Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים טובות שלא רכבתי אני מתכנן לחזור לרכיבה אורבנית (כביש, מדרכה, קצת שטח לפעמים)

אני מחפש זנב קשיח מעניין ומהנה והבנתי ששלושת האפשרויות הבאות הכי מומלצות:

1. GT Avalanche

2. Trek 4300/4400

3. Specialized Hardrock

מוכן להשקיע כ 2500 ש"ח על העניין.

שמתי לב שה GT מגיעות עם 27 הילוכים רק בגירסה 2 ו 1, האם לא כדאי להתפשר על זה?

בנוגע לבלמי דיסק, הבנתי שבהנחה ואני לא מתכנן לנסוע בבוץ או במים אין צורך בהם?

ליד ביתי ישנו סניף של Rosen&Meents וישנו מבצע עד סוף החודש:

Avalanche 3 - במחיר 1800 ש"ח

Avalanche 2 מודל 2010 - 2280 ש"ח

Avalanche 1 מודל 2009 - 2638 ש"ח

אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכיבה אורבנית אתה מתכוון תרגילי אורבן? או סתם להגיע מנקודה לנקודה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה כבר די סגור על הדגם שאתה מחפש, למה לא ללכת על יד שנייה? יש אחלה אופניים בלוחות

אבי.

פורסם

עצה שלי : לחפש בתקציב של עד 2000 ,אופניים זנב קשיח ביד 2 כמובן שאין צורך להזכיר במידה שלך ולרכוש את הציוד שמסביב שגם לא זול ואני מדבר על מכנס רכיבה , משאבה, פנימית, קסדה ,כפפות שזה ציוד חובה לכל רוכב.

אחרי תקופה שתהיה מיומן יותר ומקצועי ובכושר תמכור ותשדרג לאופניים שיכוך מלא ב5K יש אחלה אופניים חדש וכמובן שאני ממליץ על יד 2 עם מחפשים יש הרבה מציאות בספורט

פורסם

חיפשתי גם, הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=341627&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D

קניתי בסוף TREK 4300.

אני רוכב עליהן מאז כ-60 ק"מ בשבוע.

בעיקר אספלט ושבילים, לפעמים מעט שטח קשה יותר.

מרוצה מאוד.

נוסע גם בבוץ, גם במים,

הבלמים המקוריים לא היו מספיקים.

לא שידרגתי לבלמי דיסק, אבל החלפתי את הרפידות לרפידות של COOL-STOP. הבלימה נהדרת, גם ברטוב.

סט רפידות עלה כ-60 ש"ח.

לענין התקציב, תשמור כמה מאות שקלים להוצאות נילוות. בגדי רכיבה (שני סטים), רגלית (חפש בשרשור שבלינק), מד מהירות/מרחק, קסדה, כפפות, רפידות בלמים משודרגות, פנס, משאבה, בקבוק מים וכו'.

דרך אגב, כשחיפשתי את השרשור הזה הקלדתי TREK במנוע החיפוש וגיליתי שיש כאלו מפורסמות למכירה בלוח אצלנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה בכל מקרה מתעקש על אופניים חדשות, אני חושב שאבלנש 1 במקרה הזה נותנים תמורה נהדרת למחיר. (אמנם שנתון אחורה, אבל זה ממש לא משנה).

27 הילוכים זה לא קריטי בכלל לרוב הרוכבים (יחסי העברה קיצוניים זהים, רק החלוקה הפנימית שונה). אם אתה גר בעיר מלאת עליות, או חושב על רכיבות שטח מאתגרות אולי זה שיקול. אבל גם עם 24 הילוכים וגם 21, אתה יכול לעשות בדיוק אותם דברים.

בלמי דיסק זה נפלא, אבל כשדרוג, מאוד יקר (מעבר למערכת הבלימה היקרה בפני עצמה, לעיתים צריך החלפה של מזלג, משולש אחורי וג'אנטים - מחיר של אופניים שלמים בכיף). קריטי לרכיבה בבוץ, אבל גם מאפשר בלימה יותר מדויקת שלא מושפעת משמיניות (עיקומים קטנים בג'אנט שנגרמים ממכות).

חשוב לראות אם הברקס הוא הידראולי או מכאני. דיסק מכאני - מתסכל ולא מהווה שיפור משמעותי ע"פ V ברייק, דיסק הדראולי זה נהדר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שלושת הדגמים שציינת די טובים, אתה צריך לקחת סיבוב על כל אחד מהם ולראות מה הכי נח לך (זה יהיה הטרק...)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

פשוט תעשה סיבוב על השלושה ותראה לאיזה אתה הכי מתחבר ואיזה הכי נוח לך.

