Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל Mute בPioneer 600UB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי דיבורית ברכב ולהפתעתי לא היה כבל mute מה-HU.

היו:8 של הרמקולים,1רימוט,battary,ground,acc,כתום שלא חובר (ingination lightning dash).

מה עלי לעשות אם אין בצמת חוטים ברכב הכנה לmute?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תבדוק עם מנורת ביקורת (פיקוד מינוס) בפלאג של הרדיו תוך כדי עבודה ,יש מצב שיש שם מיוט ופשוט אין חוט בצמה.

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת לבדוק עם פיקוד מינוס, יש ברדיו תמיכה בפונקציה אבל אין הכנה בצמה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לפי המפרט פה רשום כי הפיוניר הספציפי כן תומך.

במידה וחסר את הכבל בצמה האם עלי להכין צמה חדשה או שפשוט אפשר להוסיף אותו איכשהו?

פורסם

תראה אני לא מכיר ספציפית כל קונקטור של כל דגם

אבל... אם אתה חושב או יודע שיש או שאמורה להיות יציאת MUTE לרדיו הספציפי הזה ואם אין לך את החוט בצבע צהוב \פס שחור על הקונקטור שיש לך אז זה משתי סיבות

או שהחליפו לך קונקטור

או שהחוט פשוט יצא (וזה קורה ויכול לקרות)

אז אם זה המצב אני מציע לך להעלות שרטוט של קונקטור כזה באינטרנט ולמצוא את הפין שבו צריך להיות חוט המיוט

ניתן להוציא קומפלט( בצורה עדינה עם דוקרן קרח) את החוט הכתום בקונקטור ולהעביר אותו לפין של ה MUTE בשלמותו יחד עם התופסן שקצהו מתחבר לקונקטור

ואז בעצם יש לך MUTE מוכן לחיבור

אין מה לדאוג בביטול החוט הכתום כי בסוף הוא חוט אילומיניישן שגם ככה לא משתמשים בו

מקווה שהייתי מספיק ברור

בהצלחה

פורסם

במדריך מצאתי את השרטוט הזה שמאמת את הטענה שלי,

אעשה מה שMEGAN62 המליץ ואעדכן בהמשך

תודה על העזרה :-)

12.jpg

פורסם

מצאתי את התמונה הזאת שמראה את המיקום של הmute.

הבעיה שאין לי חוט להשתמש בו (מצורפת תמונה) החוט הכתום מחובר לצד של הרכב ולא לצד של ה-HU, היכן אפשר להשיג חוט שיכנס שם? או שעלי לקנות קונקטור חדש?

IMG_20110701_152409.jpg

פורסם

בוקר טוב

לפי החתימה שלך אני רואה שאתה מוגבר ברכב

לכן כמעט כל חוט של רמקול שלא בשימוש אתה יכול להוציא עם דוקרן קרח ולהכניסו לחור ה MUTE

יש מצב שתצטרך "לשפצר" קצת את הקצה עם תקע המתכת הזעיר שנכנס לקונקטור אני מניח שזו לא בעיה רצינית

בהצלחה

• תוכן חדש...