Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל למייל שלי קבצים של אירועים ככה שאני מייבא אותם ליומן של גוגל ואז זה מתעדכן לי אוטומטית בטלפון.

 

הבעיה היא שאם אני מייבא קובץ, הוא נשמר לי ביומן, ואז אני מוחק את האירוע עצמו ביומן, הוא לא נותן לי לייבא שוב את אותו הקובץ בטענה שכבר ייבאתי אותו ולכן הייבוא נכשל.

 

האם יש דרך לעקוף את התופעה? לא יודע למה הטלפון מחק לי את כל התזכורות ביומן ועכשיו אני רוצה לייבא אותם שוב מהקבצים, וזה טוען שכבר ייבאתי ואין אפשרות לייבא שוב (ומדובר על שבוע שלם של תזכורות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם לי הייתה הבעיה הזאת, אני עם סימביאן S60V5.

פשוט הייתי צריך למחוק את הפרופיל של הMail for Exchange שלי ואז להגדיר אותו מחדש. ואז היומן בטלפון הסתנכרן בשנית עם יומני בחשבון הגוגל.

Mazda 2 2013

פורסם

אה, לא הבנתי את השאלה כמו שצריך.

 

אתה אומר שהיומן של גוגל לא מקבל את הקבצים שאתה מנסה לייבא בפעם השניה, לאחר שהטלפון מחק לך אותם בשגגה, לא?

 

פיתרון בקומבינה שאני יכול לחשוב עליו זה לנסות לערוך את הקבצים בצורה מזערית כך שהיומן של גוגל לא יחשוב שזה אותו הקובץ ויתן לך לייבא אותו מחדש, בשינוי קל.

 

איחלתי לחייל בהצלחה.

Mazda 2 2013

×
×
  • תוכן חדש...