Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה, אז אני לא יודע אם נפתח משהו דומה לפני, לא מצאתי ממה שבדקתי.

הרכב הוא לא טורבו, מן הסתם.

1.4 ידנית סטנדרטית (סיאט קוראים להן ספורט קופה.. אלוהים יודע למה),

יש איזשהי דרך לשפר ביצועים? מבחינת מנוע.. וכו כו.. לא מבין גדול במכוניות, אבל אני יודע ש85 כח סוס על מנוע 1400 לא נותנים לי בדיוק מה שאני צריך.

הילוך שלישי מגרד את ה80. למרות מה שרשום באתר המכונית מאיצה קצת יותר מהר מ0-100 מ11 שניות.. יותר לכיוון ה10.. מניסיון.

מחפש דרך לתת לו את הטאצ' הסופי שקצת יגביר חווית נסיעה :]

תודה מראש.

פורסם

התחדש וסע בדרכים טובות.

"ספורט" הוא במקרים רבים סיגנל חיובי לגבי רמת אבזור בלבד ללא קשר לביצועים.

"קופה" הוא במקרים רבים סיגנל להיעדרן של 2 דלתות לנוסעים מאחור ללא קשר לביצועים.

שים לב שרוב השיפורים הבאמת משמעותיים עולים יותר מדי ומורכבים יותר לאישור חוקי מאשר חסכון ורכישת מכונית ספורטיבית אמיתית.

מכל מקום, השאלה שלך נעדרת משמעות ללא ציון התקציב. כמה אתה מוכן להוציא? אם אין מגבלת תקציב (הברון אלעד דה רוטשילד) ציין מהו רף הביצועים אליו אתה שואף.

רצוי מאד גם לחפש שירשורים בנושא שיפורים לרכבים - סוגיה שנטחנה לעייפה בפורום. לאחר החיפוש תקבל מושג על עלויות ומגבלות חוקיות ותוכל לשאול שאלות יותר ממוקדות.

שמור על עצמך.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

לא מבין מדוע אתה מתעקש לשפר רכב, שמגיע ברמה הבסיסית שלו, מבחינת חטיבת הכוח.

יש איביזות 1.6, קופרה, FR... שמגיעות ככה מהיצרן (לכן הן גם חוקיות, בשעה ששיפורים שתעשה ברכבך יהיו בספק מבחינת החוק).

לדעתי - חפש את המשופרת שלך שם. ה-1.4 לא נועדה לגדולות מבחינת המנוע, וחבל לשים כסף על שיפורים שייתנו לך כ"ס ספורים בלבד, בה בשעה שבשוק יש רכבים דומים שבוודאי יענו על הצורך שלך ב"סוסים" נוספים.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני גם לא הייתי נכנס לשיפורים במנוע 1.6 אטמוספרי.

לי יש איביזה כזאת ולא חושב שזה כדאי להתחיל לשפר את הרכב מבחינת כוח.

הכסף שילך על זה עדיף שילך כבר על רכב שבא מהחברה יותר חזק אורגינל במקום להתעסק עם חוקיות

וכאב ראש.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...