Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סולר מוזל

amirmalka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם משהו מכיר או יודע על דרך בה ניתן לתדלק סולר במחירים מוזלים? כרטיסים נטענים,קופונים וכו'.

תודה על העזרה

פורסם

חלק מהתחנות נותנות מחיר מוזל אם משלמים במזומן למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף לשאלה אני גר בנתניה ומתדלק בסד"ש באזור התעשיה הישן בנתניה.. יוצא 6.70-6.8-0 בערך לליטר..

שמעתי מכמה אנשים שאפשר למצוא מחיר נמוך ביותר לליטר סולר (בסביבות ה 4-5 שקל לליטר)

פורסם

גם לי יצא לתדלק בסד"ש ב-6.75 ש"ח לליטר. הסולר זוועתי (לפחות איפה שאני תדלקתי).

ממש לא נראה לי שיש עוד מחירים של 4-5 ש"ח לליטר.

פורסם

אני מתדלק ב"סול- זול" שבאיזור התעשייה כפר קאסם (מחלף ראש העין), 6.74 ש"ח לליטר נכון לאתמול, וממה שאנשים מספרים הסולר שם באיכות טובה.

איך אני באמת יודע אם מדובר בסולר איכותי (עד לא מזמן תדלקתי בסד"ש אבל אנשים הפחידו אותי שהסולר שלהם לא מוצלח)? רואים בעין? מרגישים בנסיעה? או שזה רק שמועות?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סחיבה גרועה, מנוע רועש, עישון יתר. אני כבר מכיר את האוטו בע"פ.

אני הכי מרוצה מסונול נכון להיום.

פורסם

יש אתר של ביקורת על איכות הסולר בתחנה זו או אחרת? והסולר שבסונול- זהה בכל התחנות (איפה יש סונול במחירים שפויים- באיזור קריית מלאכי עד מחלף קאסם)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...