Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

1. איך אני יכולה לדעת ו/או להרגיש שצריך להחליף בולמים?

2. ברקסים; אני חושבת שאני צריכה להחליף ברקסים מכמה סיבות:

האחת- כדי לעצור ממש אני צריכה להאט וללחוץ על הברקס זמן רב יותר או מרחק גדול יותר מהאיזור שאני רוצה לעצור בו לעומת פעמים שאני נוסעת ברכב אחר והמרחק בלימה ממש קצר יחסית לרכב שלי

בנוסף כשאני עוצרת יש לי רעשים של שריקה וגם רעשים מהגלגלים הקדמיים, מן רעש שחיקה עדין .

אם מישהו שהבין למה אני מתכוונת יוכל להסביר לי פחות או יותר מה עלויות, ומה בעצם אני צריכה להחליף. [כמובן שזה רק באופן כללי ולא מחליף ביקור במוסך.]

אשמח לקצת אור בפרשייה הזו .

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

1. רכב שקוע יתר על המידה, רעשים מאיזור הבולמים בתזוזות קיצוניות של הרכב כמו גבשושיות או פסי האטה. נזילות כלשהן מאיזור הבולמים. הרגשה של שיוט (ספינה) בזמן פניות וחוסר אחיזה.

2.רגש בלחיצה על דוושת הבלם משתנה מרכב לרכב. השריקה שאת שומעת מאיזור הבלמים יכולה להעיד על רפידות לקראת סוף חייהם אבל קשה לדעת כי רפידות לא הכי איכותיות ואיכות החומר שבהם גם יכולות לגרום לרעש שכזה בכל מיני שלבים ברפידה עצמה. צריך להוריד את הגלגלים ולבדוק לעומק את מצב הרפידות והצלחות.

:)
פורסם
1. רכב שקוע יתר על המידה, רעשים מאיזור הבולמים בתזוזות קיצוניות של הרכב כמו גבשושיות או פסי האטה. נזילות כלשהן מאיזור הבולמים. הרגשה של שיוט (ספינה) בזמן פניות וחוסר אחיזה.

2.רגש בלחיצה על דוושת הבלם משתנה מרכב לרכב. השריקה שאת שומעת מאיזור הבלמים יכולה להעיד על רפידות לקראת סוף חייהם אבל קשה לדעת כי רפידות לא הכי איכותיות ואיכות החומר שבהם גם יכולות לגרום לרעש שכזה בכל מיני שלבים ברפידה עצמה. צריך להוריד את הגלגלים ולבדוק לעומק את מצב הרפידות והצלחות.

הבנתי לגביי הברקסים; בהחלט כשאכנס למוסך אבדוק גם את זה, למרות שכבר ראיתי שהצינורות בלם סדוקות.

לגביי הבולמים, אני עדיין לא ממש מצליחה להבין.

אם הם יושבים מעל הקפיצים, אז יש שם איזשהי רטיבות קלה

מה זה רכב שקוע יתר על המידה?

כשאני עולה על המרובעים האלו על הכביש שאמורים להזהיר שאני גולשת לנתיב אחר, אז ההגה ממש זז, לא יודעת אם זה קשור

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

בדיקת בולמים, תעשה ע"י לחיצה על "פינה" של הרכב כלפי מטה - ועזיבה.

לאחר מכן, הרכב אמור להתייצב כמעט מיידית, ולא להמשיך ולהתנדנד.

לגבי בלמים - קשה קצת להשוות בלימה של רכב אחד (מבחינת מרחק הבלימה) לבלימה של רכב אחר (אפילו מאותו דגם) וזה מה שקודמי ציין כ"רגש" בבלימה/לחיצה על דוושת הבלם.

אבל - אם יש ספק (ואם אינך יודעת גם מתי נבדקה מערכת הבלמים ברכבך) - רצוי לסור למוסך ולבדוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

שמתי לך תמונה מה זה כל דבר.

אם את רואה רטיבות מאיזור הבולם (לכל אורכו) משמע הוא נוזל ונחוץ החלפה. אני מיתכוונן לרטיבות שמנונית.

100_2843.jpg

:)
  • תוכן חדש...