Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול שמענו רעש מוזר ברכב. הגענו למוסך מורשה של פורד - האחים קפלן בחדרה מי שמכיר - והם סיכמו כי הבעיה היא בגיר ויש להחליפו. לרכב יש כ-85000 ק"מ.

זה נשמע סביר שגיר ילך בשלב כזה של הרכב?

הם הציעו לי גיר משופץ ב-6000 ש"ח. מה דעתכם?

אשמח לעזרה!

פורסם

לך למכון גירים (מוסך שעובד רק עם גירים), שיבדוק שוב מה הבעיה של הגיר יכול להיות שלא הלך גיר, והרעשים הם סתם רעשים, מה גם שבמכון גירים זה יכול לעלות לך יותר זול.

וד"א לא ציינת באיזה גיר מדובר, אוטומט או רגיל.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני תומך בדעת קודמי - רצוי ללכת למכון גירים (במוסכי יבואן בדר"כ לא יירצו להסתפק בשיפוץ חלקי, ויבקשו ממך להחליף את כל המכלול - קרי הגיר). תוכל לקבל המלצות בפורום למקומות כאילה.

האם כעת הרעש נמשך ? האם יש שינוי בהתנהגות הרכב ? (האם הרעש ששמעתם היה חד פעמי ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה כל כך תמים אתה רציני ? אולי חסר שמן גיר,אם הגיר עדיין סוחב איך הוא הלך בדיוק אחרי מ''ס קלומטר שכזה,

עצה שלי תרד מהמוסך שאמר לך את זה ותלך למכון גירים אמין ומקצועי שיתן חוות דעת !

ובלי קשר צריך לשפץ את הגיר שיש ולא ללכת על החלפת גיר, שם אתה לא יודע בדיוק כמה הוא עבר ואיך מצבו !

פורסם

תודה על כל התגובות. הרעש הוא רעש מחזורי, כלומר כאילו נתפס משהו בגלגל, אך כמובן לא רואים דבר. לא הרגשנו שינוי בהתנהגות הרכב.

מישהו מכיר מכון גירים באיזור בנימינה?

פורסם
תודה על כל התגובות. הרעש הוא רעש מחזורי, כלומר כאילו נתפס משהו בגלגל, אך כמובן לא רואים דבר. לא הרגשנו שינוי בהתנהגות הרכב.

מישהו מכיר מכון גירים באיזור בנימינה?

עדיין לא מצדיק בעיה בגיר בלי לבדוק זאת לעומק. אם זה בא מכיוון אחד הגלגלים הקידמיים עצמו אני סמוך ובטוח שלא מדובר בגיר. חוץ מהעובדה שהגירים של הפוקוס בכלל ובפרט בשנתונים אלו מאוד טובים ואמינים שלא לדבר על כמות הקילומטרים הנמוכים שעשית.

:)
פורסם

אתם אולי צודקים לגבי מכון גירים וכד', אך משיחה עם שני בעלי מוסך שונים (דרך חברים) ששמעו את תיאור הבעיה - הבנתי שמחכה לי דרך חתחתים שבסופה כנראה תהיה לי הוצאה דומה, משום שאי אפשר כרגע לנסוע עם האוטו אלא רק לגרור אותו ממוסך למוסך. חבר של חבר הוא שמאי רכב, לפי התיאור גם הוא העריך כי אכן מדובר בבעיה בגיר. לבסוף החלטתי לקבל את ההמלצה המקורית של המוסך, לאחר ששמעתי עליו דעות חיוביות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הטורים עולים לכ 4000 והאוטו לא מגיב רק לאחר לחיצה ממושכת האוטו נותן בעיטה ונוסע

נאמר לי שיש בעייה בגיר ולעומת זאת במקום אחר אומרים ממיר קטליטי בלוח שעונים מלווים ההערות הבאות acceleration reduced+engine systems fault מישהו יודע מה יכול להיות

פורסם

הטורים עולים לכ 4000 והאוטו לא מגיב רק לאחר לחיצה ממושכת האוטו נותן בעיטה

ונוסע

זאת תופעה של חוסר שמן גיר (אני מניח שמדובר בגיר אוטומטי).

במקום אחר אומרים ממיר קטליטי

איך זה לעזאזל קשור לגיר ?????

עם כל הכבוד לשמאי , תפנה למכון גירים!! , אתה הולך להוציא הרבה כסף בשביל "חתול בשק "....

• תוכן חדש...