Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפטרים מהקליאו ספורט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק.

אני מכיר את הסיפור שלך עם הGTI. שאפו על הסבלנות, מפוסט העלויות שפרסמת לא מזמן, אני מבין שאתה גם ממש מרוצה.

מה זה קשור לסיפורינו? לכל רכב משומש יש בלאי וריג'קטים, לוקחים לבדיקה - ריג'קטים מורידים במחיר.

הדבר היחיד שהופתעתי ממנו היה הגיר... אם חס ושלום, (טפו טפו טפו, בן פורת יוסף - למחמירים) מחר יילך לך הגיר לא תופתע? אין מה לעשות, מתקנים וממשיכים להנות. התחביב הזה יקר, ואת זה אתה אמור לדעת.

עריכה - אם עקבת אחרי הפוסט שלי, היית שם לב, שאחד הדברים שהוזכרו להרכב הספציפי שלי לטובה, היה הגיר - והנה, דווקא הוא קרס.

פורסם
אני גם מכיר מישהו שקנה את הרכב ומיד מכר אותו כי הוא לא התאים לו

אתה מתכוון שאתה מכיר מישהו שקנה את הרכב ומיד מכר אותו כי הוא טמבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי את העריכה שלך רק בדיעבד.

הבנתי למה התכוונת,מסכים לחלוטין שרכב ספורטיבי מצריך עשר עיניים בוחנות וסבלנות.

ואולם, רכבים בגיל הזה שהמנוע שלהם מעולם לא אומץ לסלד גבוה, ברוב המוחלט של המקרים, לא יהיו מיועדים לספורטיביות.

ממה שאני מכיר - לרוב, גם הגיר עבר כבר משהו במהלך עשור.

אני מקווה שהערכה שלך תתבדה, ושלא יצוצו להם קריסות כאלה ואחרות, אבל אחרי הכל מדובר בצרפתית כמעט בת עשור, אז לעולם אין לדעת :roll:.

ערב טוב.

פורסם

שמע אייל, לדעתי אתה קצת לא הוגן ולא נאמן למציאות.

את מרבית הרכבים שלך (להוציא מקרה הטוטאלוסט של הפיז'ו) רכשת שהיה לך כבר רכב אחר, ככה שהיית יכול לחפש לך רכב כמה זמן שרצית.

אני בטוח שגם אתה, אם היית נתקע עכשיו בתקציב דחוק ובלי רכב היית לוקח את מה שיש בלוחות עכשיו.

פורסם

אני מאוד הוגן ומאוד מחובר למציאות,

לחץ לא אמור לדחוף אנשים לקנות רכב שלא נראה מבטיח. קל וחומר לא כאלה עם תקציב מצומצם כלומר מרווח הטעות שלהם קטן.

אם אתה לחוץ להתחתן תלך לחפש כלה בתל ברוך? (החוף, לא השכונה...) :)

אל תסיט את הנושא לכיוון שלי כי זה לא ה ISSUE כאן , אבל אם כבר נכנסת:

אתה טועה בגדול אבל ממש בגדול , רק הרכב האחרון נרכש לפני שמכרתי את הקודמת. (הלוואת גישור)

במקרים האחרים פשוט סבלתי עד שמצאתי רכב מתאים אבל לא התפשרתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
י

רכבים בגיל הזה שנשמרו ותוחזקו בצורה סבירה לא צריכים לשפוך גירים ומנועים. זה לא חשוב מי היצרן ואם זה רנו או טויוטה או VW.

מסכים ומוסיף שבתור זה שבחן את הקליאו המדוברת כשהייתה למכירה פעם קודמת (לפני מותו של הגיר), אני יכול להעיד על תקינות מלאה של הגיר.

סופו בא כהפתעה מוזרה קצת, אני עדיין לא מבין איך גיר תקין פשוט מחליט למות.

את האמת שאני לא מבין את האנשים שאומרים שבשביל קליאו ספורט צריך כיס עמוק.

גם אני מרגיש קצת זר בכל עניין ה"כיסים העמוקים", במיוחד לאור העובדה שלא מזמן כתבתי בפורום סיכום כללי + עלויות אחזקה אחרי שלוש וחצי שנים עם קליאו ספורט בת 10. :roll:

למען האמת אני לא חושב שהאקזמפלר שלי כל כך מיוחד, אפילו הטיפולים דיי סטנדרטיים ואופי הנסיעה תואם את יעודו של הרכב.

בכלל, כל השירוש הזה (מעצם פתיחתו) יצא מפרופורציה.:?

נ.ב

לא הבנתי את החלק הזה:

אולם, רכבים בגיל הזה שהמנוע שלהם מעולם לא אומץ לסלד גבוה, ברוב המוחלט של המקרים, לא יהיו מיועדים לספורטיביות.

ממה שאני מכיר - לרוב, גם הגיר עבר כבר משהו במהלך עשור.

האם אתה טוען שרכב ספורטיבי שנסע במשך 10 שנים כמו רכב נהוג בידי אישה בת 90 לא יעמוד בעומס בשנה ה11 כאשר יעבור לידיו של נהג שודים חובב?

