Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 127 דיזל, יש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו- שזה מחסן של מישהו, אז אין לא מחיר ולא מספר. אבל אם אתה רוצה- אפשר להשאיר לו פתק, עומד מתחת לאיזה בניין בפ"ת.

גינאדי האם הוא בצבע לבן באזור שכונת שעריה? (כמובן בלי לציין מיקום מדויק)

כי היה שם אחד כזה שנעלם לפני שנה וחצי שנתיים שתמיד רציתי לקנות אותו .

היה שייך לאיזה נגר או משהו כזה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לפחות את השנה אתה יודע?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מתאר לעצמי שמשהו בין 86 ל-88- לא יצאתי מהאוטו בשום שלב שהייתי ליד הבניין כי לא היה לי זמן, והיה אוטו אחר שחסם את המספרים, אבל לפי הצורה זה ככה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

[יש לי פרוספקט של פיאט 127 דור שני, ושם יש גרסת 5 דלתות וגרסת סטיישן עם מנוע דיזל. הפרוספקט הוא לא מהארץ.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

אתה רוצה לתרום?:oops:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
היתה גם היתה.

האונו דיזל שווקה בשני נפחי מנוע - 1300 עם 45 כ"ס שנלקח מה 127 ו 1700 עם 60 כ"ס.

לפונטו דיזל ששוקה בארץ בשנת 2000 היה מנוע 1.7 זהה לזה של האונו בתוספת מגדש טורבו.

הייתה גם אונו טורבודיזל, ועד בדור הראשון.

ראיתי כאלו מכוניות מספר פעמים באירופה, היו עליהן מדבקות עם כיתוב טורבו בגדול ודיזל באותיות קטנות.

ז"א ניסו לתפוס טרמפ על התדמית של אונו טורבו הרגילה.

לדגם טורבודיזל גם היה ספויילר קטן ועוד מספר קישוטי פלסטיק של אונו טורבו (בנזין).

פורסם

היו עליהן מדבקות עם כיתוב טורבו בגדול ודיזל באותיות קטנות.

טעות שלי, היה כתוב פשוט Turbo D כמו בתמונה. באותו מקום הופיע כיתוב Turbo i.e בפיאט אונו טורבו בנזין שכולם מכירים.

שימו לב לכנופונים, חצאיות וכו' - כמו של טורבו בנזין. לגבי החישוקים עם סמל אבארט - לא בטוח שזה מקורי.

1.jpg

• תוכן חדש...