Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שלפני כשנה היו מבצעי הנחה מאוד יפים על האיביזות והן נמכרו ב90 בערך. היתה אז טענה שהנושא יפגע קשה במחירונים של האיביזות ממודלים 07 ומעלה. היום שוטטתי ביד 2 ודווקא ראיתי שמירת ערך איתנה - מודל 09 מוצע למכירה ב75-78.

האם ההבחנה שלי נכונה? האם יש אנומליה ומהם גורמיה ?

פורסם

אין קשר בין מוצע למכירה לבין נמכר

מי שמפרם אותן בכאלו מחירים חי בסוג של סרט, מי יקנה איביזה בת 4 ב75 כשיש לו פאביה ספורט חדשה ב85, או כשהמבצע הזה יגמר אז כנראה איביזה SC כלשהי גם באזור ה85.

(לא ש10K זה ממש "כלום כסף" אבל בכיאת מי הטמבל שמוותר על אחריות וקונה רכב בן 4 עם יד1/2 וקמ' לא מבוטל, וכל זה בשביל לחסוך 10K מתוך 85K?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה שוכח לרגע שאיביזות זה בד"כ רכבים משופרים עם לא מעט תוספות ואבזורים. (במיוחד הישנות יותר)

יש המון סוגי דגמים, המון סוגי מנועים והמון תוספות לא מקוריות. ולכל אחד מחיר שונה מעט.

יכול להיות לך בשנתון אחד 5-6 דגמים.

ובהחלט יש מצב שיש למישהו רכב בן 4 שמור, מאובזר ומשופר כמו חדש, שיכול לתת לך יותר מרכב חדש עם אבזור בסיסי.

איך אבא שלי תמיד היה אומר? לא כל מה שחדש ונוצץ זה זהב. (וזה למרות שאני מאוד אוהב את הפאביה החדשה)

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...