Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 99-00 או לאנטיס 00-01? מתלבט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי כרגע 106 דור שני ששירתה אותי נאמנה במשך 3 שנים, חסכונית, תקתקה כמו שעון שוויצרי, טופלה מכל הלב.

כרגע חשבתי שהגיע הזמן להתקדם מעט, גם בשנתון וגם בגודל.

שתי האופציות האידיאליות הם הונדה סיוויק בין השנים 99-00

או מאזדה לנטיס בין 00-01.

עיקר החשיבות היא:

1) צריכת דלק (באופן יחסי ל-106)

2) אמינות

3) עלויות לתחזוקה וזמינות חלפים.

* עדיפות לדגם עם סאנרוף (קצת פינוק) וזה במידה ויש בעיות "ידועות" לגביי סאנרוף שאולי יהיה עדיף לוותר

תודה מראש!

פורסם

אינני יודע דבר על הלאנטיס,אך כבעלים מאושרים של הונדה סיוויק 2000,כמעט ואין לי דברים רעים להגיד על הרכב.

**זריז-125 כוח סוס והאמינות של המנוע הזה (VTEC) מונעת ממנו לאבד יותר מדי סוסים עם השנים (שלי בת 11 ועומדת על כ 119 כ"ס)

**חסכוני-למרות גילו של המנוע והגיר האוטומטי,הרכב נורא חסכוני (1:12),ומפתיע אותי כל פעם מחדש.

**יפה-לפי דעתי למרות שדגמי הסיוויק הוחלפו מספר פעמים מאז שנת 2000,הדגם הזה עדיין יפה מאוד.

**אמינות-רכב אמין כל כל הרכבים היפאנים,בעל שוק גדול וזמינות חלקים מיידית.

**שוק-דגמי ההונדה שווקו אז,וגם כיום כמותג פרימיום(ואני מסכים שזה לא מגיע לו) אם נגיעות ספורטיביות(אעלק)ואופי צעיר.

הרכב ידוע בשמירת הערך שלו בעקבות השיוויק של הונדה בארץ,ולכן לא תהיה בעייה למכור את הרכב כשתרצה להיפתר ממנו(ניתן למצוא הונדות שמורות שנתון 2000,עם קילומטר נמוך ויד נמוכה במחיר גבוהה יותר ממזדה עם אותם נתונים)

**פלסטיקה- כאן מדובר בעיקר בחיסרון,אך ממנו יוצא גם הייתרון.

הדש-בורד,הדלתות והקורות ברכב מכוסים בפלסטיק מה שנותן אווירה של רכב זול ולא מפנק מספיק,אך בניגוד לצפוי הפלסטיק עמיד מאוד,לא רופף בחלקיו ולא נסדק בשמש.

**נוחות נסיעה- הרכב נמוך,וקצת קשה לצאת ממנו (במיוחד לאנשים מבוגרים),המתלים קשיחים מאוד ומרגישים כל מהמורה בכביש.

מה שכן,הגובה הנמוך של הרכב תורמים לאורודינמיות ולייציבות והרכב נותן הרגשה של "דביקות לכביש" וביטחון.

**מאוד חשוב לשים לב שבהונדה יש כריות אוויר וABS,מה שהיה כאופציה באותן השנים**

אני כבעלים של הרכב מאוד ממליץ,אך מציע שתעשה סיבוב גם במזדה לפני...

IMG_0097.jpg

פורסם

האם מחירי הביטוח של הסוויק באמת מופרזים כמו שאומרים?

כמה יעלה מקיף לכל נהג מעל גיל 24 ללא עבירות ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אכן כן,הביטוח מעט יקר יותר מהרגיל בגלל שהרבה צעירים אוהבים את הרכב הזה וחברות הביטוח לא לוקחות סיכון.

אני כנהג מתחת לגיל 24 משלם קרוב ל 4.5 אלף שקל.

אני מאמין שאם תתקשר אליהם ותנסה להיתמקח,אם ייתנו לך הצעה טובה.

• תוכן חדש...