Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעזור לחבר פה . אז איפה אפשר בבקשה למצוא מעבודה טובה וזולה למגברים באיזור המרכז?

אני צריך מעבדה שמתעסקת בתיקון גם במגברים ה"יקרים".

תודה רבה לכל העוזרים.:-P

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני לא רוצה לשלוח שום דבר.

אבל אני צריך מעבדה לסאון דאון.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

גיל למה אתה עונה לשאלה שלו במקום לשאלה שלי?!?:oops:

תנו פה איזה יד.

פורסם

ואיך זה קרה הפעם?

:screwy:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה אני צריך עזרה.

אדי תחשוב טיפה ואיזה מעבדה טובה יש באיזור?

תנו פה איזה מחשבה קטנה.

בלי למה כמה ואיך.

מעבדה!:x

פורסם

עושה רושם ש ג.ו היא אחת המעבדות היחידות בארץ שמתעסקות עם מגברי רכב.

לדעתי כל מעבדת אלקטרוניקה מסוגלת להתמודד עם מגבר רכב, ואולי שווה להרים טלפונים לכמה מעבדות כאלה. סה"כ מגבר הוא מכלול "טיפש" למדי ולא צריכה להיות בעייה לאף מעבדה לתקן אותו.

אם אתה מתעקש, זכורה לי מעבדה נוספת שהייתה ממוקמת בבניין פנורמה בת"א, יכול להיות שהיא קשורה לברוקס סטריאו היבואנים של לאנזר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסיבה שאני שאלתי מה הבעיה שלו היא שאני מתקן כאלה דברים ורציתי לשמוע אולי זוהיא בעית תפעול או מרכיב אחר במערכת הרכב...

בכל אופן אפשר לכתוב לי בפרטי....

אשמח לעזור.

פורסם

תודה רבה לכולם!

איתמר אני יברר על המעבדה הזאת, ובכל מקרה תודה לכולם.

יול אני ידבר איתך בפרטי כבר.

פורסם

מנסיון עם ג.ו- הם די יקרנים, לוקח להם קצת זמן, ואם זה לא משתלם להם- הם פשוט לא מתקנים.

יש גם את סיימון- אני לא יודע אם הוא יותר טוב.

יש מישהו בירושלים, שהמליצו לי עליו כמה פעמים, אני אנסה להשיג את הטלפון שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...