Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טפו, טפו, חמסה, חמסה,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פעמים שמעתם מ"ממביני עניין" שרק אתמול ירדו מ 40 שנות רכיבה כי כל אבן קטנה / שלולית מים, נגיעה של מכונית ואתה מוצא את עצמך מרוח על הכביש?

מבלי להתייחס לרמת ההבנה וסתם בשביל הסקרנות כמה פעמים הגעתם למצב של ברזל בברזל ונשארתם על שני גלגלים מבלי לקחת בחשבון נגיעה בזחילה בין מכוניות או במהירות חניה?

עומר אותך כבר ספרתי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
כמה פעמים שמעתם מ"ממביני עניין" שרק אתמול ירדו מ 40 שנות רכיבה כי כל אבן קטנה / שלולית מים, נגיעה של מכונית ואתה מוצא את עצמך מרוח על הכביש?

מבלי להתייחס לרמת ההבנה וסתם בשביל הסקרנות כמה פעמים הגעתם למצב של ברזל בברזל ונשארתם על שני גלגלים מבלי לקחת בחשבון נגיעה בזחילה בין מכוניות או במהירות חניה?

עומר אותך כבר ספרתי.

1. פעם אחת...בתקופה GS...נסיעה עם שותף מזדמן שבדיוק עלה גם לכביש החוף...נסיעה מהירה יחסית.

.התרגשות..הירידה במחלף מגלילות לאילון...המבט ניתקע על מעקה הבטון...

נעילת קידמי...ירידה לזוית מאוד מאוד חריגה תוך כדי הורדת רגל....

מגף רגל ימין ניפרד כמעט לחלוטין מהסוליה...במאית שניה האחרונה הצלחתי להתיישר...

ניראה לי עברתי 10 ס"מ מהמעקה...

אחר כך עצרתי לשעה בשוליים..בשביל לא להתעלף.

2. נסיעה מהירה מאוד עם הבנדיט באיילון לכיוון צפון.בחלק של ההשתלבות ממש מטר לפני הגשר של קק"ל..

עוקף מצד ימין אותו שמנסה להשתלב...בגלל שלא הצליח להשתלב הוא בלם..ואני כמעט נישקתי לו עם הגלגל הקידמי את ההחלק האחורי של האוטו.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

עוקף מצד ימין אותו שמנסה להשתלב...בגלל שלא הצליח להשתלב הוא בלם..ואני כמעט נישקתי לו עם הגלגל הקידמי את ההחלק האחורי של האוטו.[/b]

My dear, u should really get yourself some sex... :lol:

פורסם

עוקף מצד ימין אותו שמנסה להשתלב...בגלל שלא הצליח להשתלב הוא בלם..ואני כמעט נישקתי לו עם הגלגל הקידמי את ההחלק האחורי של האוטו.[/b]

My dear, u should really get yourself some sex... :lol:

שוליים..היתרבות..איילון..יפה שעה אחת קודם? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

עומר אותך כבר ספרתי.

1. פעם אחת...בתקופה GS...נסיעה עם שותף מזדמן שבדיוק עלה גם לכביש החוף...נסיעה מהירה יחסית.

.התרגשות..הירידה במחלף מגלילות לאילון...המבט ניתקע על מעקה הבטון...

נעילת קידמי...ירידה לזוית מאוד מאוד חריגה תוך כדי הורדת רגל....

מגף רגל ימין ניפרד כמעט לחלוטין מהסוליה...במאית שניה האחרונה הצלחתי להתיישר...

ניראה לי עברתי 10 ס"מ מהמעקה...

אחר כך עצרתי לשעה בשוליים..בשביל לא להתעלף.

2. נסיעה מהירה מאוד עם הבנדיט באיילון לכיוון צפון.בחלק של ההשתלבות ממש מטר לפני הגשר של קק"ל..

עוקף מצד ימין אותו שמנסה להשתלב...בגלל שלא הצליח להשתלב הוא בלם..ואני כמעט נישקתי לו עם הגלגל הקידמי את ההחלק האחורי של האוטו.

כמעט,כמו שהחסה אומרת,זה לא נחשב...

פורסם

ועכשיו אני:

בימי עמרני הצעירים והמטופשים, לפני כשבע-שמונה שנים.

חזרתי ממילואים אי-שם במרכז הארץ לעיר הקודש. כלי האיוולת: GPZ כחול ומבריק, גאוות המשפחה.

סיבוב מוצא המפורסם, עיקול שמאלה עם רדיוס מתהדק והולך. סחבק על 90-100 קמשי"ם 'שערורייתיים' בנתיב השמאלי. קפיאה והינעלות על הכידון - - - גלישה מעדנות אל הנתיב הימני (בהטיה לא קטנה כמובן) שם חיכתה לי איזו פיאט אונו.

זבנג! כחכחכחכח פחצצצשששכחכח - כניסה מהצד תוך כדי הטיה בגלגל האחורי של הפחית, שיפשוף ממושך וזעזוע.

