Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה המבצע כאן? אנשים התחילו להאמין לקופונים כאילו זו מציאת חייהם ולא מבינים בכלל שעובדים עליהם בעיניים :roll: (לא אתה ספציפית, אתה מתעניין, למשל אלה שכבר עשו את ההזמנה)

לא, זה לא משתלם. אם יש זבל סיני אז זה הסבא והסבתא של הזבל הסיני. חבל על הכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני לא חושב שזה מבצע לא טוב

א. אני מסכים איתך שזה מוצר פשוט סיני ודי זיבלי

אבל לעומת זאת :

א. אני מכיר את בעל העסק והוא בטח שיעמוד מאחורי מה שרשום (פה אין רמאות)

ב. המוצר הוא מבית "שר אביזרים" שזה בגדול הבעלים של אוטו דיפו ואייס בין הייתר כך שאחריות על המוצר תהיה במלואה

ג. הרמקולים בטוח שהם סוג של "זבל סיני" אבל ישמשו כמוצר טוב ביחס למכשיר

ד. המחיר פשוט מצויין לכל המכלול

ולמי שצריך מכשיר ואולי גם רמקולים ובאמת אין לו להוציא יותר מ 400 ש"ח אז זו נראית כמו הקניה הטובה ביותר כרגע

ברור שזה לא העסקה ששוכני הפורום יתעניינו בה ובטח לא המקצועניים שבהם (אלא אם מוכרים רכב ומפרקים סטאפ ישן אזי העסקה הזו באה מצויין בגדול)

דרור

פורסם
איפה המבצע כאן? אנשים התחילו להאמין לקופונים כאילו זו מציאת חייהם ולא מבינים בכלל שעובדים עליהם בעיניים :roll: (לא אתה ספציפית, אתה מתעניין, למשל אלה שכבר עשו את ההזמנה)

לא, זה לא משתלם. אם יש זבל סיני אז זה הסבא והסבתא של הזבל הסיני. חבל על הכסף.

איתמר.

מסכים לחלוטין,עדיף להשאר עם המערכת המקורית של הרכב.

פורסם

יש לי רמקולים מעאפנים של יונדאי גטס מליסינג לשעבר, ומערכת בינונית מינוס.

איתמר אני לא חושב שזה מבצע לא טוב

מה יש לנו כאן:

א. מערכת פשוטה ברכב יוצא ליסינג.

ב. הצעה מפתה לרדיו דיסק + רמקולים 6X9 + רמקולים 6.5 + טוויטרים 1000 וולט מתנה!!!!!!11

חברנו ישלם 400 שקל ויישאר עם אותה מערכת בינונית מינוס ואף מתחת לזה. מה יצא לו ולעולם מזה?

קודם כל, חברנו צריך לגלות לנו איזה רדיו-דיסק יש לו כיום והאם הוא תקין? הרבה פעמים הבעייה היא ברמקולים מקוריים או סתם רמקולים תקולים שגורמים לבעל הרכב לחשוב שהרדיו שלו חרא.

לאחר שנדע את התשובה יהיה קל יותר לתת לחבר הצעות איך לשדרג את המערכת שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...