Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפטרים מהקליאו ספורט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שם לב כבר לכמה אנשים שחלקם חברים קבועים בפורום רוכשים את הרכב הנ"ל ובו זמנית בעת הרכישה מוכרים את הרכב.!

שמתי לב לעוד חבר פורום שעשה זאת.!

יש משהו שמכוני הבדיקה לא מצליחים לגלות בבדיקה והדבר צף בשלב יותר מאוחר ?

פורסם

כן, מכוני הבדיקה לא יכולים לגלות שהרכב לא מתאים לכל אחד ודורש תשומת לב קבועה, כיאה לבחורה ועוד מצרפת...

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ומי שמשקיע מקבל מה זה ביצועים כיאה לצרפתיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ויש את אלה שמחזיקים כמעט 4 שנים וחושבים איך יצליחו להחזיק 2 רכבים בעתיד כדי לא למכור.

לא יודע על 2 מוכרים, אבל מכיר סיפור אחד עם דור 2, מי שבאמת רוצה יכול לקבל הסבר בשירוש הייעוץ המקורי של הבעלים הנוכחים על מצבו של הרכב בעבר וסיבת המכירות המרובות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זהו שזה לא רק השירשור שאתה מדבר עליו נתקלתי במודעה חדשה ביד 2 על עוד קליאו שנרכשה לא מכבר ממכר .

ונמכרת לאחר מספר שבועות!!

פורסם

כל מי שנמצא בפורום יודע על איזה רכב מדובר, בוא נגיד שהיא כחולה וזהו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

איזה קטע, גם אני מכיר מישהו שמוכר קליאו כחולה, ואפילו אחת כסופה (יפיפייה אמיתית!).

מה הסיכויים..

לא כ"כ הבנתי את מטרת השרשור, מה השאלה בעצם?

אם יש משהו שמכוני הבדיקה לא מצליחים לגלות בבדיקה והדבר צף בשלב יותר מאוחר?

כמובן :arrow:

זו מכונה (זו ספציפית - made by France), ואין מה לעשות, דברים תמיד יצוצו.

הדבר נכון לגבי כל רכב ישן אחר שתקנה, אגב, כולל היפניות המושלמות למניהן.

ככלל אדם שקונה רכב משומש, אמור לקחת בחשבון אופציה שכזאת, בלי התייחסות לדגם ספציפי כלשהו.

מקווה שהורדתי מעט את החששות מהמפלצת המפחידה.

שיהיה המשך יום טוב,

אלי.

פורסם

לא שאני נוהג ברכב זול לאחזקה איביזה קופרה. אולם תמיד היה לי מששהו לקליאו ספורט . אני שוקל לרכוש אחת בנוסף .

פורסם

בנוסף? :shock:

צריך כיסים מאוד (מאוד, מאוד) עמוקים בשביל להחזיק שני רכבים שכאלה בחניה (פרט לקניה - דלק, ביטוחים, תחזוקה).

כמו שאמרו החברים מעלי, הצרפתיה תובענית, ואולם, אחד שמוכן להשקיע יקבל מאהבת מעלפת :twisted:

(לא חסרים שרשורים עם חוות דעת בנושא).

פורסם

את האמת שאני לא מבין את האנשים שאומרים שבשביל קליאו ספורט צריך כיס עמוק.

הרכב שאני החזקתי בעבר (דור ראשון 2001), כמובן שדרש טיפולים ופה ושם גם תיקון, אבל בסה"כ היה זול לאחזקה.

הביטוח היה מאוד זול, חלפים ברוב הפעמים אני הייתי קונה בעצמי (EBAY וכו') וחוסך כסף ומשה מגינתון היה מטפל ברכב למופת.

כיס עמוק לא היה לי, כנראה שזה תלוי באקזמפלר.

פורסם

צריך לבצע קניה מושכלת וסבלנית של אקזמפלר שמור כדי שעומק הכיס לא יקטן במשך תקופת האחזקה של הרכב.

