Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים בעונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני יודע שכולכם/רובכם בעלי אופנועים או לפחות מתעניינים בנושא הנפלא הזה

השאלה שלי היא כזאת בקיץ ובאביב הכי כיף לרכב על האופנוע כי ש מזג אוויר טוב והכל סבבה.

עכשיו מה קורה בחורף ובסתיו כשהמזג אוויר מתעצבן מה עושים עם האופנוע ועם הרכיבה בכלל

מאחסנים?

שומרים על המהירות?

תלוי בטמ'פ ומזג האוויר

תלוי במצב הרטיבות בכביש?

תודה :)

פורסם

נוסעים....ונוסעים....ונוסעים....ונוסעים....ונוסעים...

אתה יודע שהחורף שלנו הוא בדיחה עצובה, נכון?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

השאלה שלי היא כזאת בקיץ ובאביב הכי כיף לרכב על האופנוע כי ש מזג אוויר טוב והכל סבבה.

עכשיו מה קורה בחורף ובסתיו כשהמזג אוויר מתעצבן מה עושים עם האופנוע ועם הרכיבה בכלל

מאחסנים?

שומרים על המהירות?

תלוי בטמ'פ ומזג האוויר

תלוי במצב הרטיבות בכביש?

בחורף :?:

משתדלים לזיין הרבה. זה לא קשור, אבל זה נכון לכל השנה.

רוכבים עם מטריה פתוחה. זה דבילי, אבל יכול להיות משעשע לראות.

קונים חליפת סערה וערדליים.

על הענין עם הזיונים כבר דיברתי?

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

מי אמר שבקיץ זה תענוג ?

אם המיגונים לא מספיק מאווררים... אם הקסדה לא מאווררת... יש עוד סיכוי שתצא WELL DONE אחרי רכיבה בשעות שיא החום של יולי-אוגוסט... :lol:

פורסם

אני רוכב בכל מצב- חורף, קייץ, גשם, רוח, חום, קור...

אין שום סיבה לא לרכב

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
מי אמר שבקיץ זה תענוג ?

אם המיגונים לא מספיק מאווררים... אם הקסדה לא מאווררת... יש עוד סיכוי שתצא WELL DONE אחרי רכיבה בשעות שיא החום של יולי-אוגוסט... :lol:

הקיץ הוא סיוט

לרכב בקיץ זה סיוט, לא משנה עד כמה המעיל מאוורר או הקסדה או קל דבר אחר. חום החמסין המותך (זו לא טעות כתיב) בגופך מתערבב עם חום האגזוז מתחתך והל ביחד גורם לך אפילו לערער בפחית חלילה.

החורף הישראלי הוא פשוט אידיאלי לרכיבה. עוד 5 חודשים לסיום הגיהנום.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
מי אמר שבקיץ זה תענוג ?

הקיץ הוא סיוט

לרכב בקיץ זה סיוט, לא משנה עד כמה המעיל מאוורר או הקסדה או קל דבר אחר. חום החמסין המותך (זו לא טעות כתיב) בגופך מתערבב עם חום האגזוז מתחתך והל ביחד גורם לך אפילו לערער בפחית חלילה.

החורף הישראלי הוא פשוט איגדיאלי לרכיבה. עוד 5 חודשים לסיום הגיהנום.

אני לא רציתי להגזים בתאור בגלל העובדה שאני לא רוכב הרבה וכשאני רוכב זה נסיעות קצרות של 5 דקות ומטה וזה בלי מיגון, לכן רק יכולתי להעריך את עניין החום. רק החום בקסדה מניסיון.

פורסם

משום מה, דווקא חום בנסיעה לא מפריע לי. מכירים את המצבים הללו בהם אתם שקועים כל-כך עמוק בחרא שכבר לא אכפת לכם? זה זה.

הסבל מגיע אחרי הנסיעה. ישר למקלחת...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
מי אמר שבקיץ זה תענוג ?

הקיץ הוא סיוט

מצטרף לסקוטר (אם כי מעט פחות קיצוני).

ה-DRZ בהחלט מלמד אותי מה משמעות קירור מים+שני רדיאטורים בצדדים לטיגון הירכיים...

יתרה על כך, לחובבי רכיבת השטח החורף הוא תענוג בת' התענוגות. האויר צלול, האדמה מבורכת ואוחזת והכל כל-כך ירוק שבא לבכות. ועדיין לא דיברנו על טיולי המדבר שהופכים פתאום אפשריים... ועל משחקי בוץ ושלוליות לחובבי הז'אנר.

ויוה לה חורף.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

אין כמו אביב ...סתיו...

לא רוכב בגשם..לא רוכב שרטוב....ולא רוכב כשחם איימים.

אבל זה אני.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מי אמר שבקיץ זה תענוג ?

הקיץ הוא סיוט

if you think israel is bad in the summer,come to miami i it hot as hell over here

take a look at our forcast for today http://www.weather.com/weather/local/33180?lswe=33180&lwsa=WeatherLocalUndeclared

hot,humid,and rain.

פורסם

היה כבר חורף? מתי? למה לא אומרים כלום?

עכשיו ברצינות, טפשי לומר שלא רוכבים בחורף, פשוט צריך להזהר קצת יותר, בעיקר אחרי תקופה ארוכה שלא ירד גשם (ג'יפה על הכביש) ולהתרחק מסימונים על הכביש(מע"צ זו***). :wink:

רכיבה זה לא תחביב, זה דרך חיים (טוב, אולי לא בארץ...)

פורסם

אני הייתי הולך עם הנשיא, לא חבל על הפיירינג של האופנוע ושל הגוף שלכם

רוכב באיזי מה זה אומר הסימונים של מע''צ הם יכולים לגרום להחלקה?

וזכרו אם תסע מהר יתפוס אותך שוטר אבל אם תסע עוד יותר כמה נראה לכם המזדה שלו סוגרת? יתפוס או לא יתפוס זאת השאלה :lol:

פורסם
אני הייתי הולך עם הנשיא, לא חבל על הפיירינג של האופנוע ושל הגוף שלכם

רוכב באיזי מה זה אומר הסימונים של מע''צ הם יכולים לגרום להחלקה?]

בעיקרון מע"צ אמורים להשתמש במן צבע מיוחד כדי שלא תחליק עליהם, אבל כסף כנראה יותר חשוב מהחיים שלך ושלי, אז הם מעדיפים להשתמש בצבע שיש בו מרכיב שמן.

לכן בכל מקרה אני לא ממליץ לך לבלום על הסימונים,אבל בייחוד לא כשהכביש רטוב!

רכיבה זה לא תחביב, זה דרך חיים (טוב, אולי לא בארץ...)

פורסם

מאחסנים?

שומרים על המהירות?

תלוי בטמ'פ ומזג האוויר

תלוי במצב הרטיבות בכביש?

כוסית!

זה כל מה שיש לי לומר לך!

ומה?

אם יורד גשם אז לא יוצאים מהבית?

יאללה יאללה. תקנה חליפת גשם, תפסיק לז**ן בשכל ותתחיל לרכב.

אחד הכייפים הגדולים ביותר זה לרכב בגשם.

מעט מכוניות על הכביש ואפשר להוציא החלקות זנב בכיף בכל פניה.

גם אחלה הזדמנות לרכב חלק.

אני חושב שזה יכול לעשות את ההבדל הקטן ברכיבה שכולם מחפשים כל כך.

להצליח לרכב כמו שצריך.

תתאמן בלרכב חלק.

תוריד מהירות ותראה איזה כיף זה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...