Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מידע במקומות אחרים ולא הצלחתי למצא -

אני מנסה את שוכני הפורום המוטורי אולי מפה תבוא הישועה:

בבנין בו אני גר יש קומת פסאז' - כלומר חנויות בקומת הקרקע ומעליהן הבנין.

האם חלה על החנויות האלה חובה להשתתף בועד הבית?

האם הם צריכים לשלם ולהשתתף בהוצאות הגינון \ אחזקה של חדר המדרגות \ חדר הפחים?

אני שואל כי מדובר בחנויות שמוכרות אוכל בין היתר, ומייצרות המון המון המון זבל שמצטבר ברחבת הכניסה לבית ומביא ג'וקים ומטרדים אחרים.

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצד שני, לי יש חנות שמעליה קיים בניין מגורים. יש עוד הרבה מאוד חנויות לידי ואף אחד לא משלם ועד בית. היה נראה לי תמוה אם הייתי מחוייב לשלם כי:

אני לא משתמש בחדר מדרגות של הבניין.

אני לא משתמש בפחי אשפה של הבניין.

כשיש צורך להחליף חלון ראווה או לצבוע את החזית אני עושה זאת עצמאית ודיירי הבניין לא משתתפים איתי.

אין לי דוד שמש על הגג.

אם יש בעיות של לכלוך וג'וקים תפנה לעירייה.

אסף

פורסם

אסף

כמו שאתה לא עוזר בשיפוץ מרפסת של דייר, כך הם לא אמורים לסייע בשיפוץ הויטרינה שלך.

האם יש בבניין חניה? האם אתה מחנה שם?

ברור שאינך צריך לשלם דמי ועד כמו הדיירים, אך נשמע סביר שכן צריכה להיות השתתפות כל שהיא.

פורסם
מצד שני, לי יש חנות שמעליה קיים בניין מגורים. יש עוד הרבה מאוד חנויות לידי ואף אחד לא משלם ועד בית. היה נראה לי תמוה אם הייתי מחוייב לשלם כי:

אני לא משתמש בחדר מדרגות של הבניין.

אני לא משתמש בפחי אשפה של הבניין.

כשיש צורך להחליף חלון ראווה או לצבוע את החזית אני עושה זאת עצמאית ודיירי הבניין לא משתתפים איתי.

אין לי דוד שמש על הגג.

אם יש בעיות של לכלוך וג'וקים תפנה לעירייה.

אסף

אני לא יודע איפה ואיך החנות שלך ממוקמת, אבל מתחת לבית שלי יש שני בתי קפה, החזית כמובן פונה לרחוב והכל נפלא ונעים, אבל הכניסה לבנין היא מאחור, וגם לחנויות \ בתי קפה האלה יש יציאות אחוריות, וכמה שלא מנסים לשמור על הנקיון - חנויות האוכל מייצרות טונות של לכלוך ושאריות וזבל - וזה מביא חתולים, וג'וקים, ומה לא.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...