זה נכון לכל רכב ספורטיבי.

הרכב ש AINO רכש שמלכתחילה נראה לא טוב ,עבר תאונה קדמית ונשמע קצת מקומבן כנראה נרכש כנראה בצורה אמוציונלית אבל אחרי שהתפרק לו הגיר הוא נחת לקרקע המציאות והחליט לטאטא את הרכב הלאה. (עקבתי אחרי הנושא אבל לא הגבתי שם)

בלי קשר, הרבה מאוד מבעלי הקליאו ספורט דור 1 ו2 מוכרים את המכוניות וממשיכים הלאה,

אני מאמין שכל אחד מסיבותיו הוא, חלק אכלו מרורים , חלק רוצים להתקדם בצורה טבעית , הרכבים האלה כבר לא צעירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כיס עמוק לא היה לי, כנראה שזה תלוי באקזמפלר.

אין לי כל כוונה לפשפש בעומק הכיס שלך, אבל הכוונה הייתה להחזקה של שני הרכבים במקביל, דבר שחורג לא מעט מתקציבם של רוב האנשים.

מצד שני, אדם שמחזיק ברכב ספורטיבי, כנראה מודע להוצאות וההשלכות, ואם הוא שואל שאלה שכזאת, יודע לאן הוא נכנס.

צריך לבצע קניה מושכלת וסבלנית...

..הרבה מאוד מבעלי הקליאו ספורט דור 1 ו2 מוכרים את המכוניות וממשיכים הלאה, אני מאמין שכל אחד מסיבותיו הוא.

בין לבין - איבדתי אותך.

זה נכון לגבי כל רכב משומש, ולא רק לספורטיביות.

בלאי ותחזוקה הם חלק בלתי נפרד מרכישת רכב.

בין היתר, גם גיר בא והולך, אין מה לעשות עם זה, זה חלק מבלאי, אני בטוח שאני לא הראשון, ובטח שלא האחרון שהלך לו הגיר.

אם עקבת אחרי השרשור, אני מניח שאתה מכיר את התשובה שלי לטענה שלך, מכאנית - הרכב במצב מצויין, תודה ששאלת.

נ.ב את החיבור והחיבה האמיתית לרכב פיתחתי בדיעבד, מצאתי את עצמי שוב ושוב מכבה את המערכת, שוכח את מחירי הדלק, ומקשיב לצלילי המנוע בתגובה למצערת. באמת שזה ממכר.

פורסם

יש דרך למצוא אקזמפלר שמור גם אם זה אומר דחיית סיפוקים , כלומר אם צריך חיפוש הרכב במשך תקופה ארוכה ולא לקחת מה שיש בלוח ויהיה מה שיהיה. לקנות את הרכב הספורטיבי הנכון זו תורה בפני עצמה.

סלח לי אבל גיר זה לא חלק מבלאי. אני לא מקבל את זה.

וגם אצל ההוא שמוכר קליאו ספורט בלי מנוע (ורושם שהיא במצב מכאני מצויין מלבד המנוע :)) זה לא בלאי טבעי.

יש פה בחור עם קליאו ספורט שנסעה כ250 אלף ק"מ והגיר שלה חי וקיים, יש לי חבר עם רכב ספורטיבי מודל 2000 שנסע גם נסועה דומה והגיר במצב מעולה.

רכבים בגיל הזה שנשמרו ותוחזקו בצורה סבירה לא צריכים לשפוך גירים ומנועים. זה לא חשוב מי היצרן ואם זה רנו או טויוטה או VW.

אני לא חולק עליך, אני מאמין שמכאנית הרכב עכשיו במצב מצויין (אלוהים יודע כמה זוזים הוצאת עליו) , אבל כשהרכב מוזנח לאורך תקופה (לפניך) זה לא מבטיח שבעוד 5 דקות לא יקרוס עוד משהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...