Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 96 ושאני מחבר קסנון, הוא לא עובד בצורה טובה

וגם שמתי לב שהוא שורף את הפיוז של הנורה הראשית (הפיוז הוא 10 אמפר)

מה שמעצבן שהשתמשתי באותו קיט ברכב של חבר לנטיס 98 ואצלו הכל עבד בלי בעיות.

מישהו יכול להצביע לי על הבעיה?

פורסם

הקיט לא פגום כי כפי שציינתי ברכב של חבר ניסיתי עם אותם החלקים בדיוק ואצלו עבדו בלי בעיות!

על הנורה לא רשום וואט אבל העוצמת אור היא 6000K

וזה המגבר:

wyzlzymbtjmu.jpg

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לחוקיות של הקיטים האלו ושלעיתים הם ממש מסנוורים את הנהגים ממול.

השאלה שלך קשורה יותר לפורום טכני, מכיוון שקסנון לא משפר הספק מנוע או התנהגות הרכב - מניח שם יוכלו לענות על השאלה שלך.

ד"א, משום מה לא רואה את התמונה של המגבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שכתוב על המגבר, מתח נורמלי שלו החל מ-13.6V. הייתי במקומך מתחיל ממדידת מתח שהוא מקבל. אולי האלטרנטור עייף ולא מספק מספיק מתח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תוכל לפרט לי קצת מה הכוונה המתח שהוא מקבל, איך אני בודק כמה מתח האלטרנטור מספק לו?

ובמידה והאלטרנטור עייף כמו שאתה אמור מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם
אם תוכל לפרט לי קצת מה הכוונה המתח שהוא מקבל, איך אני בודק כמה מתח האלטרנטור מספק לו?

ובמידה והאלטרנטור עייף כמו שאתה אמור מה אפשר לעשות בנידון?

רב מודד.

פורסם

רב מדד זה כלי שאפשר להשיג במקומות נפוצים או מכשיר מיוחד שיש לחשמלאים?

חשמלאי ייקח לי כסף על בדיקה כזאת ?

פורסם

לא, אתה יכול למצוא כזה בהום סנטר, או בחנויות אחרות לכלי עבודה. חשמלאי יוכל לבדוק את זה לך, אבל יגבה ממך תשלום - וחבל. אם יש לך מוסכניק (או סתם חבר אחר) שאתה בקשרים טובים איתו אולי הוא יבדוק עבורך בחינם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבאתי למוסכניק שייבדוק את האלטרנטור ונמצא שהוא עובד תקין!

מה עוד יכול לגרום לקצר הזה?

בקופסת פיוזים רשום שהפיוז המקורי אמור להיות 10A, מי שמנוסה עם עבודה עם קסנון האם פיוז 10A מספיק לעבודה עם קסנון?

פורסם

בהדלקה המגבר הזה צורך הרבה זרם, לפי מה שרשום 10 אמפר. במציאות זה יכול להיות אפילו יותר.

בדוק מה ערך הפיוז ברכב של חברך.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך להחליף לפיוז בעל ערך יותר גבוהה ממה שהיצרן קבע.

פורסם

התכוונתי שעל הקופסת פיוזים עצמה רשום שצריך 10A, אבל כמובן שיונדאי לא לקחו בחשבון שנהג ברכב הזה יירצה לשים קסנון

אז אני אומר אולי בשביל הקסנון צריך אמפר יותר גבוה?

פורסם

אם פיוז חלש מידי הרי הוא אמור להשרף אם מעבירים דרכו יותר זרם. לדעתי יש בעייה אחרת. האם מדובר על קיט משומש? אולי הקיט פגום ועשה את שלו?

פורסם

שים לב לתמונה של המגבר. רשום שם שהזרם המקסימלי הינו 10 אמפר. הזרם הזה נצרך רק בהפעלה של המגבר, אחרי זה הוא יורד לאיזור ה-3.2 אמפר.

במציאות, הזרם ההתחלתי יכול לעבור את ה-10 אמפר, אשר גם ככה גבולי מבחינת הפיוז.

כאשר יצרן הרכב קובע ערכים לפיוזים, יש לכך סיבה. הפיוז נועד להגן על מערכת החשמל, ע"י כך שישרף ברגע שהזרם הנצרך, גבוהה מהזרם מהפיוז מסוגל להעביר.

הרבה יותר פשוט להחליף פיוז, מאשר לחפש מה נשרף במערכת החשמל. זאת הסיבה שלא מומלץ להגדיל את ערכי הפיוזים.

בדוק מה הוא ערך הפיוז ברכב של חבר שלך, בו הקסנון עבד כמו שצריך. רוב הסיכויים שהוא יותר גבוהה מערך הפיוז אצלך ברכב.

• תוכן חדש...