Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני נוסע הרבה בבינעירוני - בערך 2500 לחודש

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני

צמצמתי את החיפוש שלי לסיריון ויאריס עד ש....

יש לי חבר שיש לו אלטו והוא שכנע אותי לבדוק את האלטו - הוא מבסוט ממנה עד הגג

וטוען שבעליות לירושלים הוא עוקף את כל המאזדות. יש עכשיו מבצע של חבר אז אני יכול לקנות אותה ב 54K

על סיריון שמעתי הרבה דברים טובים - אבל גם שהמנוע חלש ובשילוב עם המשקל הגבוה - בבינעירוני היא לא סוחבת

אחרים אמרו שהיא נוסעת מצויין. אני מעריך שבתקציב אוכל לקנות מודל 2008

על יאריס שמעתי גם הרבה המלצות אבל שהיא גם מאד יקרה יחסית לתמורה ושהתיבה הרובוטית חסכונית בדלק, אבל גם תלונות על התנהגות בעייתית. אני מניח שאוכל לקנות רכב מודל 2005

יש למישהו המלצות?

תודה

פורסם

תכניס גם גרנדה פונטו למשוואה שלך. מתאימה לך בול. שנת 2008-9, תלוי מה תמצא.

סיריון בתקציב שלך תוכל למצוא גם 2009 עם קצת מיקוח.

אלטו לנסיעות רבות בבינעירוני - תלוי בגב שלך. ממליץ להשכיר את הרכב ליומיים ולבצע בו נסיעות שאתה עושה ביום יום כדי לדעת אם היא מתאימה לך.

פורסם

אתה נוסע הרבה בבינעירוני אזי עדיף רכב גדול יותר, נוח יותר, וחזק יותר לשיוט נינוח.

עם אלטו שלי אני נוסע הרבה בבינעירוני, כ-14000 קילומטר בחצי שנה. הרבה פעמים אחרי נסיעות ארוכות אני מרגיש עייף, אבל אני מתפשר כי רציתי רכב חדש, חסכוני, ולצערי אין דיזלים חדשים בכלל עד 90 אש"ח.

האלטו יכולה לעשות בכיף נסיעות הללו, אבל היא לא מיועדת לכך! זה רכב עירוני שמתאים בעיקרו לנסיעות קצרות.

ממליץ לך על גרנד פונטו רכ בהחלט נוח ומספק לנסיעות ארוכות. סיריון מאוד אמינו כמו גם היאריס, אבל פחות נוחות מהאירופאיות למיניהן.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

בוקר טוב,

יאריס מהשנים האלו היא מכונית מעולה, אבל המחירון שלה קצת גבוה. הסיריון די דומה לה מרוב הבחינות והיא זולה יותר. אני לא חושבת שאפשר למצוא סיריון 2009 במצב טוב (לא השכרה ולא קילומטרז' גבוה) בסכום כזה, אבל 2007 עד 2008 אפשר למצוא. היא סוחבת מצויין גם בבין עירוני והיא מתאימה לנסיעות כאלו הרבה יותר מהאלטו. לדעתי היא עדיפה על שתיהן.

אופציה נוספת שנתנו לך כאן היא פיאט גרנדה פונטו או אולי גם סוזוקי סוויפט.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בקשר לגרנדה פונטו

האם הגרסא של 1.2 ידני תתמודד עם נסיעה בינעירונית יומיומית בכבוד?

קראתי איפשהו שבחלק מהדגמים יש מנוע של פיאט פנדה.

מישהו יוכל להמליץ לי על איזה רכב כדאי ללכת?

תודה

אריאל

• תוכן חדש...