Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי דרך תכתובת ההודעות באתר עצמו של איביי ולא מייל מתיבת הדואר שלי.

לא זוכר כמה זמן לקח אבל הם ענו או שזו היתה מערכת תגובה רובוטית בהתאם לתנאים שהתקיימו ולמלל, אין לי מושג.

העניין הוא לדעתי שלמוכרים אין אינטרס להתעקש איתך אם יש להם חוות דעת נקיה של 100% ולו רק מהחשש שתקלקל להם בביקורת באתר או באמצעי אחר כלשהו כגון פייסבוק.

אלא אם כן הוא סתם מוכר שאז ממילא לא מומלץ לרכוש ממנו (ע"ע סכיני הגילוח ג'ילט המזוייפים שלי שבמגרה :-( ).

פורסם

אאל"ט יש לך אפילו אפשרות לצ'אט עם נציג של איביי, והם דווקא היו בסדר.

קרה לי פעם שמישהו נכנס לי לחשבון ושם בידים עצומים על שני פריטים.

בבוקר ישר עליתי על זה ונכנסתי לצ'אט שלהם דרך האתר, והם פתרו לי את

זה תוך כמה דקות, והיו ממש אדיבים וזריזים.

פורסם

אוקי יצרתי קשר עם איי ביי דרך המייל והם אמרו שאם אני לא תופס אותו במייל אז להתקשר אליהם והפנו אותי לטלפון שלהם.

אני ממש לא מתכנן להתקשר לבריטניה ולהתחיל להתרוצץ או לרדוף אחריהם , יש דרך אחרת ?

אגב - הצ'אט זה לא מערכת תגובה רובטית או שזה מענה אדם שמאויש כל הזמן ?

פורסם

זו לא מע' רובוטית, אלא אדם שמתכתב מולך בצ'אט.

יכול להיות שבמקרה כזה הם יפנו אותך שוב לשירות לקוחות הסטנדרטי,

אבל שווה לך לנסות.

דרך אגב, אאל"ט, יש לך אפשרות לבטל עסקה במידה והמוכר אינו מגיב לאימיילים

שלך. אתה אמור לפתוח בקשה או משהו כזה. תעשה חיפוש באיביי על ביטול עסקה,

זה דיי פשוט.

• תוכן חדש...