Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב במחיר של עד 45 אלף שקל וזה עוד אחרי הלוואה של חצי מהסכום... חשוב לי כי הרכב יהיה ידני בעל שנתון גבוה וחסכוני בדלק. לאחר המון סבלנות מצאתי את היונדאי גטס 2008 דגם GLX בעל 4 כריות אויר, ABS, סאן רוף, עם כ 40 אלף קילומטרז!! והוא נמכר ב8 אלף שקל יותר ממה שהייתי מוכנה להשקיע.

אני מאוד מתפתה לקנות את הרכב כי יש לו קילומטרז נמוך, הוא פרטי, יד שנייה..אבל שאלתי היא האם שווה לי להשקיע כזה סכום על יונדאי גטס כאשר יש אותה כמו ג׳וקים בכביש ואפשר לקנות דגמים עלובים יותר ב15 אלף פחות (וכמובן בהרבה יותר קילומטרז) וכאשר המחירים של הרכב הזה יורד המון. מה אתם יכולים להגיד לי על הרכב הזה ( מבחינת אמינות, צריכת דלק, חלפים, ועוד) ואילו רכבים אוכל לחפש במקום הרכב הזה במחיר שאני רוצה.. ( הצרכים שלי הוא רכב קטן ולא צעצוע כמו המיני וידני)

אשמח לקבל תשובות..

שיהיה המשך שבוע מצוין! (:

פורסם

אורלי,

הגטס די אמינה, החלקים ממוצעים ומטה ובכלל הטיפולים לא יקרים בהשוואה לרכב זהה בקטגוריה.

לגבי תצרוכת הדלק הגיר הידני חסכוני ומאוד התפלאתי לטובה מהתצרוכת הנמוכה שלו,

לגבי הגיר האוטומטי זה כבר סיפור אחר [די ידוע והרכב מושמץ חדשות לבקרים בנושא הנ"ל ובאופן די מוצדק].

לי ספציפית הרכב לא היה נוח למרות שהיה זריז מאוד בגיר הידני.

ושוב באופן אישי אני לא בטוח שהייתי משלם מעל למחירון כשהרכב עשה ~13K לשנה זה לא נראה לי סיבה כל כך טובה בעיקר כשיש עוד לא מעט רכבים כאלה בשוק .

אני גם חושב שרכב עם עוד 20K ק"מ יראה את אותה אמינות של הרכב שראית.

אבל זוהי דעתי האישית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם את קונה גטס, למה לא זה אחלה אוטו, תוודאי שיש לו ABS אני לא יכול להתחיל להסביר לך כמה זה חשוב.

היה לי גטס בערך 4 שנים ללא הABS והיו כמה מקרים שזה היה יכול להיות מאוד שימושי.

פורסם

לא הבנתי מה זה בדיוק ה"סכום הזה" שמבקש המוכר של הגטס הידנית. 45 אלף? 45+8=53 אלף?

בכל מקרה, 45 אלף ש"ח זה מחיר של גטס 2008 אוטומטית יוצאת ליסינג. רוב הסיכויים שפשפוש יסודי בקורותיה של הגטס הזאת יגלה שהיד הראשונה הייתה ליסינג/השכרה מה שאמור להוריד עוד את המחיר.

בקיצור, אם גטס ידנית היא עסקת חלומותיך אז אולי זה משתלם. בכל מקרה אחר, כנראה שלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מניחה שאוכל להוריד את המחיר ל49 אלף אבל עדיין זה הרבה יחסית ליונדאי גטס..ואני אפסיד המון כשארצה למכור אותו.. אולי כדאי לי לקנות מזדה 323 לאנטיס שנתון הרבה יותר נמוך??

פורסם

המאזדה הגטס הן 2 מכוניות שונות במענה על צרכים. אני לא אומר שהגטס חדשנית או משבו כזה אבל אם יש לל את האמצעים לרכוש את הגטס הזאת זוהי אחלה עסקה ואם תורידי אותו במחיר אז בכלל.

הגטס הידניות לא נראו ברחבי הליסינג כמו האוטומטיות (בטח שלא גרסאת הglx) אז אפשר לדעת שהרכב היה בבעלות פרטית, אם אני לא טועה בדגם זה קיימת אפילו ה esp. המאזדה תשתה לך דלק והיא תהיה נורא מיושנת. זהו לא הכיוון שעליו עליך לחשוב כתחליף לגטס. 

• תוכן חדש...