באורח פלא נשארתי על הגלגלים, אין לי מושג איך ולמה. עצירה בצד והחלפת מילים מבולבלות עם הנהג ה(פעם באמת) תמים.

נזק? - סימנים על האגזוז הימני, לוחית רישוי תלושה. נזק לרוכב האדיוט? - נעל משופשפת ותו-לא, וטוב שכך. יען כי עמרני של אותם ימים רכב מחוץ לעיר עם מעיל ברוש "mark 1", כן כן אותו סמרטוט פרהיסטורי דקיק ונטול מיגונים... וכפפות שטח.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

BEGIN rd, jerusalem .

me and a friend on my trusty kle just finishing passing a truck. right lane.

on the left lane- a golf.

2 seconds later the golf is on my left leg and my friends.

very nasty tank slapper and we mannaged to stay on 2 wheels.

the golf? almost tipped over... :mad:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

יוצא מהעבודה על ה-GPZ שהיה לי, פקק לכל אורך הרחוב, כביש דו סיטרי חד מסלולי ללא הפרדה.

נו, כמו כל אופנוען, נוסע בין שני הנתיבים 30-40 קמ"ש לא יותר (אולי קצת יותר)

פתאום טנדר מימיני נשבר לו מהפקק ומנסה לעשות סיבוב פרסה פתאומי.....עלי...

פגיעה של כנף שמאל שלו בדיוק ברגלית ימין שלי...אני מרגיש איך סוליית הנעל (נעל עבודה כבדה) מתעוותת לגמרי מהלחץ...כל האופנוע פשוט זז שמאלה חצי מטר...לא פנייה...זז...

נעצרים, איכשהו אני עדיין על הגלגלים...אין נזק לרגל חוץ מקצת כאבים מאוחר יותר...

הכנף של הטנדר גזורה לשנים לאורך המפגש עם הרגלית...

10 ס"מ לפה או לשם וזה היה נגמר אחרת לגמרי

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

עומר אותך כבר ספרתי.

about 8 months ago i got my cbr929 after having an ex500 for one year.

a week after i got my bike i was raiding on the interstate(night time).

i was going about 130mph and approaching a very sharp curve then i hit my throttle to squeeze that turn but when i realized this is not my ex500(too much power after raiding a 500cc) it was too late,i was heading straight to the wall on the bridge, all i could think about is how bad this is going to be but some how i was able to maneuver the bike away from that"wall of death".

i was about 30inches from hitting the wall but thank god I didn’t.

so all i can say is ride safe don't do something you are not capable of doing .

now after 8 months of raiding my 929 and 3 track curses i can

ace the curves.

P.s: I have never ridden a motorcycle in Israel,I bet its fun……….is it?

פורסם

עומר אותך כבר ספרתי.

about 8 months ago i got my cbr929 after having an ex500 for one year.

a week after i got my bike i was raiding on the interstate(night time).

i was going about 130mph and approaching a very sharp curve then i hit my throttle to squeeze that turn but when i realized this is not my ex500(too much power after raiding a 500cc) it was too late,i was heading straight to the wall on the bridge, all i could think about is how bad this is going to be but some how i was able to maneuver the bike away from that"wall of death".

i was about 30inches from hitting the wall but thank god I didn’t.

so all i can say is ride safe don't do something you are not capable of doing .

now after 8 months of raiding my 929 and 3 track curses i can

ace the curves.

:idea: God damn I hate you man

I realy, truthfuly hate you

:mad::bad-word::mad2::fist:

פורסם

עומר אותך כבר ספרתי.

לרכב בישראל? משהו BEST, רק תביא מיגון טוב מארה"ב כן? לא

כל אחד יוצא מג'ונגל חי...

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

עוד שהיה לי ה- ER בחודשים הראשונים...

אני מגיע לסיבוב ימינה, סיבוב שבמונחים של היום אינו חד כלל וכלל, קצב נסיעתי הוא 90 קמ"ש מתחיל את הפנייה ורק אז מגלה שהאופנוע פשוט מסרב לפנות(או הרוכב). האופנוע ממשיך ישר עולה עם שתי הגלגלים על אבן הזוית של האי תנועה שבאמצע , אני מצליח לשמור לא לעלות ממש על האי תנועה אלא נוסע על האבן הזוית לאורך 10-15 מטר ואז יורד בחזרה לכביש.

בדיעבד, מזל שאני בחיים..

פורסם
עוד שהיה לי ה- ER בחודשים הראשונים...

אני מגיע לסיבוב ימינה, סיבוב שבמונחים של היום אינו חד כלל וכלל, קצב נסיעתי הוא 90 קמ"ש מתחיל את הפנייה ורק אז מגלה שהאופנוע פשוט מסרב לפנות(או הרוכב). האופנוע ממשיך ישר עולה עם שתי הגלגלים על אבן הזוית של האי תנועה שבאמצע , אני מצליח לשמור לא לעלות ממש על האי תנועה אלא נוסע על האבן הזוית לאורך 10-15 מטר ואז יורד בחזרה לכביש.

בדיעבד, מזל שאני בחיים..

מסרב לפנות ??

הסבר נמק והדגם

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...