Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי רכב מסוג שברולט אופטרה שנתון 05,ביקרתי באוטו סנטר כדי לבצע שידרוג כמו שאומרים.

הם הציעו לי 22 אלף שקל כאשר המחירון הינו 38 אלף שקל,כמובן שדופקים במחיר כאשר רוצים לבצע טרייד על רכב שאינו סחיר במיוחד.

השדרוג שאני רוצה לבצע הוא לרכב מסוג הונדה סיוויק שנתון 08 יד ראשונה מפרטי כ-38 אלף קילומטר

מחיר הרכב לאחר הורדת הטרייד איין הסכום לתשלום הינו 75 אלף שקל

ברצוני לשאול מספר שאלות:

1.איך הרכב מבחינת אמינות?

2.איפה מומלץ לבצע בדיקה איכותית כמו שאומרים באיזור רמלה?

3.אשמח להצעות לגבי המשך התנהלות מול אוטו סנטר?

4. אם כדי ללכת על הונדה אקורד שנתון 08 יד ראשונה פרטית 65 אלף קילומטר. כאשר התוספת כ 3000 שקל?

5. אם כדי להתקשר למוסך מרכזי ולשאול פרטים על הרכב וביצוע טיפולים בזמן כמו כן לבצע בדיקה לרכב במוסך המרכזי

אשמח לעצות נוספות בנושא

פורסם

אם צריכת דלק והוצאות אחזקה קצת יותר גבוהות (ביטוח, טיפולים) לא מפריעים לך, אקורד תיתן לך יותר מרחב פנים, נוחות ולדעתי גם איכות -ההפרש במחיר הקניה לדעתי זניח. בכל מיקרה שני הרכבים יתנו לך קפיצה גדולה מאוד קדימה אחרי אופטרה 2005.

גם סיוויק וגם אקורד נחשבים לרכבים אמינים מאוד.

אין לך מה להתקשר למוסך, לא תקבל מהם מידע לגבי רכבים שלא בבעלותך (אסור להם למסור מידע זה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בלי קשר לרכב שאתה רוצה לקנות , עדיף לנסות למכור את הרכב באופן פרטי גם אם זה יקח יותר זמן , המחיר שהם הציעו לך ממש נמוך

פורסם

.ההתלבטות אי שהסיוויק זה הצורה החדשה, והאקורד זה הגירסה הישנה

יש הבדל גדול בתיחזוק של הרכבים?

פורסם
בלי קשר לרכב שאתה רוצה לקנות , עדיף לנסות למכור את הרכב באופן פרטי גם אם זה יקח יותר זמן , המחיר שהם הציעו לך ממש נמוך

מחזק מאוד את דבריו של הבחור.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

.אין לי ממש כוח וסבלנות, להתעסק אם הרכב

.משהו מוכן לעזור לי אם ההתנהלות מ ול החברה

רציתי לדעם האם זה אפשרי לבקש מסמך, רשום שהרכב יד 1 פרטי ושלא עבר תאונות ושהכול תקין ברכב ?

פורסם
.אין לי ממש כוח וסבלנות, להתעסק אם הרכב

.משהו מוכן לעזור לי אם ההתנהלות מ ול החברה

רציתי לדעם האם זה אפשרי לבקש מסמך, רשום שהרכב יד 1 פרטי ושלא עבר תאונות ושהכול תקין ברכב ?

חבל... אם היה לי כסף נזיל, הייתי קונה אותה ממך ב-22 ומוכר אחרי שבוע ב-26-27.

פורסם

אני רוצה להפטר מהרכב כמה שיותר, מהר יש לי חודש הבא טסט

.וגם יש תקלה ברכב מנורה כתומה של המנוע

לפי UMI .צריך להחליף את הגמיות של השסתומים

עלות 3.5

.גם שאח שלי קנה את הרכב הו לא לקחת את הרכב, לבדיקה אז יכול להיות שיש עוד הפתעות

.אני קנתי את הרכב 10 אלף

• תוכן חדש...