Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מוסך אמין, שיוכל לאתר דליפות ממערכת הפליטה בצורה מדויקת, ויוכל להצביע לי על מיקומי הדליפה למינהם.

הלכתי למספר מוסכים, שם סתמו את הפיה האחורית של האגזוז על מנת לאתר את הדליפה, ולא הצליחו לאתר אותה באופן מדויק. נאמר לי כי יש לפרק את מערכת הפליטה במלואה (סעפת+צנרת+כל מה שבדרך), בכדי לאתר את הנזילות באופן מדויק.

האם קיים מכשור מיוחד שמאתר נזילות כאלה?

הנושא מאוד חשוב לי, מבקש מאנשים בעלי ניסיון/ידע בנושא להגיב, כל פיסת מידע חשובה.

רצוי שהמוסך יהיה באיזור השרון, אך אפשר להרחיק עד לאיזור המרכז.

תודה מראש!

פורסם

נמחק הציטוט המיותר

יש לי 2 מקומות מעולים בשבילך. אבל הם מהמרכז..

1. המשתיק בחולון א.ת. זה על רח' המלאכה.

2. מוסך שמעון, בעליית הנוער גבעתיים. יש שם איש גדול בשם שלמה, מנהל המוסך. אם תבחר ללכת לשם שלח לי הודעה פרטית ואומר לו שאתה בא - תקבל שירות VIP :)

ד"א לי היתה גולף ופתרו לי את הבעיה

פורסם

תודה, אצור קשר איתם.

אשמח לדעת באילו שיטות ניתן לזהות את מקור הדליפה באגזוז (גם אם היא מזערית), והמלצות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

אולי בכל זאת, מישהו יודע על תהליכי הבדיקה האפשריים על מנת איתור דליפות אגזוז? שמעתי שבחו"ל יש בחלק מהמוסכים מכשיר שדוחס עשן לתוך פיית הדוד האחורי, וכך העשן דולף מהאיזורים הפתוחים בצנרת.

האם עובדים בשיטה כזו גם בארץ? אם כן איזה מוסך מבצע את הבדיקה?

פורסם

תשובה מוזרה קיבלת. אם יש דליפה כזו שאתה מרגיש אותה סתימת הפיה האחורית וחיפוש מואר מספיקים כדי לאתר אותה.

מה התופעות לוואי? איך אתה יודע שיש דליפה?

פורסם

התפעת לוואי היא קריאות לא נכונות מחיישן הלמדה, מה שגורם למנוע לפעול בתערובות לא אופטימליות.

אני אלך בקרוב למכון האגזוזים שהומלץ באשכול הזה, אולי התמזל מזלי והדליפה תמצא. חשוב לי לדעת על שיטות האיתור כדי לדעת בפני מה אני עומד, וכדי למנוע עבודה מיותרת על האוטו.

אביב, האם השיטה שתיארת היא האמינה ביותר על מנת איתור התקלה באופן נקודתי ומדויק? ישנן שיטות נוספות?

פורסם

היום הייתי ב-3 מכוני אגזוזים בחולון. בין היתר בזה שהומלץ כאן בפורום. אף אחד מהם לא מצא את הדליפה.

הבדיקה שהם ביצעו הייתה לעביר את היד סביב צנרת הפליטה כאשר האוטו מונע, ולהרגיש לחצים הבורחים מהצנרת.

האם יש מקום שיוכל לבדוק את העיניין בצורה מקצועית יותר, הכוונה למכשור מיוחד, או הזרקת עשן בלחץ דרך פיית האגזוז האחורי?

או שהאופציה היחידה היא לפרק את כל מערכת האגזוז ולבדוק באופן ויזואלי את כל הרכיבים?

פורסם

אני מכיר את השיטה לאיתור דליפות יניקה/פליטה עם מכונת עשן ייעודית, אך אני לא מכיר מישהו בארץ שמשתמש עם זה.

יחד עם זאת, 4 בעלי מקצוע טוענים שאין דליפה (והבדיקה ע" חסימת צינור המפלט מאחור יעילה מאוד) אז קרוב לודאי שאין דליפה והתופעה של הקריאות חריגות של החיישן חמצן מקורן מדליפות ביניקה, חיישן חמצן לא תקין, החווט שלו או תקלה אחרת במערכת ההזרקה או במנוע.

פורסם

תודה על התגובה המפורטת.

בקרוב אגש למוסך שהומלץ ע"י חבר, כדי שיבצע בדיקה מקיפה לאיתור התקלה, ומקווה שכך היא תמצא. אקח בחשבון את הדברים שציינת.

• תוכן חדש...