Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודישנים ל Wipeout: איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א' כל לא לכולם נעים לשמוע דברים כאלה.

ב' כבר ציינתי את העובדה שהתוכנית משודרת בשעות מוקדמות יחסית של הערב בהם גם ילדים מתחת לגיל 14 יכולים לצפות בתוכנית.

פורסם

לי מפריעות הרמיזות המיניות באופן כללי בתוכניות האלו.

אין לי משהו נגד הומוסקסואליות (להיפך, זה עושה פחות תחרות בשביל סטרייטים :) )

מה שכן מפריע זו החשיפה של ילדים לבדיחות מיניות מאוד, והתוכנית הזו היא מאוד אינפנטילית (לא שיש משהו רע בזה), כך שהילדים נחשפים לזה הרבה.

פורסם

לילדים יש היום את האינטרנט. אם אני בזמנו גיליתי פחות או יותר את כל מה שיש לגלות בנושא בערך בגיל 13, היום ב8-9 הם יוכלו להעביר לרובנו קורסים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
מה שכן מפריע זו החשיפה של ילדים לבדיחות מיניות מאוד, והתוכנית הזו היא מאוד אינפנטילית (לא שיש משהו רע בזה), כך שהילדים נחשפים לזה הרבה.

למה זה מפריע לך?

הנוהל אצלי במשפחה היה מאוד פשוט, אם הבנת, סימן שאת מבוגר מספיק כדי לשמוע, ואם אתה צעיר מדי, בכל מקרה לא תבין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עופר, אתה צודק ב100%. ככה גם גידלו אותי ויצאתי בסדר :loco:

יש פשוט שלב ביניים שבו הילדים מושפעים ויוצרים לעצמם את החוש ההומור לפי מה שהם רואים.

בתור אדם עם חוש הומור די מפותח בכמה מובנים, חבל לתת להם דוגמה כל כך גרועה עם הבדיחות בטעם רע האלו.

זה באמת לא משרת מטרה כלשהי כי הבדיחות עצמן די נדושות.

תוכן מיני מילולי לא עושה נזק, אבל בדיחות מיניות שתלויות בזה שאתה יודע מה הנטייה המינית של מי שמספר אותן, זה די רדוד.

פורסם
עופר, אתה צודק ב100%. ככה גם גידלו אותי ויצאתי בסדר :loco:

לפי אילו פרמטרים בדיוק?! :-D:-D:-D

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
wipeout ישראל תוכנית כ"כ רדודה עם רמיזות הומוסקסואליות של המתחנגל הזה קיסוס, בעוד התוכנית משודרת בשעה 9 בערב ולא ב1 בלילה וללא אזהרה על תוכן למבוגרים.

דנה גרוצקי עם כל הכבוד לה לא יודעת להנחות בשיט. "קריינות" מאוד יבשה ומשעממת.

גם על העריכה יש מה לדבר אבל נניח לזה כרגע.

חוץ מזה המתמודדים ממלאים את החלק שלהם ופשוט דופקים נפילות מטורפות ומצחיקות.

מסכים איתך לגמרי. הרמיזות של המתחנגל פשוט גועל נפש.

לדעתי המנחים לא מתאימים לתוכנית. שישארו ברדיו 99 שם אולי מוכנים לקבל את האופי הזה של הנחייה.

ברגע שאמרו שתהיה וייפ אאוט ישראלית , ישר אמרתי ששי ודרור הם המנחים הנכונים לתוכנית הזו. מי יותר טוב מהם יודע לרדת על אנשים ולהצחיק על כלום ושום דבר. להוציא מים מהסלע.

ראינו איך הם הרימו את השעשועון העלוב של אנשים שעוברים בתוך צורות. בלעדיהם התוכנית היתה יורדת אחרי פרק אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ראיתי אתמול את הפרק הראשון, ולדעתי אתם צריכים להוציא את המקלות מהתחת. זה היה קליל ומשעשע, בדיוק ההומור הזול שקיוויתי שיתורגם ביעילות לעברית.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

דווקא הפרק השני היה מצחיק יותר,

אני עדיין בדעה שהפרק הראשון היה זוועת עולם.

וכמובן רוב מה שמצחיק זה המתמודדים ולא ההנחיה שדי מזמזמת ברקע [גם בגרסא האמריקאית].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתמול היה פרק טוב עם: יעל בר תחת:shock: עלק "צנזור".

כל הילדים שנחשפים(לטענתכם) לזה, כנראה מאוד קפצו בדילוגים לאתר נענע לצפות בזה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...