Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתכוון לרכוש אל קמינו שנת 1974, המצב המכאני והפנימי טוב ואין צורך כעת בשיפוץ\החלפה, מה שנדרש לי זה צביעה, הרכב בצבע כתום מלא ורציתי לדעת: כמה תעלה צביעה מחדש של כל הרכב וכן ראיתי צביעה מיוחדת לדגם הזה (אל קמינו משנת 1974) כתום\שחור ורציתי לדעת כמה יעלה לצבוע כך, הדוגמה לצביעה בלינק:

http://www.motortopia.com/cars/1974-chevrolet-el-camino-10588/car-pictures/the-rat-stage-i-12327

תודה.

פורסם

לדעתי התשובה שתקבל לגבי כול סכום תיהיה לא אחראית עדיף לקבל הצעת מחיר מבעל מקצוע.

פורסם

בין 5000 ל-30,000 ש"ח זו התשובה המדוייקת ביותר שתוכל לקבל כאן...

אם תרצה תשובה יותר מדוייקת מזו, לך לפחח/צבעי שמתעסק במכוניות הללו, קח אותו לסיבוב קצר למכונית, שיראה אותה ויתן לך הערכת מחיר במקום על פי מצבה, מצב הפח, הצבע הקיים וכן הצרכים והציפיות שלך מעבודת הפחחות והצבע.

אל תשכח לספר לנו איך התקדם העניין ;)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יחזיק אולי שנה.

הנושא "נטחן " בפורום הזה מספר פעמים...

פחחות יקרה יותר אינה מבטיחה שרידות ועמידות טובים יותר אם כי ברוב המקרים היא ביטוי לעבודה יותר אסטטית.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה, רציתי רק לדעת בערך כמה להכין בשביל צביעה ולקבל המלצות לבעלי מקצוע.

אני חדש בעיניין ולא יודע מאיפה להתחיל וחשבתי שעד שהאל קמינו תגיע אלמד קצת שאדע איך "לקבל" אותה.

פורסם

טוב. המשך דיווח אם זה מעניין מישהו:

שלחתי חבר מארה"ב לבדוק את הרכב (הרכב נמצא שם) והוא גילה חור ברצפה בצד הנוסע שהייתה מכוסה בשטיח, אולי זה בקטנה ואפשר לתקן אבל מעצבן שלא דווחתי מראש וכמובן אולי יהיו עוד הפתעות שאי אפשר לגלות מראש. בכל מקרה החלטתי לוותר ולהתחיל בקרוב לחפש משהו בארץ, מי שמכונה בפורום "celica gt-i 16v" תתכונן למכור בקרוב את האל קמינו שלך :-)

פורסם
תודה, רציתי רק לדעת בערך כמה להכין בשביל צביעה ולקבל המלצות לבעלי מקצוע.

אני חדש בעיניין ולא יודע מאיפה להתחיל וחשבתי שעד שהאל קמינו תגיע אלמד קצת שאדע איך "לקבל" אותה.

בוטלה הקנייה של האל קמינו הכתומה.

פורסם
אתה יכול לתת עוד פרטים ? כמו איך אני מגיע אליו וכו' וכו'

תודה.

אני מכיר את הבחור הרכב שופץ בעבר הוא נראה טוב הוא דרש עליו

55 והוא שכן שלי

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
אני מכיר את הבחור הרכב שופץ בעבר הוא נראה טוב הוא דרש עליו

55 והוא שכן שלי

קצת יקר המחיר אבל בכל זאת אתה יכול להעביר לי את הטלפון שלו ובפרטי שאף אחד אחר לא יגנוב לי אותה :-)

תודה.

• תוכן חדש...