אני קניתי לפני כמעט שלוש שנים, Specialized Hardrock xc Comp

מאוד מאוד מרוצה.

7e64929c2669d9a35729bf0ab51ef189_5.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לך על ה-GT אוולנש. אם לרוזן&מינץ היה את המידה שלי לפני שנתיים וחצי אין לי ספק שאת תחילת הדרך שלי בתחום הייתי עושה על אוולנש 1 כי הם הציעו אז את התמורה הטובה ביותר לכסף ובנוסף נראות טוב יותר לדעתי מ-TREK או ספשיילייזד באותו מחיר.

אם יש אוולנש 1 ו- 2 במידות שלך לך על ה- 1. ההבדל בשנתונים זניח ותראה אולי תוכל להתמקח או לקבל אבזור מתנה בתוך העסקה (מניסיון, חנויות אופניים מאוד לארג'יות על סטוקים משנים קודמות). אגב, הבלמים זה כנראה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך בסוג הרכיבות שתארת אבל אני ממליץ כן ללכת על דיסק הידראולי למקרה שתרחיב את מעטפת הרכיבות שלך (תזהר! סינגלים זה מדבק וגורר שדרוג לאופניים יקרים מאוד! :-D )

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טוב, הייתי בסרט הזה... ואלו המסקנות:

1. אין הבדל מהותי בין המותגים השונים, אך יש מותגים שנותנים חלקים קצת יותר טובים לכסף. בסופו של דבר, קנה מה שנוח, מחנות קרובה, שתיתן לך שירות.

2. ה-GT נחשבים כתמורה מעולה לכסף, אבל אתה צריך לוודא שהם נוחים לך.

3. אין סיבה לא לקנות 2009. זה שמחליפים מודל כל שנה, לא אומר שיש שינוי/שיפור, בהכרח (להוציא הצבע, שתמיד משתנה).

4. אופניים מרמה גבוהה יותר, נותנים חלקים עמידים יותר. יותר חשוב מדיסק הידראולי (בשבילי זה סתם עוד משהו שעלול להתקלקל, ומכני מספק לי בהחלט), זה חישוקים, חישורים (שפיצים) ונאבות עמידים יותר. גם בולם יותר איכותי (עם נעילה, שימושי לעיר) זה נחמד ונעים יותר.

5. יש היום לטרק אופני 29", רמת כניסה (ל-29), בסביבות התקציב שלך (אולי לעוד מותגים). מדובר באופניים עם גלגלים יותר גדולים. יש לי אופני 29". נתחיל מהחסרונות:

א. יותר מאמץ בהאצות (עד שמזיזים את המאסה). זה בייחוד בולט אם רוצים להאיץ בעלייה.

ב. גלגלים פחות עדינים.

ג. חלקים פחות טובים לכסף (יש מחיר פרימיום לעצם העובדה שאתה קונה את הטרנד החדש...).

ד. פחות זריזים לשינוי כיוון.

היתרונות:

א. יותר שיכוך מהצמיגים (משמעותית יותר נוחים מ-26" מקבילים).

ב. דורסים מכשולים יותר בקלות

ג. יותר מהירים, ברגע שתופסים מומנטום.

ד. יותר יציבים.

בעיני, לרכיבה עירונית (רציפה, מהירה), הגלגל הגדול לוקח, אם כי המבצע על ה-GT נראה מאוד מפתה (יש מפרט?).

לא לשכוח להוסיף לתקציב: קסדה, מכנס מרופד, חולצה מנדפת, נצנצים, חומר איטום פנצ'רים לצמיגים, כפפות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא לשכוח להוסיף לתקציב: קסדה, מכנס מרופד, חולצה מנדפת, נצנצים, חומר איטום פנצ'רים לצמיגים, כפפות.

ורגלית !

פורסם

רגלית זה לכוסיות!

גברים משליכים את האופניים על הרצפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מוצא שום סיבה להתקין רגלית. תמיד יש איזה עץ או משהו להשעין אותם ואם מדובר באיזור כל כך פתוח אז שישכבו על הרצפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

5. יש היום לטרק אופני 29", רמת כניסה (ל-29)

נראה לי שאתה מתכוון לגרי פישר ולא טרק, אבל ההבדל בינהם הוא קטן :lol:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...