Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לחפש לאחרונה את אלפין 9887 משומש שהוא נע במחירים של 1000 - 1400 ש"ח ויצא לי ליראות בחו"ל את הרדיו דיסק הנ"ל CDA-117 במחיר של 1100 ש"ח כולל משלוח, המכס אני מאמין יגיע גג ל 200 ש"ח ניראלי מחיר משתלם, עכשיו אני רק רוצה לדעת איך הרדיו דיסק הזה ואם הוא באמת שווה את המחיר ואיך הוא לעומת ה 9887?

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

בעיקרון הם אותם מכשירים, רק ל117 יש USB בלי קרוס אקטיבי ול-9887 אין USB ויש קרוס אקטיבי, אישית הייתי הולך על ה-9887 היה לי אותו חודש מכשיר מעולה ברמה גבוה.

הייתי ממליץ לך גם לחפש אקליפס 7200 מכשיר עם סאונד מהטובים ששמעתי ויש לו קרוס אקטיבי ו-USB, גם בלוטוס נדמה לי.

ראיתי אותו פה ביד שניה מסתובב בין- 1400 -1600 אבל שווה כל שקל.

פורסם

אני לא יודע אם הם אותם מכשירים, אך ההבדלים הניכרים הם ה USB שקיים ב- 117 ואילו ב- 9887 קיים קרוסאובר לסט 2 חלקים אקטיבי וסאב (אופציה שלא רבים משתמשים בה, ד"א).

את האלפיין 9887 ניתן לרכוש מיד שניה בפורום בסביבות ה 1000-1200, ויש מספיק כאלו במצב שמור מאוד.

האמת שיצא לי לראות גם 117 שנמכרים משומשים בארץ לא רחוק מזה.

ד"א, 1100 כולל מכס זה 1463 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה זקוק לusb ומכשיר טוב אז ה117 הוא מכשיר טוב יש לי אחד כזה. אם אתה הולך לעבוד אקטיבי אז לך על ה9887 ניתן לקנות חדש באזור ה1800 שקל כולל אחריות ובלי כאבי ראש

A3

K04 Inside

פורסם

Boris002 אתה בטוח ?

9887 חדש ב 1800 כולל אחריות ?

נשמע TOO GOOD TO BE TRUE

אם באמת זה המצב (למרות שלי זה נשמע ממש לא הגיוני) קח את המכשיר זו מציאה מטורפת

פורסם

אני יודע שהוא נמכר בסביבות ה- 2000, אולי עכשיו הוא ירד עוד קצת. אבל זה הטווח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההבדל הוא מהותי ב USB ו IPOD!

ב117 יש קשר ישיר בUSB ו IPOD למכשיר וההמרה מיתבצעת במכשיר עצמו בDAC שלו.

ב9887 יש תוסף חיצוני (מודול) שבתוכו יש DAC משלו ומוציא אות אנאלוגי למכשיר, אומנם יש המון אפשרויות פרוססינג אבל הם נותנות יתרון וניגון איכותי בדיסקים בלבד!

לאומת זאת ב 117 הDAC של האייפוד לא פועל ומוציא אות דיגיטלי. אבל בשביל לקבל את אפשרויות הכוונים כמו ב9887 צריך IMPRINT או מעבד חיצוני אחר.

פורסם

-=ROMAN=- ראיתי את הלינק שלך אכן זה נראה כך

אני לא כל כך סומך על האתר הזה כאתר מפרסם שבודק את עצמו

אני אישית משלם הרבה יותר על המכשיר הזה כשאני רוכש אותו כסוחר מהיבואן

אדגיש ואומר שאני בדרך כלל רוכש את ה 9887R יכול להיות שזו הסיבה להפרש האדיר במחירים

בכל אופן 9887 במחיר 1800 ש"ח לדעתי זו קניה מנצחת לאוהבי הסאונד האיכותי

דרור

• תוכן חדש...