Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vmware server 32 bit-מעוניין בלינק להורדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

vmware server 32 bit

הבנתי שיש גרסא 3 וחצי שתתמוך במחשב ביתי בגרסת טרייל. והאם נכון שכדי לתרגל בבית את התוכנה אני זקוק גם לקליינט

אשמח גם ללינקים עם טיוטרלים טובים בנושא

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למה סרבר? אם אתה פשוט רוצה לעשות VM בבית לעוד מערכת הפעלה אז יש גרסה של PLAYER בחינם באתר המקורי.

אני לא רואה למה שתצטרך את הסרבר לבית.

אודי A4

דימה.

פורסם

רוב גירסאות הן חינמיות שם, אפילו esxi. תרשם לאתר ותוריד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניגשתי לאתר של vm ואני מנסה להוריד esx שתומך ב32 ביט הורדתי את שתי הגרסאות שמופעות כאן בצילום מסך ולא ראיתי דרך להתקין אותן גם אחרי שפתחתי את הiso.

בנוגע לplayer הוא יאפשר לי להתכונן לקראת הפעלה של sphere במקום העבודה?

הוא דומה?

פורסם

VMWARE SERVER שהוא חינמי - ניתן להתקין על חלונות. ESXI זו מערכת הפעלה לינוקס.

יש ד"א עוד כלים חינמיים: MICROSOFT VIRTUAL SERVER 2005, MICROSOFT VIRTUAL PC

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראה תמונות מצ"ב של האתר עצמו בקישור להורדה של 3 וחצי וכן אחרי הורדה ל iso ופתיחת הראר

ירון

vm1.JPG

vm2.JPG

vm3.JPG

פורסם

אני שוב רוצה לציין שESXI זה ערכת הפעלה. קח את זה בחשבון אם אתה מתקין - בשביל לעבוד איתה ולקנפג יש צורך לדעת לינוקס טוב (בעיות דרייברים דורשות פתרונות לא קלים - יש למערכת הזאת דרישות מאוד מחמירות של מערכת ההפעלה).

פורסם

אין לי מושג מה זה sphere, אני מתשמש בVM בשביל להפעיל לינוקס בWIN7 חוץ מזה אין לי מושג :)

חוץ מזה אני לא חושב שאתה יכול להתחבר לPLAYER ממחשב מרוחק.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש עוד מוצר שנותן מענה: VIRTUAL BOX. למיטב ידיעתי הוא חינמי גם.

פורסם

חברה , הוא צריך ללמוד VMWARE , חבל שאתם טוחנים לו את הראש על דברים לא קשורים ווירטואליזציות אחרות.

לבחור - VSPHERE זה למעשה הCLIENT של ESX / ESXI שאלו מערכות הפעלה יעודיות המריצות גירסאות של VMWARE בצורה מרוכזת ואליהן מתחברים עם הCLIENT ועם אופציה של ניהול מרכזי של כמה סרברים כאלו.

אין לך מה לחפש רק את הVsphere או התקנות שלהן כי עם מחשב אחד שולחני אין לך מה לעשות איתן.

מה שאתה צריך כדי להבין את העקרונות הבסיסים זה לשחק עם VMWARE סרבר כלשהוא:

https://www.vmware.com/tryvmware/?p=server20&lp=1

גם אז , אני לא רואה מה בדיוק אתה יכול להשיג מלשחק עם זה שעה שעתיים בלי ללמוד את זה בצורה קצת יותר רצינית.

כמו שאמרתי לך קודם - כנראה רוצים לראות מי אתה ומי נגד מי , אל תנסה לרוץ עכשיו כמו תרנגולת ערופת ראש כדי ללמוד באז וורדס ולנסות למלמל אותם ביום ראשון. אף אחד לא מתרשם ממשהוא שמנסה להראות שהוא יודע הכל.

כן מתרשמים ממשהו שלומד מהר ויודע לקרא את מה שמולו ולהתמודד איתו.

מסכיר לי ראיונות שהעברתי בCP.

מול כל מתמודד היתה ערכה כלשהיא , דוקומנטציה וכל ההוראות שצריכים שהן + ידע בסיסי במחשב היו מספיקים כדי לסיים את המבחן. חצי מהמתמודדים ניסו לשחק אותה יותר מבינים ולמלמל באז וורדס במקום לשבת דקה לקרא ולעקב אחרי ההוראות ולהראות יכולות למידה והתמודדות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...