Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מספר שאלות לכן החלטתי לרכזן בת'רד אחד (למרות שכנראה לא כולם מתאימות לפורום הנוכחי).

ברשותי 323BG שנת 97 אוטומטית 1.6.

-לפני חודש וחצי בערך, אבא שלי היתעקש שנעשה העברת בעלות, שילמתי בדואר, איך אני אמור לקבל את הרשיון החדש?

תקלה שסוף סוף גיליתי מהי, "קונסולה" ועוד שלל שמות אבא שלי קרה למשולשים אחוריים. הגומי נשחק ובפסי האטה, ומהמורות

יש רעש מתכתי. הבנתי שלא מחליפים גומייה, אלא את כל המשולש? ידוע לכם כמה אמור לעלות?

-גם צמיגים דורשים החלפה, הם כבר יבשים. כרגע מורכבים על הרכב חישוקים בקוטר 13''. בבית שוכבים להם

חישוקים קלים בקוטר 14'' (בגלל שהרכב שלי שווק כ97 אני כמעט בטוח שאני יכול לאשר גם 15, אני רוצה לבדוק את העניין)

אז השאלה היא כזו, כאשר אחליף צמיגים ארכיב כבר את החישוקים הקלים (14,או 15), האם ניתן לשדרג את הבלמים?

נאמר ב323 של אבא שלי (שנת 2003) ישנן חישוקים 14, אז אפילו להישתמש בבלמים וקאליפרים מרכב זהה. שאגב זה אומר שאצתרך להחליף נאבות?

ואם לא ניתן, אז אילו אופציות עומדות בפניי? (קאליפרים,דיסקיות, צינורות) אין לי מושג מה יתאים פיזית. יש לקחת בחשבון כי הרכב מועמד להיות מונמך בעתיד ע"י סט קפיצים ובולמים (KW/WEITEC). האם הדבר ישפיע?

אם אני מבין נכון, אני יכול להסב את בלמי התוף האחוריים שלי בבלמי דיסק, ע"י שימוש בסרן אחורי של MX3? אם כן, במה כרוך הדבר? (עד כמה התהליך מסובך).

-מצאתי מקום שמייצר חגורות בצבעים לבחירה. עומדות בתקנים FMVSS209 & FMV22302. אני רוצה חגורות בצבע אדום כמו שיש ב106 ראלי. האם במכס יבקשו אישורים כלשהם?

ונאמר קיבלתי את הרכיבים, האם החגורות יעברו טסט?

כמובן חגורות סטנדרטיות, 3 נקודות. זהות לחגורות היומיומיות למעט האבזם. לינק

-דלת נהג, לא מיושרת עם שאר מרכב הרכב,עם פתיחת הדלת,היא יורדת ב1-2 ס"מ כלפי מטה. מה שגורם לשיפשוף החלק התחתון של הדלת בסף הדלת. (לא נורא, אבל מפריע לי, וזה ככה מאז שאבא שלי רכש את הרכב ב2007). ידוע לכם כיצד ניתן ליישר הדלת?

-בשמשה הקידמית, הגומי מהצד החיצוני התחתון נקרע, ואבא שלי עשה איזה קומבינה מגומי תעשייתי שהוא מצא. (הוא דחף בכוח את הגומי מתחת לפלסטיק שמחזיק את השמשה בחלק התחתון)

נכון אין חדירת מים והכל טוב, אבל בנוסף לכך כאשר החלפנו את הריפוד בגג היינו צריכים להוציא את הפאנלים בקורות,

וניתן הייה לראות שהאיטום בשמשה על הפנים, לא אחיד ולא יבש-אם נוגעים בו הוא יכול להידבק לאצבע.

מזכיר לי את האיכות של האיטום ברכבים הצבאיים שהייתי נוהג עליהם. (כתור נהג סמוך לשכם, הייו שוברים לנו המון שמשות ממוגנות). השאלה היא, האם ניתן לבצע איטום מחדש? (ועל הדרך להחליף גומייה ליעודית). האם המצב הנוכחי תקין? האם איטום מחדש יהיה יותר טוב?

-בזמנו, כאשר הדשבורד התחליף לפתח את מחלת הסדקים, אבא שלי מילא את הסדקים בסיליקון והדביק עור שחור על כל הדש בורד.

אני בכלל לא אוהב, וגם העור התחיל להיתבקע מהחום. האם ניתן,נאמר לאחר קילוף העור והדבק, או לחילופין החלפת החלק

לעשות לו ציפוי מסויים בכדי לשמור על שלמותו? נאמר ציפוי בפיבר, או גימור מסויים שיחזיק מעמד לאורך זמן?

-האם לאחר הסבת גיר מאוטומט לידני, צריך לעדכן ברשיון רכב?

-ידוע לכם על מקומות מומלצים להתקנת סאן-רוף ומחירים?

בתודה ענקית מראש, יבגני.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

האמת שלא, זוהי רשימה חלקית. ישנם עוד כמה דברים.

לגבי "לא כדאי" "עזוב אותך" וכו'... אני מודע לכך שמשתלם יותר למכור ולשדרג לרכב ספורטיבי.

תמיד אני חייב להיות שונה (בכל תחום בחיי) אני תמיד מתבלט מהשאר (לטוב ולרע,ג'ינג'י אחרי הכל, לא רק צבע שיער, אלא גם אופי).

לכן אני רוצה משהו שונה. ברור שזה לא פרויקט "מהיום-להיום". לכן גם כמות המידע שאני מחפש בבת אחת כזו גדולה. 

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

גבר זה רכב משפחתי, אפילו לא משפחתי, עם מנוע סטנדרטיים, וביצועים סטנדרטיים, מה הרגע הוצאת רישיון, וסיימת פעמיים את המשחק NEED FOR SPEED?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...