Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HID Delay

D1winner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קצת חיפושים מצאתי את המכשיר הנל ברשת

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140573794016&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

הבעיה היא כזו, ברכב האורות דולקים קבוע ומתכבים עם הסוויץ.

ברגע שמניעים האורות ישר מקבלים מתח, המתח ניתק לשניה וחוזר.

דבר המקצר את חיי האורות, מעמיס על המצבר וכו.

מסיבות אישיות האורות צריכים להשאר קבוע דלוקים. לכבות אותם לפני הדלקה או בסוף הנסיעה זה לא פתרון.

לפי התיאור נראה שהמכשיר הזה יעשה את העבודה, השאלה אם זה מתאים רק לקסנון או שאפשר לחבר את זה גם לתאורת הלוגן קיימת?

לא כתוב שום דבר על התושבות של המנורה, המכשיר מתחבר לפי הבוסטרים של הקסנון או אחרייהם?

במידה וההתקנה מצריכה קצת יותר מומחיות מאשר ידיים טובות, כמה צריכה לעלות התקנה כזו?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בנורות הלוגן רגילות אני לא רואה סיבה שזה יקצר את חיי הנורות.

ההתנעה קצת יותר קשה למצבר אך אם המצבר תקין אין בעיה עם זה. ממילא זרם הנורות זניח אל מול זרם הסטרטר וכל הזרם הולך לסטרטר. המתח נופל והנורות לא ממש מעמיסות את המערכת.

בקיצור אני לא ממש רואה סיבה שברכב עם נורות רגילות (לא קסנון) תהיה בעיה עם זה.

• תוכן חדש...