Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לגמרי מסופק אם מדי לחץ האויר הנקנים באוטו דיפו מדוייקים יותר ממדי לחץ האויר בתחנות הדלק. אם המשאבה תקינה, אפשר למלא ולסמוך. בעיקרון, לא צריך למלא יותר, למלא לפי הוראות היצרן (אלא אם באמת חזרת מנסיעה מהירה של 100 קמש ביום קייץ לוהט). שום יצרן לא מורה על כך, רק "שמועה/המלצה" ארצישראלית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זאת לא המלצה ישראלית, במידה והרכב לאחר נסיעה הצמיגים מתחממים(זה קורה לאחר נסיעה של רבע שעה) יש להוסיף 3 PSI.

אתה יכול לקנות באוטודיפו, אבל שים לב:

בכל מקום אשר תקנה, תצטרך לגשת ולכייל את המודד על מנת שהוא יהיה מדויק!

גם מכשיר ב100 ש"ח וגם מכשיר ב20 ש"ח.

קובי

פורסם
תגיד לי, מה אתה מזלזל בדבריי?

על מה אתה מתלונן ?

שלא ברורה השאלה שלך "כמה לחץ אויר צריך להביא להם, לצמיגים" ?

על זה שלטענתך בספר רכב כתוב "רכב יעני לא במצב עמוס" ?

איפה אתה חושב שאתה כותב ? ב-SMS לחבר'ה ? זה פורום רכב שקוראים בו אלפי אנשים ביום. אתה אורח, תכבד את המקום ותזכה ליחס הולם בחזרה.

"רכב יעני לא במצב עמוס", בספר רכב של פולקסווגן. לא הגיוני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מיצטער, אפילו בספר רכב "ישראלי" אני לא ראיתי המלצה כתובה למלא 3 PSI יותר, מאיפה זה בא? מומלץ לבדוק אוויר אך ורק לפי הוראות היצרן, במצב צמיגים קר. מכאן ועד למלא 3 PSI יותר המרחק רב. זה כמו להגיד שרכב עם מנוע חם כדאי למלא חצי קילו או יותר שמן מעבר למסומן, הרי זה שטויות. זה מזכיר לי את התובנה ששלטה שנים בארץ שגיר אוטומטי אוכל דלק "ביגלל החלפת ההילוכים"...

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כשהצמיג חם, פרודות האוויר רחוקות זו מזו.

כשהצמיג קר, גם האוויר בתוכו קר ולכן הפרודות צפופות.

למה החליטו שזה צריך להיות 3 PSI, אין לי מושג אני מניח שעשו בדיקות והגיעו לכך.

זאת לא המצאה ישראלית, ככה הנדסת הרכב החליטה בנושא.

קובי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"רכב יעני לא במצב עמוס", בספר רכב של פולקסווגן. לא הגיוני.

אולי פולקסווגן החליטו לשנות את ספר הרכב בהתאם לאוכלוסיה המקומית, כמו שמקדונלדס הכניסו פלאפל ושווארמה לתפריט שלהם כאן :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילוי צמיגים:

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=73

בקיצור רשום שם שעל כל 10 מעלות פרנהייט הלחץ גדל ב-1PSI. (כלומר על כל 6 מעלות צלזיוס).

אם מישהו ממלא בצהריים שחם בחוץ אחרי שנסע קצת והצמיג בטמפרטורה 40C, ובבוקר שהטמפרטורה היא 20C. ההפרש הוא בסביבות 3.3PSI.

לכן אם ממלאים שחם או אחרי נסיעה תמיד כדאי למלא קצת יותר, עדיף עודף לחץ על חוסר לחץ.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...