Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, איך היה בעצמאות?!

אני מתכנן שדרוג למערכת ברכב, כרגע יש לי:

HSK165

Celestra fa2150X * 2

סאב של פיוניר 1200 שעושה עבודה מרשימה!

CarPC

אני עובד פאסיבית.

אני רוצה לשדרג ל:

MS8

audison 3.1K + 2.4

HSK165 + קומפוננט נוסף שעוד לא נקבע איזה והאם הוא ישב מאחורה או מקדימה.

HX300

כרגע התכנון בהגברה הוא לעבודה פאסיבית, ה 3.1 מספק 2 ערוצים וסאב וה 2.4 נותן לי עוד 2 ערוצים לרמקולים מאחורה.

השאלה שלי האם המערכת תגיע למיצוי בעבודה פאסיבית עם MS8 - האם בעבודה אקטיבית הMS8 יוכל להפיק תוצאה טובה יותר?

פורסם

מתן,

אתה מאבד את הידיים ואת הרגליים שלך עם השינויים.

תוסיף MS-8 וסאב כצעד ראשוני- יכול להיות שכבר כאן אתה תרצה לעצור, ולא תרגיש שום חוסר.

אם לא עצרת- ב- MS-8 יש מגבר פנימי פשוט מאוד, הוא יספיק לך כדי להגביר את הטוויטרים ולקבל מושג אם אקטיבי מתאים לך או שלא.

אם אחרי כל זה תרגיש שלא הגעת לרמת הסאונד שרצית ושהאחוריים עדיין חסרים לך- קח סט קדמי טוב יותר, ותשתמש בהיי אנרג'י כאחוריים.

בכל מקרה- ל HX300 ה FA2150 יהיה מעולה, יגביר אותו באופן מיטבי, יותר מערוץ הגברה של מגבר מרובה ערוצים.

כנ"ל לגבי ה LRX2.4- אתה תשלם כסף על כלום, כי שיפור לעומת ה 2150X זה לא יהיה.

אם יש לך בעיה של מקום- יש המון אופציות: מתחת לכסאות, הצד השני של הפלטה, רצפה כפולה, צידי הבגאז' ועוד הרבה.

תשקיע את הכסף והמאמץ במקומות הנכונים- ההגברה שלך היא טובה לעומת הסאב והרמקולים, והם לא יגבילו אותך גם אם תשתדרג מהותית, הן מבחינת עוצמה והן מבחינת איכות, אז פרוססור וסאב- ומשם תתקדם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתן,

לדעתי תעבוד פסיבי על הסט הקדמי אבל מה שאני צופה זה שהMS-8 יצטרך לעבוד קשה מאוד בכדי לאזן את הטוויטרים בסט הזה ואני לא מאמין שהוא יוכל לעשות זאת מבלי לסרס אותם מאוד.

לכן - ממליץ לך להוסיף LPAD על היציאות של הקרוס הפסיבי לכוון הטוויטרים ולאזן אותם קודם כל בעצמך ואז לתת לMS-8 להביא לך את הגרנד פינאלי עליהם.

א-ב-ל

אם יש לך כסף לMS-8 ולLRX 3.1K (אם לMT אז בכלל) אז כנראה שאת הכסף הזה היה אפשר להשקיע בסט קדמי ה-ר-ב-ה יותר מפורט וברור מהנוכחי, משם לדעתי תבוא לך תמורה גדולה יותר כרגע מלעשות פרוססינג טוב על הסט הקיים.

עדיין הייתי נשאר בעבודה פסיבית על סט קדמי - אבל על סט קדמי הרבה יותר טוב.

אם אני לא טועה יש לך יכולות DSP דרך הCARPC שלך אז TC זו לא בעיה - נכון?

זו דעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ZUZA על סמך מה אתה מבסס את השאלה הזו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על זה ש א. מבחינת נתונים הביט 1 הרבה יותר טוב.

ב. המחיר כמעט אותו דבר.

ג. כבר יש לך מחשב באוטו ככה שחצי דרך לכיוונים כבר עשית.

פורסם

א. הביט 1 לא הרבה יותר טוב, הוא טוב באותה מידה מצד אחד ומצד שני הMS-8 עושה לך את העבודה שזה משהו שהביט1 לא יכול לעשות. - יש אנשים שיהרגו בשביל זה.

ב. לגבי המחיר אני לא יודע - אני חושב שהמחיר של הMS-8 גבוה יותר באופן ניכר.

ג. לביט1 אתה צריך להתחבר עם לפטופ בכדי לכוון אותו - לא זכור לי שהMS-8 מצריך ממך גם רכישה של לפטופ או התקנה של CARPC - בעיניי, זה גם חלק מהעלויות... ואפרופו - אם קנית לפטופ נוטפד עם מסך 10 אינטש - די נדפקת... כי זה לא יעבוד טוב עם הביט1 (מסך 7 אינטש לעומת זאת כן)

ד. יש לו CARPC ברכב - מה הקשר לכוונים ולחצי דרך? - אתה לא יודע את זה וגם לא אני.

------------- בקטע של נוחות בעבודה עם ביט1

אכן ממשק המשתמש נוח וידידותי מאוד, אבל זה לא מתקרב אפילו בידידותיות שלו למכשיר שמכוון את עצמו כמו הMS-8, תקרא את השרשיר של ELI I ותראה מה קרה למישהו שהיו לו את שניהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב שכנעתם אותי, אני יעשה את זה בשלבים גם ככה.

שלב ראשון HX 300 וMS8.

למה MS8?מכוון בשבילי. בשביל להגיע לתוצאות קרובות מהקארפיסי אני צריך להשקיע עוד כסף לכרטיס קול + עשרות שעות של כיוונים אם לא יותר.

הקארפיסי בשבילי הוא מולטימדיה בלבד.

תודה לכולם:)

צפו לעדכונים.

פורסם

עכשיו אני אומר את זה בביטחון, תבוא ותקשיב.

תקבל מושג קלוש מה מסוגל הסאב והפרוססור, אני נמצא רבע שעה נסיעה ממך (בקצב נסיעה שלך, אולי אפילו פחות).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אין לי דלק להגיע למפגש, כבדה מאוד ההוצאה לצערי, אני גם ככה במינוס.

מצד שני אתה פשוט יכול לקפוץ לפה אחרי המפגש, קפה עליי.

ולשאלתך, כן, יש MS8 :twisted: והוא עושה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה באוטו, זה עוד כשהסט שלי בכלל לא בכיוון להיפתח עדיין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יש לך מחשב ברכב ואתה רוצה עוד פרוססור?:shock:

אפשר לדעת מה גרם לך לחשוב שאתה צריך פרוססור? או שאתה אוהב סתם לשפוך כסף וזה כבר עניין אחר.

פורסם

יוני,גם לי יש מחשב ברכב והתקנתי MS-8,פשוט נמאס לי לשבת באוטו במשך שעות ולא להגיע לתוצאה מספקת,מה שה-MS8 עושה ב-10 דקות עבודה.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...