן, ברור שפחית שימורים כמו אלטו אין שם יותר מדי מה שיתקלקל .

אגב, יש דבר אחד , מוטיב אחד שאתם חוזרים עליו.

נניח שפולקסווגן רכבים מתפרקים (וזה לא ככה) , זה לא סותר את העובדה שצרפתיות הן רכבים שמתפרקים. (אני מכנה אותן פחי זבל על גלגלים)

במקום לעסוק בנקודה אתם מנסים כביכול להסיט את זה לכיוון אחר ולומר אז מה אם הצרפתיות אלו רכבים גרועים, אבל גם הרכב שלך גרוע - כאילו זה מזיז לי :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מפתיע. הפלואנס במקור היא רכב קוריאני.

מה התקלות הנפוצות בפלואנס?

יהודה

• תוכן חדש...