Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפד רכב

עידן עוזי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי באיזור התעשייה ישן ברשל'צ בחיפוש אחרי 'ריפודי ראשון ' ,שם נאמר שהם לא ממש מרפדים כלי רכב,

הם היפנו אותי לרחוב שמוטקין 3' ,יש שפ מרפדיב בשם אוטו סטייל.

משהו מכיר את המקום ,או יודע משהו?

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם

אני לא מבין למה רפדים של ספות לא יכול לרפד רכב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני לא מבין למה רפדים של ספות לא יכול לרפד רכב.

בד"כ מדובר בחומרים אחרים, עם צרכי עמידות ובלאי שונים (דבקים שונים, חומר גלם לציפוי וכו').

מבחינת העבודה, דומה למדי אך ברפדות רכב לעיתים צריך מכונות תפירה מיוחדות לתפרים מיוחדים (תפר אמריקאי כפול לדוגמא) וכן שחזור דוגמאות מקור שככל הנראה רפד במרפדיה יוכל לעשות (אם הוא בעל מקצוע ולא רק מצפה ספות...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כמה אמור לעלות ריפוד מחדש ל2 כיסאות לסובארו קופה. אני לא רוצה מעור וגם שיחזור למקור לא כל כך מעניין אותי

ביקשו ממני 800 שח על שנהם זה הרבה?

פורסם

אני יכול להמליץ בלב שלם על מוסך רון-קאר באזור התעשיה של הרצליה פיתוח

ראיתי אצלו כמה עבודות שלא ניתן להאמין שאין הם מקוריות

האיש מקצוען, פרפקציוניסט, בעל ידי זהב ואהבה אינסופית לרכב עתיק

050-5343646

פורסם

עשיתי ביום שישי האחרון בפתח תקווה אצל גבי גרין,הבחור מקצוען אמיתי,עבד בעבר אצל דאבוש,עכשיו פתח בעצמו,עבודה נפלאה.

תרצה פרטים דבר איתי.

פורסם
עשיתי ביום שישי האחרון בפתח תקווה אצל גבי גרין,הבחור מקצוען אמיתי,עבד בעבר אצל דאבוש,עכשיו פתח בעצמו,עבודה נפלאה.

תרצה פרטים דבר איתי.

באיזה מחיר ולאיזה רכב?

פורסם

יכול להמליץ לך בחום רב על גבי

הוא היום פתח עסק משלו לאחר שהיה שכיר

הוא יושב אם אינני טועה במוסך של מתניה בפתח תקוה

אז תשיג ממנו טל

עשה לי עבודה מדהימה במוסטנג וכל אחד שהפנתי אליו יצא מרוצה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עשה לי שיגעון של עבודה בשברולט קורסיקה שלי,300 ש"ח למושב,כיסויים מצויינים,בימים הקרובים אני אצלו לחלק ב' של הפרוייקט.

פורסם

תרצה פרטים דבר איתי.

אין אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית, צור איתי קשר 0547552320

עוזי

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

• תוכן חדש...