Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו לא מניע (205)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פיג'ו 205.

שלשום ניסיתי להרכיב רדיו והמצבר נגמר תוך כדי, ניסיתי להניע בדירדור ובכבלים ולא עבד.

לאחר מכן התקשרתי לביטוח גרר, והם גררו לי את האוטו למוסך ששם פשוט, הוא התניע לי עם כבלים והאוטו עבד.

המוסכניק אמר שהמצבר מת (ואכן הוא מת).

נסעתי עם האוטו הביתה ששם הצלחתי להניע אותו עם כבלים ולקחתי מצבר משכן ליתר ביטחון.

לאחר מכן החלפתי מצבר וניסיתי להתניע, והמצבר נדלק נתן סטרטר והרכב לא הניע גם בדרדור וכבלים.

נ.ב. החלפתי אלטרנטור למשופץ מלפני שבוע.

נ.ב.ב. המצבר הישן היה דפוק כבר מלפני זה.

תודה רבה.

יוסף.

פורסם

נו יוסף מה השאלה ?

מה שנת היצור של הרכב?

האם יש לו קודן אימבולזייר אמצאי הגנה מפני גנבה חשמלי /אלקטרוני אחר?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז הכול עובד עכשיו??

היתה לי בעיה דומה לפני שבועיים, רק שהמצבר חדש,אלטרנטור בן שנה וחצי, בסוף היתברר שהלכה המשאבת דלק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

השאלה היא: מה אני עושה כדי שהאוטו יניע?

מודל:95

ללא אימבולייזור או אמצעי הגנה אחרים.

ואיך אני בודק אם המשאבת דלק הלכה?

פורסם

יש לבדוק בעזרת נורת ביקורת זרם לקונקטור למשאבת הדלק, הנמצאת מתחת למושב נוסעים אחורי, ו ולהקשיב לפולסים של המשאבה.

לאן המשאבה יכולה ללכת לטיול?

אני בספק שהמשאבת דלק לא עעובדת אלא אם גרמת לקצר ששרף את הנתיך(פיוז) למשאבת הדלק.

פורסם
יש לבדוק בעזרת נורת ביקורת זרם לקונקטור למשאבת הדלק, הנמצאת מתחת למושב נוסעים אחורי, ו ולהקשיב לפולסים של המשאבה.

לאן המשאבה יכולה ללכת לטיול?

אני בספק שהמשאבת דלק לא עעובדת אלא אם גרמת לקצר ששרף את הנתיך(פיוז) למשאבת הדלק.

תודה על התגובה.

אתה יכול להסביר לי מה זה הנורה הזאת ואיך אני משתמש בה(סליחה על הבורות).

פורסם

שלום רב !

נורת ביקורת היא כלי עבודה יעיל והכרחי לכל חשמלאי מקצועי וחובב גם יחד !

הא מורכבת מבית נורה , בדומה לטסטר, אשר בקצהו האחד חוט, שניתן לחדור דרכו לחיווט חשמלי, ובקצהו השני קרוקודיל, על מנת להצמד להארקת הרכב.

בעת חיפוש מתח חשמלי, יש לנעוץ את החוד במקור הזרם שצפוי להיות בקונקטור החשמלי, ואת קצהו השני להארקה, על מנת לסגור מעגל חשמלי.

וכך ניתן לאבחן תחילה האם מגיע זרם.

המלצתי פנה לחשמלאי מוסמך.

בברכה

צביקה

פורסם

הגיע אלי מוסכניק והוא אמר שכנראה המחשב נשרף.

תודה רבה

אם יש למישהו מחשב אשמח אם יפנה אלי

יוסף

פורסם

יוסך שלום רב !

כנראה שתחליף את הרכב או את המכונאי, בחר את הזול מבינהם!

עלות המחשב עולה על עלות הרכב, ולכן בחר לך מכונאי רציני יותר, שלא קובע קביעה שרירותית , כלאחר יד ללא מכשור מתאים ובדיקה מקצועית, שמחשב הרכב הלך.

מחשב הרכב לא הולך כל כך מהר, ועדיף שתגרור את הרכב לחשמלאי רכב רציני יותר, שלא עובד בשיטת כנראה...

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...