Jump to content

lilush

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של lilush

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. OK.תודה על התגובה. התקציב 70 אלף. צריכה רכב נוח עם תמיכה לגב, הנסיעות רבות כרמיאל - מעלות ,כרמיאל -חיפה,או אשדוד, ירושלים. בסובארו2006 שיש לי היום הלך לי הגב. אגב רכשתי אותה מחב' שלומוSIXT ( זה לא פרסום ,סתם רקע כללי) עם אחריות ופרט לטיפולים שותפים לפי היצרן והחלפת צמיגים כבלאי רגיל הייתי מרוצה מאוד. רוצה רכב יותר חיסכיני בדלק.וכמובן תמיכה טובה לגב או לחילופין איזה התקן וא משענת אפשר להוסיף למושב נהג. דבר חשוב ,אני נמוכת קומה וצריכה מושב שניתן לקרב להגה.
  2. יעוץ לקנית רכב 2007 1400 נוסעים כ120ק"מ ביום. רוצה לרכוש רכב 1400 סמ"ק חזקה שלא זוללת הרבה דלק. פולו 2007 סיטרואן בגלל נוחות המושבים. יונדאי? מה אתם ממליצים.אפשר כל סוג אחר. תודה מראש
  3. פורים שמח, ושכחתי לציין יש לנו סוברו אימפרזה 2006
  4. היי לכולם, שמי לילי גם אני אוהבת מכוניות. מאז החתונה וזה היה מזמן ולאחר שרכשנו רכב הראשון שלנו, בעלי היקר שגדל כמוני בברה"מ ושם כידוע לכולם ,כולם היו מתקנים ומשפרים רכבים לרוב במו ידהם. אז כל נסיעה שמעתי זה מצלצל,זה מרעיש,מה דופק,איזה ראש?צרך למתוך חגורה,צריך לתקן שם וכו, וכו.... משנת 84 מאז קבלת רישיון רק אני נכנסת למוסכים ומטפלת בכל בעיות הרכבים שהיו לנו איי פעם. אני מלמדת ברשת "עתיד" שרטוט מכונות ומחשבים.אני טכנאית מכונות. אם משהו רוצה עזרה במחשב או שרטוט אשמך לעזור!
×
×
  • תוכן חדש...