Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 40K לצעירים

שיהיה רכב ספורטיבי, שלא ישתה דלק , ידני, שנת 1998-2002 ושיהיה נוח בנהיגה ובפניות עדיפות ל3 דלתות

פורסם

206XS נשמעת כאופצייה מתבקשת.

זולה יחסית לאחזקה,נוחה ומהנה לנהיגה,יודעת לפנות כצרפתייה,לא שותה דלק ביחס לספורטיבית.

ונדמה לי שבקציבך תוכל אף לעלות בשנתון(אפילו מומלץ מכיוון שמ2002 קיבלה תוספת בהספק ושיפור ותיקון מחלות ילדות של הדור הראשון)

פורסם

הייתי הולך על גולף דור רביעי/חמישי,

אגב, ספורטיבי ולא שותה דלק זה לא הולך יחד!

מנוע ספורטיבי דורש הרבה דלק! אם אתה מדבר רק על פוזה של (כאילו) ספורטיבי זה משהו אחר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

איביזה ספורט, או קופרה מה שנכנס בתקציב!(או אפילו הרגילה)

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

206XS, פונטו ספייס HGT, מגאן קופה.

רק קח בחשבון שאם אתה רוצה את אחד הרכבים האלו, תכין כסף בצד לתחזוקה. (אני לא אומר שאתה תיפול בים של תקלות, אבל במקרה של תקלה צריך כסף לתחזוקה כמו שצריך, חלפים וטיפולים זולים יהרגו את הרכב ואת הארנק שלך מהר מאוד)

פורסם
206XS, פונטו ספייס HGT, מגאן קופה.

רק קח בחשבון שאם אתה רוצה את אחד הרכבים האלו, תכין כסף בצד לתחזוקה. (אני לא אומר שאתה תיפול בים של תקלות, אבל במקרה של תקלה צריך כסף לתחזוקה כמו שצריך, חלפים וטיפולים זולים יהרגו את הרכב ואת הארנק שלך מהר מאוד)

למה כמה עולה לתחזק רכבים כאלה?

פורסם

הכל פונקציה של כמה שמור הרכב ,האם טופל כמו שצריך לאורך חייו.

ברכבים ספורטיביים שעובדים קשה יותר ומצריכים תשומת לב.

ייתכן ו"תיפול" על רכב שיצריך רק דלק וטיפולים שוטפים ויכול להיות מצב בו תיפול על רכב "לימון" למרות היותו אמין.

חשוב לבדוק את הרכב כמו שצריך ולא להנעל ולקנות כי תוספות על הרכב\התייאשת מלמצוא וכד'...

הפיג'ו שהצעתי הינה אופציה חמימה וכיפית,ישנם אקזמפלרים רבים מהם תוכל לברור ולא להתפשר על ידיים גבוהות,ק''מ ושאר דברים כמו ברכישת איביזה טורבו לדוגמא(שלא נדבר שאיננה יודעת לפנות בכלל).

פורסם
איביזה TURBO 20V ידני 3 דל' 1.8 שנת 2002

42 אלף

שווה את המחיר לא?

לא עשיתי סקר שוק מקיף כדי לבדוק אם איביזה טורבו 2002 שווה 42 אלף ש"ח, אבל חשוב שתדע שרכב כזה יקר יותר לאחזקה מרוב מה שהציעו לך כאן. גם בגלל מרכיב הדלק וגם בגלל עלויות האחזקה.

חוץ מזה, כרכב ראשון, איביזה טורבו ממש לא מומלצת. אני ממליץ לך להתגלח איזה שנה-שנתיים על 206XS או מגאן קופה, שיכולות לתת הרבה יותר ממה שתדע לקחת. אחרי שתמצא אותן ואת היכולות שלהן, תרגיש שחסר לך כוח ויש לך שליטה ברכב, יהיה כדאי לדבר על השלב הבא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...