Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

לפני כחודש נתפסתי נוהג במהירות של 86 קמ"ש ע"י אקדח לייזר[ לאחר הורדת 5 קמ"ש ] בדרך עירונית.

אני מחזיק רישיון כבר 6 שנים, בלי עבירות קודמות.

במקום היה קצין משטרה אשר שפט אותי במקום והחליט לא לקנוס אותי או לשלול לי את הרישיון וקיבלתי זימון למשפט לחודש הבא.

מה האופציות שלי ולמה עליי להתכונן? איזה עונשים אני יכול לקבל?

 

תודה.

פורסם

תיקון קטן: הקצין לא שופט, והוא גם לא מחליט האם לקנוס אותך. הקביעה האם תקבל קנס או זימון למשפט תלויה בחריגה שלך מהמהירות המותרת. מה שכן הקצין עושה זה לערוך שימוע ולהלחליט האם לבצע פסילה מנהלתית של הרשיון ל-30 יום.

פורסם
ברגיל מקבלים 1000 ש"ח קנס + 3 חודשים על תנאי למשך שנתיים.

מתי מופעל התנאי?

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מתי מופעל התנאי?

 

 

 

 

ל'

 

בדרך כלל על עבירה דומה דהיינו מהירות.

 

אבל אם נהג יגיע למשפט על עבירה אחרת ויצטרכו להחליט אם לשלול על תנאי, באותו הזמן שהוא על תנאי בעבירת מהירות, אני לא רוצה להיות במקומו.

פורסם

(ג) מי שנפסל על תנאי ייפסל בפועל אם תוך תקופה שנקבעה בגזר דינו, ושלא תפחת משנה ולא תעלה על שלוש שנים, עבר אותה עבירה שעליה הורשע או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת השניה או עבירה אחרת שקבע בית המשפט בגזר הדין, והורשע בשל העבירה הנוספת תוך התקופה האמורה או לאחריה; התקופה האמורה תתחיל מיום גזר הדין, ואם נושא הנאשם אותו זמן עונש מאסר – מיום שחרורו מן המאסר, והכל כשבית המשפט לא הורה אחרת.

 

 

 

(ו) בית משפט שהרשיע נאשם בעבירה נוספת, במקום לצוות על הפעלת הפסילה על תנאי, רשאי, מטעמים שיירשמו, לצוות על הארכת תקופת הפסילה על תנאי או חידושה לתקופה נוספת שלא תעלה על שנתיים, אם שוכנע שבנסיבות הענין לא יהיה צודק להפעיל את הפסילה על תנאי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

×
×
  • תוכן חדש...