Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעוץ לקנית רכב 2007 1400 נוסעים כ120ק"מ ביום.

רוצה לרכוש רכב 1400 סמ"ק חזקה שלא זוללת הרבה דלק.

פולו 2007

סיטרואן בגלל נוחות המושבים.

יונדאי?

מה אתם ממליצים.אפשר כל סוג אחר.

תודה מראש

פורסם
מה התקציב ?

תכפיל מודל 2007 בנפח 1400 סמ"ק, חלקי 120 ק"מ, מה הבעיה? זה בערך 23000 ש"ח.

:-P

יקירה, התקציב הוא הדבר החשוב ביותר כדי שנוכל להתחיל לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

OK.תודה על התגובה.

התקציב 70 אלף. צריכה רכב נוח עם תמיכה לגב, הנסיעות רבות כרמיאל - מעלות ,כרמיאל -חיפה,או אשדוד, ירושלים.

בסובארו2006 שיש לי היום הלך לי הגב.

אגב רכשתי אותה מחב' שלומוSIXT ( זה לא פרסום ,סתם רקע כללי) עם אחריות ופרט לטיפולים שותפים לפי היצרן והחלפת צמיגים כבלאי רגיל הייתי מרוצה מאוד.

רוצה רכב יותר חיסכיני בדלק.וכמובן תמיכה טובה לגב או לחילופין איזה התקן וא משענת אפשר להוסיף למושב נהג.

דבר חשוב ,אני נמוכת קומה וצריכה מושב שניתן לקרב להגה.

פורסם

120 ק"ב ביום כפול 22 ימי עבודה בחודש = 2640 ק"מ בחודש= 31680 ק"מ בשנה.

אני מניח שגם בימים שלא נוסעים לעבודה ישנה נסועה פרטית נוספת ולכן מדובר במעל 35K ק"מ בשנה.

אני מציע לשקול מעבר לדיזל.

ניתן לחפש אוקטביה מיד פרטית, פולו, פאביה, קורדובה ועוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...