Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין לקנות רכב משפחתי ואמין במסגרת תקציב של 60-70 אלף ולכן חשבתי על משהו כמו טויוטה קורולה,מיצובישי לנסר וכד משנת 2008 מאחד מציי הליסינג.

חבר טוב שלי הציע לי לקנות יונדאי סונטה שנת 2008 מנוע 2000סמ"ק 70 אלף ק"מ שרק הוא נהג בה,בתקציב שלי.

רציתי לדעת האם זה רכב אמין או שכל יומיים במוסך,ומה לגבי צריכת הדלק שלו?

ראיתי שדנו במרשתת על הגיר,שיש לו רק ארבעה הילוכים-אני ממש לא מחפש חווית נהיגה אלא רכב שיקח אותי בנוחות ממקום למקום. זה אמור להפריע לי (הרכב מיועד לאדם מבוגר)?

תודה מראש לכולם.

כל תגובה מנסיון אישי מאוד תעזור.

פורסם

הרכב יהיה גדול יותר, מפנק יותר, מאובזר יותר (יש דגמים עם מושבי עור, גג שמש, חישוקים קלים ואולי עוד תוספות שאני לא יודע עליהן) גדול ונוח היות והוא בנוי כמו רכב אמריקאי.

הוא ירגיש לך קצת כבד בעליות היות וזה ה2 ליטר אבל סה"כ 140 סוסים זה מספיק בהחלט.

אבל צריכת הדלק שלו היא איפשהו בין 1:8 ל 1:11 וזה המבדיל העיקרי בינו לבין שאר הרכבים שציינת.

אם אין לך הרבה נסיעות ארוכות ויש לך קצת כסף בצד לדלק - כדאי בהחלט.

הרכב אמין מאוד וצריך להיות גם זול יחסית לתחזוקה.

תיקח בחשבון שהטסט השנתי יהיה יקר יותר לפחות ב500 שקלים משאר הרכבים שציינת.

אני באופן אישי חיפשתי אחת כזאת בין השנתונים 2006 ל2007 (אני גם מאוד אוהב את הצורה הקודמת אם כי רמת גימור הפנים של הדגמים החדשים יותר היא עולם אחר מהדגם שהיה לפני) אבל בסוף מצאתי משהו שעשה לי קליק (הטויוטה בסמלון) היות ואני כבר מורגל היטב לטויוטות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה!!

הרכב מיועד לאבי שנוסע בערך 13 אלף ק"מ בשנה,הרוב בעיר פעם בשבוע י-ם ת"א ומעט ממסביב (נתניה וכד).

רציתי לדעת האם יש רכבים אחרים שהיה כדאי לי לחפש באותו טווח מחיר (60-70 אלף)

חוץ מצריכת הדלק במה יותר טובים הרכבים המשפחתיים? (לאותו שנתון המחירים כמעט שווים?)

ידוע למישהו איך הקורולה 2008 שמעתי שהגיר הוא רובוטי-מה הכוונה? זה מפריע?

בתודה מראש

לילה טוב

פורסם

בוקר טוב,

קורולה 2008 אכן הגיעה עם גיר רובוטי ולא עם גיר אוטומטי רגיל. אני לא אכנס להסברים הטכניים, אבל אציין שבפועל זה אומר שהעברות ההילוכים לא חלקות כמו בגיר אוטומטי רגיל במיוחד במהירויות נמוכות. אין ספק שקורולה, ובמיוחד רובוטית, תיהיה חסכונית יותר מסונטה. מצד שני, 13 אלף קילומטרים בשנה זה ממש כלום קילומטרים וזה הופך את ההפרש ללא משמעותי.

רכבים נוספים מהקטגוריה של הסונטה שאתה יכול למצוא בתקציב שלך הם סובארו B4, הונדה סיוויק או סיטרואן C5. לכל אחת יש יתרונות על פני הסונטה וגם קצת חסרונות. אם תציין מה בעצם אתה מחפש, ננסה לכוון אותך טוב יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

בשביל 13K קילומטר בשנה הסונטה היא דיל טוב מאוד

רכב מאוד אמין, מאוד.

התחזוקה שלה לא יקרה והמוסכים טובים.

ולגבי נוחות היא בהחלט תספק את הסחורה, לעומת קורולה היא תהיה הרבה יותר נוחה. (אני כבר למעלה מעשר שנים עם טויוטות במשפחה אני יכול לאמר לך שבין האוונסיס לשאר הקורולות שהיו לנו כולל רובוטית 2008 הנוחות היא קפיצת מדרגה אדירה, נסעתי כמה פעמים בסונטות והרכב היה לי מאוד נוח - בייחוד דגם 2007 עם מושבי עור).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסונטה מצויינת (בכללי ובמיוחד הדגם מהשנים שהזכרת)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכולם.

לקחתי את הרכב ליומים לבחון אותו,ויש כמה נקודות שההיתי מעוין להתיעץ לגביהן.

הרכב הוא שחור אלא שיש בעיה בצבע, ככל הנראה הוא עמדוהתלכלך להפרשות של ציפורים. ואפילו אחרי ניקוי עדין יש סימנים לאורך כל הרכב. זה לא בדיוק שהצבע ירד אבל יש סימנים מוזרים ולא מוגדרים -אולי זה בלקה?

האם יש פתרון וכמה הוא עולה?( צביעה מחדש, פוליש)

ג"כ הריפודים הם לא מעור ומלוכלכים מאוד! בעיקר מאחור מהילדים הקטנים. אפשר לנקות את זה או אולי להחליף ריפוד? ושוב כמה המחיר?

וסתם מסקרנות מה מחיר מחירון של הרכב (להזכירכם 2008) וכמה ירידת המחיר עקב הבעיות שציינתי?

כמו כן ראיתי שיש פרסומים וקנות קורולה-מזדה 3 חדשה בערך ב1300 שח לחודש לשלפ 3 שנים ואח"כ או לשלם את היתרה בעוד 60 תשלומים או להתקדם לרכב חדש. האם שווה לי העיסקה הזו במקום הסונטה ולקבל רכבחדש עם אחריות? (כרגע התכנון לסונטה הוא ג"כ 3 שנות תשלומים בערך באותו סכום-רק שאחכ הרכב יהיה שלנו, האם אוכל למכור את הסונטה אחרי 3 שנים? בערך מה ירידתהמחיר? כנראה שיסעו בה עוד 45 אלף קמ בנוסף ל80 שיש לה עכשיו)

תודה רבה לכולם

שבוע טוב ול"ג בעומר שמח!!!

• תוכן חדש...