אם כן אומר לך שאתה טועה, יתרה מכך, רכבך ידע קו אדום מה הוא כאשר היה בידי אביב (לפני 3 ידיים).

נ.ב 2

אתה מודע לכך שאתה דיי משוחד?

בידיים הלא נכונות הקליאו לא תרגש אותך יותר ממזדה 3 עם 2000 סמ"ק וסתם תרגיש קשה ורועשת עם דשבורד של קנגו.

גם חובבי הקו היישר יעדיפו (בצדק) איביזה עם חמוצים.

מה לעשות, התנהגות בלתי מתפשרת זה לא לכולם. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא,הוא לא טמבל בכלל, הוא אולי אמוציונלי ומשוגע קצת אבל בכלל לא טמבל.

הוא מכר אותו כי הוא קנה רכב אחר שממנו הוא נהנה הרבה יותר, לדעתי זה סיבה מצויינת להחליף רכב, גם אם זה אחרי חודש.

בסיכומו של דבר הוא שמח להגיד לך שהוא מאוד שמח היום עם ההחלטה שלו.

פורסם
סופו בא כהפתעה מוזרה קצת, אני עדיין לא מבין איך גיר תקין פשוט מחליט למות.

- ידוע שגיר שעבר שיפוץ - דינו להיות מוחלף בשלב זה או אחר.. כנראה שבא יומו :roll:

גם אני מרגיש קצת זר בכל עניין ה"כיסים העמוקים", במיוחד לאור העובדה שלא מזמן כתבתי בפורום סיכום כללי + עלויות אחזקה אחרי שלוש וחצי שנים עם קליאו ספורט בת 10. :roll:

למען האמת אני לא חושב שהאקזמפלר שלי כל כך מיוחד, אפילו הטיפולים דיי סטנדרטיים ואופי הנסיעה תואם את יעודו של הרכב.

- אני חושב שגם אתה קצת פספסת אותי. כבר הסברתי את עצמי בנושא. לדעתי, עלויות האחזקה של שני הרכבים בו זמנית הוא עניין יקר מאוד.

בכלל, כל השירוש הזה (מעצם פתיחתו) יצא מפרופורציה.:?

האם אתה טוען שרכב ספורטיבי שנסע במשך 10 שנים כמו רכב נהוג בידי אישה בת 90 לא יעמוד בעומס בשנה ה11 כאשר יעבור לידיו של נהג שודים חובב?

אם כן אומר לך שאתה טועה, יתרה מכך, רכבך ידע קו אדום מה הוא כאשר היה בידי אביב (לפני 3 ידיים).

- לא כ"כ הבנתי איך הגעת לטענה שלך.

אני טוען שרכבים ספורטיבים כן יודעים הרבה קו אדום במהלך חייהם, ועל כן מכלוליהם נתונים למאמץ, ובלאי לא קטן.

בשונה מרכב לא ספורטיבי, שננהג עשר שנים בידי אישה בת תשעים (כדוגמא לנהגת סבלנית וזהירה?), סביר להניח שלא ראה קו אדום מעולם, מכלוליו לא היו תחת עומס ומאמץ. ואגב - גם שם יופיע לך בלאי טבעי עם השנים.

התשובות בכחול.

פורסם
לא,הוא לא טמבל בכלל, הוא אולי אמוציונלי ומשוגע קצת אבל בכלל לא טמבל.

הוא מכר אותו כי הוא קנה רכב אחר שממנו הוא נהנה הרבה יותר, לדעתי זה סיבה מצויינת להחליף רכב, גם אם זה אחרי חודש.

בסיכומו של דבר הוא שמח להגיד לך שהוא מאוד שמח היום עם ההחלטה שלו.

אתם שוכחים שבצידו של כל ״טמבל״ יש קונה ששמח על הרכישה החדשה.

כל אחד עושה את ההחלטות שלו בהתאם למצבו ויכולתיו, מה שהכי חשוב זה שכולם יוצאים מרוצים.

נכון ק.? :)

פורסם
בלי שום קשר למה יש הרבה אברט 500 למכירה ביד 2:?:

כי הקונים מגלים אחרי הרכישה שנהיגה באבארט גורמת לתופעת לוואי חמורה של זיקפה מיידית ויש מי שמרגיש עם זה לא בנוח.

בנסיעת המבחן הם סתם חשבו שזה בגלל מנהל האולם שיושב לצידם, להפתעתם זה פשוט קורה כל הזמן!

8)

פורסם
כי הקונים מגלים אחרי הרכישה שנהיגה באבארט גורמת לתופעת לוואי חמורה של זיקפה מיידית ויש מי שמרגיש עם זה לא בנוח.

בנסיעת המבחן הם סתם חשבו שזה בגלל מנהל האולם שיושב לצידם, להפתעתם זה פשוט קורה כל הזמן!

8)

הבעיה היא לא הזקפה, אלה המשיכה הפתאומית לגברים מסוקסים ושעירים, רובם עוברים למיאטה שם המשיכה היא לגברים נשיים יותר. :-P:lol:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...